Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 12:05:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 138 139 141 142 ... 184
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Linkin Park  (Pročitano 94351 puta)
Hronicar svakodnevice

somewhere I belong...i guess...:)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 718
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6270
ja nemogu da ga odgledam sa owog kompa...aaaaaaaaaaaaa ko ce cekat 1 sat!!!!kad je izasao spot?!?!kakaw je?!
IP sačuvana
social share
-gdje bi nam bio kraj da nije tako blizu?!
-zeli samo ono sto od tebe zawisi
-mnogi ljudi nisu dostojni dana pa on ipak swice
-u swakoj ljubawi postoji onaj koji ljubi i onaj koji okrece obraz
-bog nam je dao jedan jezik a dwa uweta da bismo manje pricali a wise slusali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n73
znaci spot je shitina najveca. bilo mi krivo sto sam ostao kuci do pola 6 da bi ga odgledao.
IP sačuvana
social share
/
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Hands Held High

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 611
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung A50
Meni Se Uopste Ne Svidja....Jbg Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Linkin Park Rules!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 308
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 6630
Skinuo sam spot i nije los!!!LP,lp,lp.... Smile Smile
IP sačuvana
social share

Oooo Partizane!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

some you can some you can't

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
"Naravno uvek mora da se nadje onaj koji tje da kenja" - Charls Bukovski
Ovaj put tju to biti ja- ljudi okanite se bendova tipa LP koji je isto shto i Brtney Spears - napravljen za devojchice i dechake da plachu u sobi kad ih mama i tata iznerviraju ( neshto poput prezderavanja MC Dolar's hranom - ovaj bend me podsetja na takvu mashineriju )...Jeb.. bend koji ima 1000 shminkera,garderobera i sl...To ide otprilike ovako : Menazder: "Ti se tetoviraj tu, ti plachi i ovom momentu pesme na certu, a ti skachi k'o mlad majmu kome nude bananu ceo koncert"...Pretrazite malo net, nadjite muziku ovog tipa al' iskrenu..
JBG mishljenje je kao dupe pa i ja ga imam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n73
"Naravno uvek mora da se nadje onaj koji tje da kenja" - Charls Bukovski
 Ovaj put tju to biti ja- ljudi okanite se bendova tipa LP koji je isto shto i Brtney Spears - napravljen za devojchice i dechake da plachu u sobi kad ih mama i tata iznerviraju ( neshto poput prezderavanja MC Dolar's hranom - ovaj bend me podsetja na takvu mashineriju )...Jeb.. bend koji ima 1000 shminkera,garderobera i sl...To ide otprilike ovako : Menazder: "Ti se tetoviraj tu, ti plachi i ovom momentu pesme na certu, a ti skachi k'o mlad majmu kome nude bananu ceo koncert"...Pretrazite malo net, nadjite muziku ovog tipa al' iskrenu..
 JBG mishljenje je kao dupe pa i ja ga imam.

Pazi, jedno je da imas misljenje o necemu, a drugo je da pricas o necemu o cemu ocigledno nemas pojma

Evo npr Stounsi imaju 10 puta vise garderobera, sminkera i ostalih munja, i jel to onda znaci da su oni los bend zbog toga?
Dalje, Chester je vecinu svojih tetovaza odradio jos pre nego sto je postao clan Linkin Parka.
Isto tako ocigledno je da ti mislis da je Linkin Park nastao kao Spice Girls, dosao lik, skupio 5 random cura i eto benda. E pa ne bas. Mike, Brad i Rob se znaju jos iz osnovne, Phoenix je bio Bradov cimer na koledzu a Joe Mike-ov. Posto pevaca nisu imali nasli su ga preko ortaka kojeg su imali u muzickoj kuci Zomba Records koji je poznavao i Chestera i spojio ih. Znaci, oni nisu vestacki stvoreni bend koji ima vlasnika/menadzera i sl koji ih je napravio. Naravno Warner donosi dosta odluka oko biranja singlova, izdavanja live albuma i sl ali to je tako sa bilo kojim drugim bendom koji je potpisao sa nekim major labelom.
Tekstove i muziku pisu sami, tako da ti i tu poredjenje sa Britney pada u vodu.
Internet ne da sam pretrazio nego sam mu jebao kevu, tako da verovatno znam sve te tvoje "iskrene bendove". Jedina razlika izmedju LP-ja i njih je u popularnosti (sto ne znaci naravno da su oni manje kvalitetni) i svi bi oni dupe prodali da budu popularni kao LP i da sviraju pred punim stadijumima sirom sveta.

Znam da sam ga oduzio sad maksimalno, ali jbg, sori. Smiley
IP sačuvana
social share
/
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

some you can some you can't

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
O.K. Pokazao si zavidno znanje o LP al' i dalje niko ne moze da porekne da prave muziku za decu koja vole da se zatvore u sobu u mraku i puste njih jer im je toboze tesko u zivotu...hmm....Ivana "Negative"...
Numb=Ja zivim sama u svetu tuge...I nije bash da ih nisam slushao..Imah bivshu devojchicu koja se mnogo lozila na njih pa sam imao priliku da se detaljno upoznam sa muzikom pomenutih, e tek tad sam uspeo da ih bacim u zadnji deo svoga mozga.Inache to ne radim dok ne odslusham neshto...
Stadioni shirom sveta?...hmmm...Mi imamo Cecu oni imaju Madonu...Svaka palanka ima svog Zeljka Mitrovitja...
Evo ti neshto komercijalno za razmishljanje sto ne mogu da kritikujem: Tool, Rage Against The Machine... I oni pune stadione ali...
sorry Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Hands Held High

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 611
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung A50
....Ehhhh Svasta Boze ...Heheheh  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

I'm the eyes in your radio

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 295
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson w300i
Eh opet Jovo nanovo  Smile  Prosto volim koliko su ljudi prepametni i toliko voljni da daju "savete" nama izgubljenim dusama.  Smile
IP sačuvana
social share

So hidden in the picture
Warping the world around me
They've been insistng
There's no difference between you and me
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n73

Evo ti neshto komercijalno za razmishljanje sto ne mogu da kritikujem: Tool, Rage Against The Machine... I oni pune stadione ali...
sorry Smile
Hehe, dobri su i Rage i Tool, slusam i njih vec dosta dugo. Smiley

O.K. Pokazao si zavidno znanje o LP al' i dalje niko ne moze da porekne da prave muziku za decu koja vole da se zatvore u sobu u mraku i puste njih jer im je toboze tesko u zivotu...hmm....Ivana "Negative"...
Numb=Ja zivim sama u svetu tuge...
Brate, ja ne mogu da poreknem, ti ne mozes da dokazes i tako u krug. Corava su to posla Smiley
Ja ne ne znam nikog ko slusa LP i sece vene, na to se samo loze glupi ameri, meni pre mi dodje da secem vene kad se napijem i cujem Tomu. Jbg, sve je to individualno.

Ne znam sta tacno slusas, ali evo i i ja tebi da preporucim par bendova: Alexisonfire, RED, Billy Talent, Egypt Central, Cold, Deftones.
« Poslednja izmena: 02. Avg 2007, 10:11:17 od DusanFF »
IP sačuvana
social share
/
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 138 139 141 142 ... 184
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 12:05:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.368 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.