Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koga podrzavate u ratu u Libiji?

Glasanje završeno: 31. Mar 2011, 02:21:37

Gadafija i njegove pristalice
81.5%  (106)
Clanice NATO-a i pobunjenike
4.6%  (6)
Ne podrzavam ni jedne, ni druge
13.8%  (18)
Ukupno glasova: 130
Idi dole
Stranice:
1 ... 311 312 314 315 ... 570
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Libija - (Gadafi VS Pobunjenici) - Period nakon revolucije  (Pročitano 663236 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Битка за аеродром у Мисурати

Побуњеници најавили офанзиву и заузимање аеродрома у Мисурати. Авиони НАТО-а зауставили напредовање Гадафијевих снага у том граду. Побуњеници зарадили 100 милиона долара од продате нафте.

20.02 - Ратни бродови НАТО бомбардовали војне и цивилне мете у Мисурати, има мртвих, саопштила либијска државна телевизија.

19.42 - Француски министар одбране Жерар Лонге искључио могућност да Француска испоручи оружје либијским побуњеницима и рекао да га чуди изјава побуњеника да ће Италија да им шаље оружје.

16.41 - Норвешка најавила да ће смањити учешће у операцијама НАТО у Либији када јој истекне тромесечни уговор 24. јуна.

15.07 - Авиони НАТО бомбардовали складишта муниције Војске Либије у Зинтану.

Нападима авиона НАТО-а окончана је велика офанзива Војске Либије на источни део земље који је био у рукама побуњеника, али су борбе настављене у Мисурати, на 200 километара источно од Триполија и у планинским пределима на југозападу земље.

У Мисурати која је под опсадом више од два месеца, жестоке борбе се воде на три фронта - Шинтану на истоку, код Војне академије и путу ка аеродрому на југу и у Бургеји на западу.

Побуњеници су најавили да су појачали контролу у Бургеји и усредсредили се на део око аеродрома.

"Припремамо терен за напредовање и заузимање аеродрома, то се може догодити сваког тренутка", рекао је један од побуњеничких команданата Омар Салем и позвао НАТО да бомбардује војна складишта муниције која се налазе на око пет километара јужно од аеродрома.

Представник побуњеника Садун ал Мисрати рекао је да у Мисурати има залиха воде и хране за око месец дана и да је у досадашњим сукобима и бомбардовању погинуло 828 људи, а да се више од 200 људи води као нестало мада се претпоставља да су и они погинули.
« Poslednja izmena: 09. Maj 2011, 20:42:19 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
УНХЦР: Брод са скоро 600 бегунаца из Либије потонуо у Средоземном мору
   PDF    Штампа    Ел. пошта
понедељак, 09. мај 2011.

Брод са скоро 600 бегунаца из Либије потонуо је у Средоземном мору, саопштио је данас Високи комесаријат за избеглице УН (УНХЦР).

УНХЦР покушава да утврди шта се догодило са путницима када се брод распао на мору, рекла је портпаролка Лаура Болдрини.

Сведоци кажу да су видели располућен брод и тела како плутају на води, рекла је Болдрини.

Нема података о броју жртава, а добијање званичних је мало вероватно због сукоба у Либији, напомиње агенција Асошиејтед прес (АП).

Још барем три брода су крајем марта нестала, додала је портпаролка УНХЦР, а број Либијаца несталих у мору у покушају да се домогну Европе, достигао је 800.

Број миграната који напуштају Северну Африку повећан је после низа побуна у том делу света од почетка ове године, напомиње АП.

Лаура Болдрини је указала да је број погинулих и несталих у мору порастао јер кријумчари користе веће бродове којима не могу да управљају.

(Бета-АП)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Мета Триполи

НАТО извео серију напада на Триполи. На мети Гадафијево седиште, болница, владина зграда. Повређено четворо деце. Бомбардовање омогућило побуњеницима да преузму контролу над великим делом Мисурате. Битке око аеродрома. УН тражи прекид сукоба.

Жестоки целоноћни напади алијансе на Гадафијево седиште, владину зграду, болницу и друге објекте у Триполију.  Четворо деце је рањено, од којих двоје теже, пошто су исечени комадима стакла после експлозија, рекли су либијски званичници.
libija-527.jpg

На згради болнице разбијена су стакла, а оближњи телекомуникациони торањ је срушен. Потпуно је разорена зграда владе, где се налазила Комисија за бригу о деци.

