Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Jul 2025, 12:22:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Limbo  (Pročitano 10661 puta)
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
SonyEricsson K610i
Citat
Koji mazohista treba da budes za ovakvu igru.

Smile

Malo brži refleksi je sve što ti je potrebno. Jeste da je kraj zajeban, ali se može preći uz malo truda.  Smile
I igra uopšte nije dosadna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49571
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
Samsung Galaxy S24

Malo brži refleksi je sve što ti je potrebno.

Primjetio sam da igra dosta vise podsjeca na Super Meat Boy nego na Braid. Cirkulari su daleko veci problem od zagonetki koje su u vecini slucajeva logicne.

Jeste da je kraj zajeban, ali se može preći uz malo truda.  Smile
I igra uopšte nije dosadna.

Uz malo truda!?  Smile Trudom kojim ces preci Limbo mozes da okopas omanju njivu.  Smile

Nije dosadno na pocetku. Ali vremenom smori brate. Meni najveci problem jeste vremenska progresija. Kako si blizi kraju, tako ti za svaki chapter treba +1 sat za prelazak. Sto nije realno i  sto je van svakog ukusa. Uopšte ne znas sta treba da radis... da bi kada to saznas dobio najtezi nivo SMB-a... I tako se nastavlja sa progresijom. Nisu igraci roboti... Ja sam je igrao od 11 navece do 9 ujutru... I necu da ocjnujem ovu igru. Ali prosto nisam mogao izdrzim vise. I otisao na EXIT (ne na delete...). 
« Poslednja izmena: 04. Sep 2011, 13:12:43 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
SonyEricsson K610i
Citat
Kako si blizi kraju igra, tako za svaki chapter ti treba +1 sat za prelazak. Sto nije realno i  sto je van svakog ukusa.

Kako kome...
Jedini realan propust u igri je taj što više forsira sistem "probe i greške" nego oko za detalje i obazrivost. Da bi prešao jednu komplikovanu celinu, u većini slučajeva ćeš morati da pogineš da bi shvatio kako to da pređeš... zato i postavljaju dečaka 10m od te zagonetke/zamke svaki put kad pogineš.
Onaj ko brzo shvati u čemu je caka, preći će je u drugom pokušaju, i potrošiće 5-7 minuta... ostali će da pokušavaju iznova neku svoju taktiku i trebaće im +1 sat...

Inače, igru sam prešao za cca 7 sati. Počeo u 11 uveče do 3 ujutru, spavao (pobio sve paukove, just in case Smile Smile ), počeo ponovo u 10 ujutru i igrao do 13 sati, kada sam je i prešao. Najzajebaniji deo je bio onaj kod lifta. Tu sam se zadržao sat vremena dok nisam skontao šta da radim. Ostalo je lepo prošlo.  Smile
« Poslednja izmena: 04. Sep 2011, 13:34:55 od Utopia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49571
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
nače, igru sam prešao za cca 7 sati. Počeo u 11 uveče do 3 ujutru,

Svaka cast.  Smile

Zato ne zelim da ocjenjum. Prosto ne znam da je igram. Da nija za svakoga, definitivno nije.

Braid sam presao za 5 sati... I odlicno mi je sjela ta igra. Prosto te ta igra uci kako trebas da razmisljas i da reagujes. Dok u Limbu ama bas sve moras sam.
« Poslednja izmena: 04. Sep 2011, 13:35:25 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.444.0
Ljudi kako vama treba toliko za Limbo (koji je ultra kratka igra)? Ja sam presao za jedva 2 i pod sata (pogledajte ako hocete statistiku na mom steam profilu), treba iskoro da krenem ispocetka posto hocu da uradim sve achievemente.
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49571
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Ljudi kako vama treba toliko za Limbo (koji je ultra kratka igra)? Ja sam presao za jedva 2 i pod sata (pogledajte ako hocete statistiku na mom steam profilu), treba iskoro da krenem ispocetka posto hocu da uradim sve achievemente.

Bez Walkthrougha-? Citavu igru za dva sata? 

Pa za dva sata ne moze da se pretrci a kamoli da se predje...

« Poslednja izmena: 04. Sep 2011, 14:28:42 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
Morao sam jednom da pogledam wlkthrough, samo jednom. Inace za igru je dovoljno sat vremena da se predje ako znas sta treba da radis. Ja se nisam preterano trudio da nalazim one svetlece kuglice pa je moguce da mi zato nije trebalo vise da predjem.
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49571
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Да, али како можеш да знаш шта треба да радиш? Не постоји нити један "хинт" у читавој игри. Сваки пут када запнеш треба ти минимум сат или два да се (без варања) извучеш. Толико си и  уштедио једном "консултацијом". 
« Poslednja izmena: 04. Sep 2011, 16:41:31 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
Stvarno nekad mislim da nismo igrali istu igru. Ima dosta vizuelnih hintova, tipa kad treba da predjes naelektrisane povrsine. Da, uglavnom je trial&error mada je superioran osecaj kada iz prve odradis sta treba.
Mozda ti ne leze glavolomke iz igre, nista strasno jer ti si je bar presao, ima ljudi koji su mislili da su dve zamke (leze na zemlji jedna do druge) na pocetku ujedno i kraj igre i odmah krenuli da pljuju a nije im palo na pamet da pomere/preskoce.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49571
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Stvarno nekad mislim da nismo igrali istu igru.

Zato bih volio da cujem kakav je tajming ostalih igraca bez Walkthrougha.

Koliko vam je trebalo da predjete igru?  
« Poslednja izmena: 04. Sep 2011, 17:00:47 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Jul 2025, 12:22:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.