Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Линчовање Драгољуба Милановића - да се не заборави  (Pročitano 19194 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Citat
Није изговор него је реалност. Коштуницу нису могли лако да смувају да им да министарска места. Једно је била подршка влади а друго је директно учешће.

meni je dovoljno sto je kostunica i pricao sa njima...to ga ne moze oprati za vek vekova...o ovima sto sad sps velicaju i dizu u nebesa....tek je to ludilo Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Galaxy II
А скоро су жути медији почели да форсирају и причу о неком комаданту који је наводно жртвовао војнике на Дедињу, мислим да је у питању нека болница ... нашли су још једног Србина да окриве за нато бомбардовање.
vidis,ja sam bio u vojsci 1999. na dedinju,odnosno topcideru imali deo snaga,gardisti,veza,vp itd. pametnjakovic od oficira je parkirao kamion sa vonjicima pored objekta za koji se znalo da ce biti bombardovan,pod izgovorom da "cuvaju" objekat od neovlascenih lica! svi su bili u kamionu i pobio ih je udarni talas. vodili su nas da pomognemo u odnosenju tela. naravno,gospodin nije bio u kamionu.
 a da ti ne pricam o vojniku koga je podoficir ostavio na ulazu u stari generalstab a on pobegao. da nije naisao nas zastavnik ode decko u gulas.. posle bombardovanja prima covek pohvalu,major,za uspesno uklanjanje ratnih materijala i opreme iz objekta. dan posle ekipe koje su cistile paviljon zovu nas (zaboravio sam da kazem rod:vojna policija ) da prijave da ispod rusevina ima hrpa municije,opreme itd... da ne davim dalje,ima gambino i malo istine u tim ruznim stvarima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Citat
vidis,ja sam bio u vojsci 1999. na dedinju,odnosno topcideru imali deo snaga,gardisti,veza,vp itd. pametnjakovic od oficira je parkirao kamion sa vonjicima pored objekta za koji se znalo da ce biti bombardovan,pod izgovorom da "cuvaju" objekat od neovlascenih lica!

koji objekat? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
vidis,ja sam bio u vojsci 1999. na dedinju,odnosno topcideru imali deo snaga,gardisti,veza,vp itd. pametnjakovic od oficira je parkirao kamion sa vonjicima pored objekta za koji se znalo da ce biti bombardovan,pod izgovorom da "cuvaju" objekat od neovlascenih lica!

koji objekat? Smile
Mozda bolnica "Dragisa Misovic" na Dedinju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Galaxy II
izvinjavam se. KBC "Dragisa Misovic". ubijeno je sedmorica,mislim da je troje povredjeno i dvoje-troje starijih ljudi u samoj bolnici! znaci,inteligentni ih je izvezao iz kasarne citavih sto metara i postavio nocima na otvorenom kao da nesto cuvaju. ali posto je to uradio veliki baja sa lovorikama,svi su cutali i brabonjali u bradu  Smile

nego,da preskocimo ovu ruznu epizodu i da se vratimo dragoljubu, vazi?  Smile
« Poslednja izmena: 05. Sep 2008, 20:30:53 od wayman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Citat
da preskocimo ovu ruznu epizodu i da se vratimo dragoljubu
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ma malo su batine za one izrecene lazi na RTS-u.

Isto kao i za ove sa B92.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Qtek 小米

Није исто, овај што је напао екипу б-92 је ухапшен, две плавуше су такође саслушане ...
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1

Није исто, овај што је напао екипу б-92 је ухапшен, две плавуше су такође саслушане ...

Ja kazem da su malo batine za one koji lazu na javnim medijima.
Kada nemaju skrupula prema javnosti lazovi, sto bi imao narod prema njima.
Za posledice ne pricam....
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Тачно служио је режиму, али не може да се докаже да је намерно жртвовао раднике РТС, што и видимо у пресуди, јер да су могли да докажу његову кривицу добио би доживотну као Легија.

Али чак и да је све то што тврдите истина, зар треба да се обрачунавамо на такав дивљачки начин.
Какву поруку шаљете, кад неко од ваших изгуби власт да га ми пребијемо зато што уживамо подршку нове власти ?

То је јајарски ...
Uzmi u obzir da je u toj masi bilo pola miliona ljudi i onda uzmi , odgledaj klip koji si postavio do kraja , ali bez slow motiona i hiljadu ponavljanja .  E , onda uzmi i prebroj koliko je udaraca od tih pola miliona ljudi dobio Milanovic ...
Nije da podrzavam ovakav vid agresivnog ponashanja , ali Milanovic je odlichno proshao u odnosu na to kako je mogao da prodje ...
BTW , koliko bi udaraca ovakvih ili onakvih primili Boris ili Chedomorac da su se kojim sluchajem pojavili na onom vashem poslednjem " mitingu "  na Trgu ?   
Sigurno manje ...  Vi ste ipak civilizovaniji od nas ...  Smile
Е у томе је поента. Ви подржавате насиље када је у служби ваших интереса.
По чему сте онда ви демократе, а ми недемократе.
Пази нико од вас жутих није осудио ово дивљање, без обзира колико је одговоран Милановић или не.
Правда је спора ...
Tipican radikalski stil  Smile
5. oktobra je na ulicama bilo oko milion ljudi, zbog kradje izbora, zbog nepodnosljivog zivota, zbog zavade sa celim svetom, zbog sankcija, zbog "Srbija se saginjati nece", zbog ratova 90-ih (koje smo uzgred sve do jednog pogubili), zbog konstantne kradje, zbog kriminala ... hoces jos da nabrajam?
Milanovic je zasluzio tamnicu na 30 god, one batine nisu nista.
Najbolja je ova:
Размисли да ли је нормално у једној демократској и цивилизованој земљи која се налази готово у сред Европе, толерисати насиље ?
Znaci, ti ovako razmisljas: Ja cu da pljujem EU kad god hocu, da lupetam gluposti tipa "ja sam neprijatel EU", a po potrebi cu da se pozovem na onu "Srbija je u centru Evrope" ... stvarno ste vi radikali posebni  Smile Ne znam kako ti mozes da pricas o nasilju i demokratiji!? To meni nije jasno ... Pa tvoj idol jos nije odustao od ludacke ideje o "Velikoj Srbiji". Odrasti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.