Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 09:20:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lilit  (Pročitano 99804 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Pa, evo aspekti koje moja Lilit pravi su konjukcija sa Marsom i Venerom i jos u blizancima(x polje) , neko bi rekao da sam bi ili homosexualac,ali nisam.Pa sta bi jos bilo tumacenje. Smile

Trebala bi biti vrlo kreativna osoba,koja u je mladjim danima,potiskivala ideje ,misli,ali tokom sazrijevanja,uspijevash da svoje ideje sprovedesh u djelo.
Mislim da si stalno u nekoj potrazi za nechim novim,da ne volish da ti neko namece misli,mada poshtujesh mishljenje drugih,sve dok oni ne ugroze tvoje.
Mislim da si jako druzeljubiva,da ti je u zivotu bitan intelektualni partner prije svega,dobar sagovornik,isto tako da te interesovanje za jednu osobu kratko drzi.
 Lilit ce te  stimulisati na  instinktivne i podsvesne mentalne aktivnosti i podsticati  ih da se izraze. Moguce je da imash  izuzetno spretne ruke i prste. Najbolja bi bila  u poslovima koji to zahtevaju, hirurg, muzičar, maser,.. .

Moguce je da si u ljubavi  neodlučna, da kod tebe period preterane aktivnosti zamenjuje period pasivnosti. Moguce je da stalno tražish nešto novo u seksu. . Samo partner sličnih sklonosti te duže vreme može seksualno zanimati. Moguce je da ti vijernost nije jača strana i da mozesh da uletish ponekad u paralelne veze.
Ovo su normalno sve samo predispozicije Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Pa, evo aspekti koje moja Lilit pravi su konjukcija sa Marsom i Venerom i jos u blizancima(x polje) , neko bi rekao da sam bi ili homosexualac,ali nisam.Pa sta bi jos bilo tumacenje. Smile

Trebala bi biti vrlo kreativna osoba,koja u je mladjim danima,potiskivala ideje ,misli,ali tokom sazrijevanja,uspijevash da svoje ideje sprovedesh u djelo.
Mislim da si stalno u nekoj potrazi za nechim novim,da ne volish da ti neko namece misli,mada poshtujesh mishljenje drugih,sve dok oni ne ugroze tvoje.
Mislim da si jako druzeljubiva,da ti je u zivotu bitan intelektualni partner prije svega,dobar sagovornik,isto tako da te interesovanje za jednu osobu kratko drzi.
 Lilit ce te  stimulisati na  instinktivne i podsvesne mentalne aktivnosti i podsticati  ih da se izraze. Moguce je da imash  izuzetno spretne ruke i prste. Najbolja bi bila  u poslovima koji to zahtevaju, hirurg, muzičar, maser,.. .

Moguce je da si u ljubavi  neodlučna, da kod tebe period preterane aktivnosti zamenjuje period pasivnosti. Moguce je da stalno tražish nešto novo u seksu. . Samo partner sličnih sklonosti te duže vreme može seksualno zanimati. Moguce je da ti vijernost nije jača strana i da mozesh da uletish ponekad u paralelne veze.
Ovo su normalno sve samo predispozicije Smile
Andjela, procitala si me Smile , istina je ono o neodlucnosti, o peroidima aktivnosti i pasivnosti i to da mora biti mnogo dobar frajer da bi me zadrzao u krevetu, ali nazalost takvih je malo Smile

Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nista

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 293
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
Ja jednostavno ne mogu da odolim.....
Koliko god pokusavala da se fokusiram na ucenje znacenja i uticaja vech i vaznijih stvari u astrologiji....uvek se nekako vratim ovoj tajanstvenoj Lilith....i mislim da nije od malog vec izuzetnog znacaja....jer rukovodi sferama podsvesnog.
Svesna sam da je kod nekoga uticaj jaci, drugde pak slabiji......  Smile, ali sta cu kad me je  :shock:opcinila.....

Inace meni je na 24 stepenu skorpije....i ima nekih stvari koje ona ovde znaci a ja ih nemam....ali generalno Smile
Da li je to zbog toga sto je u sedistu..ili sam ja mozda malo  Smile

Sta vi mislite???? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Samsung versus
moze li neko meni reci : lilit u biku u 9.kuci na 16st. konjukcija mjesec
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nista

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 293
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
moze li neko meni reci : lilit u biku u 9.kuci na 16st. konjukcija mjesec

Lilith u 9.kuci
Ovo su osobe koje se razlikuju po pogledu na život i stilu življenja od okoline. Ljute se ako su primorani da se pridržavaju ustaljenih normi i društvenih verovanja, a dogme uopšte ne podnose. Moraju da formiraju svoja tumačenja i poglede na život kako bi uklonili ograničavajuće ideje koje ih ugrožavaju i ukidaju njihovu nasušnu potrebu - slobodu.

U periodu adolescencije su potpuno svesni svoje različitosti, ali se klone da to iskazuju i ispoljavaju. Razlog je da nemaju formirane odgovore na pitanja koja ih zaokupljuju. Međutim, njihova različitost brzo ispliva na površinu. Najpre kroz način oblačenja, simpatije, drugačije ponašanje, a zatim kroz komletan životni stil. Ponekad, zbog drugačijeg ponašanja, oni okolini mogu izgledati kao čudni ego tipovi, ali je to sastavni deo njihovog procesa oslobađanja od opšte prihvaćenog konformizma.

Ceo proces sazrevanja kod njih izaziva kompleks manje vrednosti jer osećaju nedostatak intelektualnog identiteta. Same činjenice da se ne mogu vezivati za tradicionalne ideje, materijalističku filozofiju ili verovanja kojima su bili izloženi kao deca, izaziva kod njih frustracije. Njih mogu pobediti samo pomoću istine spoznate kroz znanje.

