Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 21:58:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 96 97 99 100 ... 103
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lidija Bačić - hrvatska pevacica  (Pročitano 575410 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1357
Zastava Skoplje, MK
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Untitled2 (8).png
(648.41 KB, 910x720)
Untitled3 (8).png
(511.13 KB, 624x720)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ПФК!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8327
Zastava Коралово
mob
Samsung S25 Ultra
Peva 5x bolje od Severine, a i izgleda bolje od nje i mogla bi da bude regionalna zvezda kad bi neko kršten vodio njenu karijeru. Peva odlično i na engleskom. E, sad što peva po seoskim vašarima po Dalmaciji i prodaje svoje polugole kalendare, to je njen problem i izgleda da je to njen limit.
Да није опијена мржњом према Србима и да је долазила овде била би популарнија од Севе иако Севе прокрива боље ту мржњу. Скоро је Севе имала пар испада у ЦГ и на премијери филма Дара из Јасеновца, али то није тема за овај форум.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 82
"Mrznja" je prilicno sirok pojam sam po sebi, plus koji se na nasim prostorima olako upucuje i koristi.
Ne pratim karijere ni Severine ni L.Bacic, njihove izjave i stavove, ali nema mi logike reci za nekoga da mrzi Srbe koji je toliko vezan za Srbiju, Srbe i ko ima toliko publike u toj drzavi i tom narodu, mislim na Severinu. Evo sad sam na Google ukucao "Severina o filmu Dara iz Jasenovca" i nije mi ispalo bukvalno nista, nikakva njena izjava ni komentar.

Severina je izjavila u CG "I ne dajte CG", a u Srbiji posle toga "Mir bozji Hristos se rodi, cuvajte Srbiju od mrznje i nasilja".
Nema tu nista lose, naprotiv, univerzalne poruke.
Na kraju da li uopste treba ozbiljno shvatati poruke raznih severina, karleusa, bekvalaca? To su osobe skoro nikakvog obrazovanja, upitnog morala i ljudskih  kvaliteta. Mislim na estredne radnice i radnike, sportiste itd...

Okruzeni smo nacionalistima, zutom stampom, lazima i manipulacijama i treba biti oprezan kad se nesto cuje ili procita. Decenijama se sve radi kako bi vladali na mrznji i razdoru, manipulise se, izvrcu izjave, konteksti, spinuje se, to je citava masinerija sludjivanja.

Sto se tice L.Bacic, nju kao licnost poznajem jos manje, tako da je moguce da sam nesto propustio, ali kad se neko tesko optuzi da gaji mrznju treba to argumentovati, jer optuzba nije blaga...

Ona nastupa cini mi se uglavnom u HR, nek me neko ispravi ako je greska...
Ali onda bi ako mrzi Srbe trebala da nastupa po SLO, BiH, S.Makedoniji itd...

Meni se ona vise cini kao osoba kojoj je dovoljno da nastupa po HR, smatra to dovoljnim, mozda zaradjuje dovoljno, moguce da vidi potencijal za mnogo vise od toga, ali ne zeli, iz kog razloga ne znam, sve pisem kao sto rekoh sa dozom rezerve...

Po meni ona ima potencijal za citav eks Ju prostor, pa i dalje, prema nekim drugim govornim podrucjima. Ima i veliki potencijal da bude foto model, koji takodje ne koristi, a tu ti je jos lakse ici na druga trzista jer samo treba da se fotkas i snimas..

