Нова сезона,увек добре утакмице,и много голова.Тако бар гледам на Лигу Европе,има одличан систем,доста клубова,а увек буде више њих који изненаде и одиграју лепо.
Анкета,ко осваја? Ставио сам неке од "фаворита",мада квалификације су показале да ће ове године бити паклено и у групама.Неки "великани" са острва,Италије,Шпаније?Неко ко дође из Лиге Шампиона? Или можда неко изненађење?
Sto slabiju grupu da smo dobili to bi se primili da sigurno prolazimo i na kraju 0. Sto jacu grupu da smo dobili ko zna koilko bi smo pucali, tako da bolje sto smo ispali da se ne brukamo...
Такође И али и Ф група,доста је јака. Али најнеизвеснија ми је Л,заиста немам представу ко би могао даље.Свако сваког реално може да добије,и биће добрих утакмица.
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...
Seltik koliko god se cinio tankim on kod kuce moze da dobije bilo koje od ove tri ekipe, ja dajem prednost Atletiku i Udinezeu. Nadji mi neku grupu koja moze da im parira i ja cu ti odgovoriti.
I da naravno navijamo za Paok da osvoji, Nikola sto ih ne stavi u anketu, glupo da budu medj' iznenadjenjima. :mrgreen:
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...