Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 22:26:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 163 164 166 167 ... 184
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Linkin Park  (Pročitano 92709 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n73
a jbg oni su striktni sto se tice toga jer mogu lako da ih tuze ili da im zatvore sajt
ja zato tamo sve zavrsavam preko pmova  Smile
IP sačuvana
social share
/
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3;M
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
a jbg oni su striktni sto se tice toga jer mogu lako da ih tuze ili da im zatvore sajt
ja zato tamo sve zavrsavam preko pmova  Smile

Ja sam ti jednom i rekao da su vec na pocetku poceli da me nerviraju sa svim tim pravilima...
Ali dobro... To je bilo vreme kada su ljudi iz WBM prelistavali stranice i brisali sve sto je iscurelo s'novog albuma...
I ja  Smile bas tada nasao da postavljam link za download spota  Smile Smile Smile

P.S.
Chester je slomio zglob na ruci na koncertu u Adelaide-u...
Mozete videti ovde:

51 sekunda... Pada, lezi 1 sekund, dize se i pocinje da peva...
Jedino ga je Pnx video...
Jbt. gadno je pao.... Svaka mu cast to pokazuje koliki ima respect prema fanovima...
Ovi ljudi koji su bili na koncertu su rekli da je posle toga stavio neki zavoj na ruku... Ali ga je ubrzo skinuo i nastavio pevanjem sa 100% svojih mogucnosti....
EDIT#1:
Pa procitajte ovo...
Fanovi iz Melbourne i cele Australije:
Chester Bennington, Adelaide salutes you
iako je Chester slomio ruku turneja se nastavlja!!!
Procitajte ovo:
Linkin Park is one of the biggest rock bands of the post-grunge world and Tuesday night at the Entertainment Centre the six Californians proved why.

Delivering a rock show that should rank in the top two or three to visit Adelaide this year (only Muse, My Chemical Romance or Velvet Revolver could surely top it) Linkin Park matched the ambitious production with a plethora of hits from their three albums, Hybrid Theory, Meteora and latest Minutes To Midnight.

The band’s debut album Hybrid Theory alone has sold more than 18 million copies worldwide. The band’s dynamic show was even more impressive considering singer Chester Bennington was nursing a broken wrist.

Bennington fell awkwardly on his hand the night before in Melbourne but having an arm in plaster didn’t stop him from stalking around the stage and giving it his all. The frantic pace of the band’s bigger rock numbers including Faint, Crawling and Papercut gave added poignancy to the slower moments in the middle of the set when Bennington and fellow vocalist Mike Shinoda teamed up for the stripped back In Pieces, Pushing Me Away and The Little Things.

The encore was when the band’s giant backdrop and full production really kicked in for the old hits One Step Closer, In the End and stadium-rock party anthem Bleed It Out.

Chester Bennington, Adelaide salutes you.

EDIT#2:
Evo sta je Mike rekao o ovome:

yes, it's true--chester broke his arm at the melbourne show. it was crazy--he broke it like 4 songs in, and played the whole rest of the show with it swelling up and looking terrible! there may be more details later; all you need to know right now is that he's planning to still do the shows and the meet and greets. thanks for your "get well" wishes, i'll pass them on. thanks,

-m
« Poslednja izmena: 17. Okt 2007, 12:25:33 od Snake01 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

I'm the eyes in your radio

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 295
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson w300i
Sad sam pročitala to na LPTimes-u! Pa zar ne može da prođe ni jedna turneja a da se njemu ne desi nešto loše!  Smile  Jadan  Smile
IP sačuvana
social share

So hidden in the picture
Warping the world around me
They've been insistng
There's no difference between you and me
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Sad sam pročitala to na LPTimes-u! Pa zar ne može da prođe ni jedna turneja a da se njemu ne desi nešto loše!  Smile  Jadan  Smile

Mislim da se desilo pre 3 godine...
Na dodeli MTV nagrada u New York-u kada je LP osvojio nagradu za najbolji Hard-rock bend...
Posle toga su slavili clanovi LP, Good Charllota i Metallice...
Chester se olesio i pao sa visine od 2 m. svom tezinom tela na svoju ruku... I celu Evropsku turneju je zavrsio sa gipsom i velikim bolovima...
Da 2001 godine ga je pauk ujeo za dupe  Smile Smile Smile Smile Smile Smile

EDIT#1:
Now this is the epitome of Rock and Roll!