Lilit u devetoj kući ima potrebu da razume putem ispitivanja, analize, traženja ideja, putovanja i lutanja. Ona može biti siguran vodič ka istini, razvijajući istraživački duh, razumevajući suprotna mišljenja i neprestano preispitujući suštinu stvari. Zbog toga osobe, koje su u devetoj kući svoga natalnog horoskopa ugostile Lilit, imaju vrlo neobična religijska verovanja ili ih uopšte nemaju.

Lilit u biku
Osobe kod kojih se Lilit nalazi u znaku Bika imaju preterani osećaj ličnih vrednosti i prenaglašenu potrebu za osećanjem sigurnosti. Ova potreba se manifestuje kao jaka želja za uživanjem u lepotama života i to na svim nivoima materijalnom, moralnom, intelektualnom i estetskom. Pri tome osoba ima izgrađen lični sistem vrednosti kojeg se neumoljivo drži.

Lilit u Biku stvara jaku težnju ka višim vrednostima. Veoma su osetljive na neukus i disharmoniju bilo kakve vrste i priznaju samo savršenost u svemu. Time nesvesno skrivaju neki spoljni nedostatak koga imaju ili su umislili da ga imaju. Ovo je projekcija mladalačkog straha da se ne razlikuju od svojih drugova ili braće i sestara.

Velika potreba da se poseduje je prisutna i naglašena. Bez obzira koji je vid konkretnog načina sticanja imovine u pitanju, ova potreba se skriva duboko u ličnosti i ona je nije svesna. Njen izgovor za takve aktivnosti je zahtev za komoditetom i samo osobe koje su joj bliske mogu prepoznati ovu težnju. Bez obzira koliko osoba ima ona i dalje ne može u potpunosti da potisne osećaj nesigurnosti koji se neprestano javlja. Pravi osećaj slobode se postiže samo ukoliko joj polazi za rukom da stvori onoliko koliko ona misli da treba. Ali i tada, povremeno, pojavljuje se duboko iz podsvesti osećaj zebnje da se nešto propustilo, bez obzira da li je u pitanju obična osoba, milioner ili vrhunski umetnik.

Lilit u Biku pomaže osobi da svoju poziciju iskoristi kako bi došla do novih vrednosti i time još više kompenzovala svoje komplekse koje ta ista Lilit provocira u njenoj najdubljoj podsvesti.

Ove osobe su naklonjenje seksu i veoma uživaju u njemu. Sporo se uzbuđuju i potrebna im je adekvatna predigra. Njihov partner mora imati dosta strpljenja i uklopiti se u njihove standarde seksualnog ponašanja. Ne nedostaje im strasti iako se ona na površini ne vidi i lako ne prepoznaje. Kada su zadovoljni partnerom nisu skloni da ga menjaju jer svaka promena izaziva potrebu za prilagođavanjem, a oni se trude upravo to da izbegnu.

Li 0 Mo
kontakti sa opakim partnerima, ljubomora bez snage... Smile

Samo sam kopirala textice sa nekog sajta.... tek ucim!!!!!
Da li si mozda talentovana za slikanje???

poz  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Samsung versus

Hvala puno na odgovoru. :flower:sto se slikanja tice,volim ga i bas sam kao manja stalno nesto slikala i radovi su mi bili stalno na skolskim izlozbama
« Poslednja izmena: 30. Dec 2006, 23:42:32 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
meni je Lilith u 8.kuci u znaku Raka, 4.stepen a jedini aspekt koji pravi je Lilith opozicija Neputun..što bi to značilo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung Z400
Ladybag pozdravljam te i volela bih da mi odgovoriš šta znači kad je lilit u strelcu u 12. kući na 24 stepenu, u trigonom sa mesecom, kvadrat sa venerom i u sekstilu sa plutonom. Plaši me kvadrat sa venerom  Smile a moj lilit se nalazi u sedmoj kući mog dečka, a njegov lilit u raku je u mojoj sedmoj kući, to mi ne izgleda baš najbolje... Unapred hvala...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Baby, did you forget to take your meds?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6oo1
Lilit u petom polju,  daje nerazumno jak ego kod osobe. Zbog toga će uvek biti onih koji je vole, i onih koji je mrze. Strašnom harizmom uspevaju da postignu neverovatne ciljeve i da se u životu često rukovode time da "cilj opravdava sredstva”. Potreba da se na svaki način sprovede sopstvena volja je jako izražena, zbog čega su netaktični, nestrpljivi, nesposobni za rad u kolektivu i bilo kakav kompromis. Brzo prekidaju stari odnos koji zahteva prilagodjavanje i napor, svesno bežeći od situacija u kojima bi mogli biti odbačeni i neprimećeni. Uvek
su medju ljudima, nikada sami, ali često nezadovoljni. Medjutim, Lilit u Lavu je dosta dramatična i energična pa se već pri prvom susretu sa ovim ljudima drugi osećaju kao da ih je zapljusnuo ogroman talas moćne solarne energije, oslobodjen i magnetičan. Uvek žele “više od života”, te izgledaju kao da od života grabe i otimaju momente u kojima sebe doživljavaju kao centar sveta. ......

Sve potpisujem.... Smile
plus je moj Lilit u Jarcu, i to 0* - rekla bih da je sve gore navedeno - duplirano
IP sačuvana
social share
See you at the bitter end....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
moj lilith u vodenjaku u 3 kuci
ne razumijem lilith dovoljno da bi si objasnit mogla al imam uran sekstil lilith
neki bi rekla siroka seksualnost, ja bi rekla da uzivam biti bez granica
ne znam....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 09:20:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.