Svakako i ne navijam za njihove karijere, naprotiv, zelim propast takve "muzike" i toga "zanra" u citavom regionu iskreno. Samo pisem hipoteticki iz nekog drugog ugla posmatranja...
« Poslednja izmena: 07. Jan 2024, 10:33:23 od digitalAudio »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
Lidija je malo olabavila sa svojim nacionalističkim stavom, pa je počela da peva pesme srpskih izvođača, a bila je u Beogradu pred Novu godinu, na korporativnom slavlju Honora. Dobar honorar je smekšao stav Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1016
"Mrznja" je prilicno sirok pojam sam po sebi, plus koji se na nasim prostorima olako upucuje i koristi.
Ne pratim karijere ni Severine ni L.Bacic, njihove izjave i stavove, ali nema mi logike reci za nekoga da mrzi Srbe koji je toliko vezan za Srbiju, Srbe i ko ima toliko publike u toj drzavi i tom narodu, mislim na Severinu. Evo sad sam na Google ukucao "Severina o filmu Dara iz Jasenovca" i nije mi ispalo bukvalno nista, nikakva njena izjava ni komentar.

Severina je izjavila u CG "I ne dajte CG", a u Srbiji posle toga "Mir bozji Hristos se rodi, cuvajte Srbiju od mrznje i nasilja".
Na kraju da li uopste treba ozbiljno shvatati poruke raznih severina, karleusa, bekvalaca? To su osobe skoro nikakvog obrazovanja, upitnog morala i ljudskih  kvaliteta. Mislim na estredne radnice i radnike, sportiste itd...

Okruzeni smo nacionalistima, zutom stampom, lazima i manipulacijama i treba biti oprezan kad se nesto cuje ili procita. Decenijama se sve radi kako bi vladali na mrznji i razdoru, manipulise se, izvrcu izjave, konteksti, spinuje se, to je citava masinerija sludjivanja.

Sto se tice L.Bacic, nju kao licnost poznajem jos manje, tako da je moguce da sam nesto propustio, ali kad se neko tesko optuzi da gaji mrznju treba to argumentovati, jer optuzba nije blaga...

Meni se ona vise cini kao osoba kojoj je dovoljno da nastupa po HR, smatra to dovoljnim, mozda zaradjuje dovoljno, moguce da vidi potencijal za mnogo vise od toga, ali ne zeli, iz kog razloga ne znam, sve pisem kao sto rekoh sa dozom rezerve...

Po meni ona ima potencijal za citav eks Ju prostor, pa i dalje, prema nekim drugim govornim podrucjima. Ima i veliki potencijal da bude foto model, koji takodje ne koristi, a tu ti je jos lakse ici na druga trzista jer samo treba da se fotkas i snimas..

Svakako i ne navijam za njihove karijere, naprotiv, zelim propast takve "muzike" i toga "zanra" u citavom regionu iskreno. Samo pisem hipoteticki iz nekog drugog ugla posmatranja...
Svakako bilo kakvim ozbiljnim komentarisanjim ovih pevaljki covek rizikuje da ispadne smesan. Ne zelim da propadne ova muzika iskreno, zasto bi? Malo sale zabave kad se popije koja, nista lose u tome. A Lidija realno ima kapacitet za mnogo mnogo vise od sadasnjeg statusa lokalne zvezde, meni odaje utisak da je zena tim zadovoljna i nema neka ambicije. Za Prijovicku je stasom i glasom 3 koplja iznad realno, ali nema tu reklamnu masineriju kao doticna. Nigde nisam kacio neke srbofobne izjave Lidije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 170
Prvo Lidija pjeva skoro na svakoj proslavi oluje i to sa velikim odusevljenjem, po meni tu ima ,,mrznje'' prema Srbiji i  ako bi ikad krenula po Beogradu da nastupa, gradi karijeru itd...treba joj zabraniti ulaz...Ne zna o kojem potencijalu pircate, realno riba ima dupe i to je to, faca katastrofa, pjesme smece, glas nista specilano.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29131
 Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

ПФК!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8327
Zastava Коралово
mob
Samsung S25 Ultra

Severina je izjavila u CG "I ne dajte CG"
Коме да не дају? Србима јер је српско? Свашта пишеш.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 823
Lile je bas ono primer klasicne krave...
Dopadaju mi se takve zene Smile

mmmmmmmm..javi mi se u privatne poruke...hvala...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29131

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

MEREKTC_o.jpg
(101.16 KB, 1080x1231)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 96 97 99 100 ... 103
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 21:58:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.135 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.