Despite breaking his arm early in Linkin Park's set in Melbourne, Australia last night (Oct. 15), Chester managed to finish the entire concert before heading to the hospital.

Chester suffered the break while attempting his trademark monkey jump from high atop Linkin Park's stage when his foot got caught in the stairs and sent him plummeting backwards, falling awkwardly on his arm.

The injury, which occurred around the third or fourth song of the set, did not deter Chester from performing onwards and finishing the concert for his adorning fans, despite severe swelling and excruciating pain (which undoubtedly lent more power to his screams).

Fans in attendance were aware of the injury and were highly appreciative of Chester's perseverance and selflessness.

As they say in the entertainment industry: the show must go on.

Remaining dates will go ahead as scheduled.

Video footage about the accident, including Chester receiving first aid behind the set and performing with a limp arm in tow, is at LinkinPark.com

EDIT#2:
Kada je Chester pao neki lik iz prvog reda je viknuo: "That's fuckin' rock and roll!"
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Na sajtu LP imate snimak gde u bekstejdzu (po Vuku Smile ) Pnx, chester i Mike pricaju o padu dok se chesteru pruza prva pomoc i on je rekao: "Well if its broken, its going to be just as broken in an hour as it is now."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

« Poslednja izmena: 17. Okt 2007, 15:12:41 od Snake01 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

somewhere I belong...i guess...:)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 718
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6270
prosto ga obozavam! Smile Smile
IP sačuvana
social share
-gdje bi nam bio kraj da nije tako blizu?!
-zeli samo ono sto od tebe zawisi
-mnogi ljudi nisu dostojni dana pa on ipak swice
-u swakoj ljubawi postoji onaj koji ljubi i onaj koji okrece obraz
-bog nam je dao jedan jezik a dwa uweta da bismo manje pricali a wise slusali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile hahahahahahahahahahaha  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledajte ovo.... kako je Mike izabrao My Chemical Romance za PR2007.....  Smile Smile Smile

ili ovaj Smile Smile Smile Smile Gde mike kaze da je zavis'an-Chester-om...

Smile Smile :chuckel:Ovaj morate pogledati...  Smile Smile
« Poslednja izmena: 17. Okt 2007, 20:43:27 od Snake01 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

somewhere I belong...i guess...:)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 718
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6270
uf super su ovi snimci Smile Smile Smile Smile ada cu,sta wise ocekivati od snake-a nego super! Smile Smile
IP sačuvana
social share
-gdje bi nam bio kraj da nije tako blizu?!
-zeli samo ono sto od tebe zawisi
-mnogi ljudi nisu dostojni dana pa on ipak swice
-u swakoj ljubawi postoji onaj koji ljubi i onaj koji okrece obraz
-bog nam je dao jedan jezik a dwa uweta da bismo manje pricali a wise slusali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

I'm the eyes in your radio

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 295
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson w300i
Ma ludi su skroz! S njima sigurno nikad nije dosadno!  Smile
IP sačuvana
social share

So hidden in the picture
Warping the world around me
They've been insistng
There's no difference between you and me
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Numetal je izgleda mrtav,ali ga je izgleda metalcore zamenio u potpunosti.Videcemo samo koliko ce da potraju bandovi popyt:Killswitcha,As i lay dying,Caliban,Unearth,Bulletfor my valentine.....Ali mora se odati respect Linkinu za najprodavaniji numetal na svetu,ali ne i nekima sto seku vene na njih ali zato seku vene i na "Piromana,govedo zvano Sejo Kalac..."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
@pg girl:
 Smile Smile Smile
@vamp girl:
Najveca mi je zelja da blejim sa njima jedan ceo dan  Smile
Kraljevi su....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 163 164 166 167 ... 184
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 22:26:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.109 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.