Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Liga Sampiona 2006/2007  (Pročitano 76670 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Za Partizan znas a posle njega Liverpol i Milan,Newcastle. . .nikako manchester,mrzim ga. . .LS. . .Mislim da Chelsea ima najvece sanse,mozda i Barca ali im fali jedan Esien,Emerson. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Celzi i Barsa, moze, Lion je malo iskusniji nego prosle godine, ali nisu mi bas favoriti kao prvo dvoje. Mancester, cisto sumnjam. Ne znam bas za Real, mnogo su kilavi. Za ceo dosadasnji tok sezone odigrali su dve dobre utakmice, protiv Barselone i Steaue, sve ostalo je bilo mucenje. Za inter si u pravu, tu nemam sta da dodam. Sto se klubova tice kod nas Zvezda, a preko grane Barsa. Bajern sam ranije mnogo vise voleo, ali i sad su mi dragi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Da i ja sumnjam da Lyon moze nesto da uradi,zao mi zbog Werdera,igrju lep fudbal. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Ma kakav "lep fudbal" kod Werdera... obrana šuplja ko švicarski sir.. u sredini onaj nesretnik Diego koji je dobar sam protiv Hannovera, Herthe i Arminie Bielefeld, plus Frings i Borowski koji trču kao muhe bez glave... Klose - ajme majko! Klasnić? Almeida? Još gore....

Užas!!

E moj dule1205 - ti kao da si birao klubove koje ja ne podnosim  Smile Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
U pravu si tu. Mada je bolje reci za njih da igraju produktivno, skolski, nema tu bas neke lepote (izuzev Diega), nemaju ni igrace za tako nesto, na kraju krajeva. U svakom slucaju vise bi voleo da su prosli oni nego celzi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Nemoj mi samo reci da ti je Klose los?Igraju napadacki fudbal a to cenim. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Zakasnio sam sa odgovorom malopre. Faca ne volim ni ja verder, ali bolje neko ko ce dati golove pa makar i arminiji i ne znam vec kome, nego celzi ili liverpul recimo. A i za Diega mislim da gresis. Strasan igrac i uzgred ima samo 21. godinu. Klosea ne volim jos od mondijala 2002. ali ne mozes poreci da je sjajan golgeter. Podseca me na Trezegea koji je po meni najbolji centarfor (u pravom smislu te reci) zadnjih 5 godina u Evropi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Ma Klose je "njemačka" verzija Inzaghija... malo čvršći na nogama, malo manje cmizdri i malo je borbeniji... i to je sve.

Nije on loš, ali bogme nije ni dobar.

Bolje Werder nego Chelsea?  Bože sačuvaj... Chelsea uviijek!!
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Sad si pogodio,konacno se slazemo meni je Trezege vrh jedan od retkih prostalih jednostavnih golgetera. . .Werder da ima budzet poput lyona mislim da ne bi bio daleko iza njih. . .Klose je odlican a i doci ce ti u Juventus Faco. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Pa nek' dođe... to neće promijenit moje mišljenje... ja sam isto mislio o svilengaćanu (Inzaghiju) i dok je igrao u Juventusu, prema tome...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.