Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Liga Sampiona 2006/2007  (Pročitano 76048 puta)
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
@Bartuc

Jak si mi ti poznavalac ako stvarni misliš da će inter osvojiti ligu šampiona
Ako možeš navedi mi samo jednu utakmicu gde je inter nadigrao nekoga ili uopšte odigrao dobro u poslednjih nekoliko godina

nisam rekao da ce osvojiti, ali te priche o luzerskom timu malo postaju smeshne, pogotovo poshto su doveli choveka koji im je ekspresno sa dva gola protiv rome doneo prvi trofej ove sezone...

Citat
Kakve veze ima Vijera sa trofejima, on je igrao u Juventusu i Arsenalu klubovima kojima inter ne može ni da pri smrdi

a ovo ti je stvarno dobro, znash, vieira ima srce dok igra u londonu i torinu, a u milanu vec nema... hocesh li mi objasniti kako stoji i sa ostalim gradovima po evropi, da znam gde ce francuska dobro da prodje na gostovanjima?

Citat
Može inter da dovede i Ronaldinja i Kaku i ne znam koga još...džaba kad su kao klub i čitava organizacija nula

Konacno da se nas dvojica slozimo oko necega Smiley

ih, nemoj i ti da me zabrinjavash, ko je sledeci sa kim cesh se sloziti Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Smile

Nema tu nekog logicnog objasnjenja,jednostavno je tako.Pa,covece,oni su upropastili jednog Darka Panceva,kako nece nekog tamo Vieru Smile

Samo me cudi zasto ih ne volim posto uvek gajim simpatije prema fusherskim klubovima (primer - Njukasl)

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

0-6.jpg
(17.99 KB, 88x88)
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia E72
Samo me cudi zasto ih ne volim
Hm. Možda zato što voliš njihove gradske rivale?
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Pa i to je cudno,posto je Milan dominirao kad sam ja poceo ozbiljnije da pratim fudbal...Obicno se automatski stavljam na stranu luzera,ali verovatno je ovde Dejo presudio Smiley
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Moram se složit sa mišljenjem ovih koji tvrde da Inter neće ništa napravit u Ligi Prvaka ove sezone...

Zadnjih 15 godina zorno su pokazale da je Inter u prvom redu gubitnički klub, a zatim da predsjednik pojma nema kako se vodi klub - samo kupuje, a nema strpljenja sačekat 2-3 sezone da se formira okosnica momčadi...

Pogledajte samo listu igrača koji su bili u Interu i nisu napravili apsolutno ništa a prije dolaska u Inter i nakon odlaska iz Intera igrali su izvanredno...

Ronaldo, Djorkaeff, Roberto Carlos, Veron, Seedorf, Van Der Meyde, Dennis Berkamp, Wim Jonk, Roberto Baggio, Luigi Di Biaggio... ma ima toga koliko hoćeš, ovo su samo oni koji su mi sad pali na pamet

Znači, nije stvar u igračima, nego u klubu

IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
@Bartuc

Nisam ja rekao da on ima srce u Londonu i Torinu a u Milanu nema već da je igrao u klubovima koji su mnogo bolji od intera pa je zato osvajao trofeje...
Priče kako je inter luzerski klub nisu smešne već realnost...sve govore o tome kakav su klub kad se oni raduju trofejima u kupu i super kupu italije takmičenjima koje nikoga ne zanimaju u italiji...pogledaj samo polu-prazne stadione kada se igraju kup utakmice u italiji i sve će ti biti jasno
Jedno je sigurno a to je da inter nije ništa napravio u ligi šampiona i kalču deceniju unazad a važi za veliki klub...prema tome svaki veliki klub koji ne donosi trofeje naziva se luzerski
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 53
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja bas navijam za Inter i Romu a mrzim Juventus i Milan, jos sad posle ovog skandala oko namestanja utakmica  Smile
ufff...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
@Bartuc

Nisam ja rekao da on ima srce u Londonu i Torinu a u Milanu nema već da je igrao u klubovima koji su mnogo bolji od intera pa je zato osvajao trofeje...
Priče kako je inter luzerski klub nisu smešne već realnost...sve govore o tome kakav su klub kad se oni raduju trofejima u kupu i super kupu italije takmičenjima koje nikoga ne zanimaju u italiji...pogledaj samo polu-prazne stadione kada se igraju kup utakmice u italiji i sve će ti biti jasno
Jedno je sigurno a to je da inter nije ništa napravio u ligi šampiona i kalču deceniju unazad a važi za veliki klub...prema tome svaki veliki klub koji ne donosi trofeje naziva se luzerski

u got the point, ali ja kazem da je vieira rodjeni dobitnik i da ce dovodjenje tog igracha da im se isplati maksimalno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Licni tekst

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 988
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N-73
gol Ronaldinja  Smile Smile Gol Sportinga Smile Smile   INER Smile Smile Smile          Iako navijam za Celzi,po ko zna koji put se pokazalo da je Barsa bolji klub! Ove jajare(celzi) cim su dali  go,odmah se postekali a Barsa napada do kraja.... jbg valjda ce Celzi neshto od njih nauciti u ove 2 utakmice 
IP sačuvana
social share

Eric Cartmen: I would never let woman kick my ass, if she tries anything I'd be like:"Hey, you get your bitch ass back in the kitchen and make me some pie".
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia E72
 Champions League - Group E

20'   Dynamo Kyiv   1 - 1   Steaua Bucuresti

20'   Lyon   1 - 0   Real Madrid

Champions League - Group F

20'   FC Copenhagen   0 - 0   Benfica

20'   Manchester U.   0 - 0   Celtic

Champions League - Group G

20'   FC Porto   0 - 0   CSKA Moscow

20'   Hamburger SV   0 - 1   Arsenal

Champions League - Group H

20'   AC Milan   1 - 0   AEK Athens

20'   Anderlecht   0 - 0   Lille
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.