Жестоки напади алијансе омогућили су побуњеницима да потисну Гадафијеве снаге из Мисурате и да напредују ка западу земље. Мисурата је једини већи град у том делу земље који држе антивладине снаге, али је под опсадом Гадафијеве војске већ два месеца.

"Потиснули смо Гадафијеве снаге из Мисурате и идемо даље", рекао је вођа побуњеника за Би-Би-Си.

Реда, један од побуњеника, рекао је Ројтерсу, да се борбе воде западно, источно и јужно од Мисурате, као и према ародрому.

"Конторлишемо западну страну, али Гадафијеве снаге и даље имају контролу над југоисточним делом аеродрома", рекао је Реда.

Уједињене нације траже обуставу непријатељаства како би се доставила помоћ најугроженијем становништву.

Шеф Канцеларије УН за хуманитарна питања Валери Амос рекла је на седници у Њујорку да велике несташице парализују Либију и што је озбиљан проблем.

"Што дуже буде трајала садашња ситуација, то ће бити теже на хуманитарном плану. Уједињене нације су због тога присутне у Бенгазију и Триполију да би доставиле хуманитарну помоћ", рекла је  Валери Амос.

До почетка маја 710.000 људи напустило је Либију, од тога 263.000 Либијаца, док је 6.000 људи и даље блокирано на граничним прелазима са Египтом, Тунисом и Нигером. Око 58.000 људи је интерно расељено и живи у привременим насељима на истоку Либије, подаци су Канцеларије УН за хуманитарна питања.

Погинуло је више од 800 људи, док се најмање 200 води као нестало.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
Nokia 2610
NATO zasuo Tripoli bombama

Avioni NATO su prošle noći bombardovali Tripoli, glavni grad Libije, a na meti su bili državni objekti, kažu očevici i libijski zvaničnici. Iz Libije izbeglo 750.000 ljudi.

Severnoatlantska alijansa je izvela najžešći napad na Tripoli u poslednjih nekoliko sedmica i gađala je najmanje četiri mete.

Prema rečima očevidaca, pogođena je zgrada koju koristi vojna obaveštajna agencija, a zvaničnici kažu da je na meti bilo i zdanje koje ponekad koriste libijski poslanci.

Nije jasno šta su bile ostale mete, ali sa jedne od njih diže se gust oblak dima.

Libijski zvaničnici nisu želeli da kažu šta je na tom mestu pogođeno, ali se čini da se dim diže iz zgrada koju koristi porodica libijskog vođe Moamera el Gadafija.

Novinarima nije bilo dopušteno da priđu pogođenoj zgradi za koju stanovnici kažu da pripada vojnoj obaveštajnoj agenciji. Međutim, pokazana im je šteta koja je pričinjena na obližnjoj bolnici - razbijeni prozori i cevi popadale s plafona.

Jedan od lekara je rekao da je u napadu na susednu zgradu teško povređeno jedno četvorogodišnje dete.

Još jedna pogođena zgrada, koju su koristili libijski poslanici, spadala je u simbole Tripolija, a bila je štab italijanske mornarice u vreme kada je Italija vladala Libijom.

U međuvremenu, na frontu kod grada Adždabije, na istoku, vode se teške borbe između libijskih pobunjenika i trupa lojalnih Gadafiju.

Istovremeno, generalna podsekretarka Ujedinjenih nacija za humanitarna pitanja i koordinatorka za humanitarnu pomoć Valeri Ejmos izjavila je da je od početka sukoba između snaga lojalnih l Gadafiju i pobunjenika sredinom februara iz Libije do sada izbeglo 750.000 ljudi.

"Sukob, raspad državne infrastrukture i nedostatak novca i goriva stvaraju ozbiljne probleme stanovništvu Libije", izjavila je Ejmosova.

Više od 746.000 ljudi je izbeglo iz zemlje, oko 5.000 se nalazi na granici sa Egiptom, Tunisom i Nigerom, dok je oko 58.000 interno raseljeno u istočnoj Libiji, rekla je ona.

UN, međutim, nisu mogle da navedu koliko je ljudi do sada poginulo u toj zemlji, preneo je AFP.

(agencije/MONDO)

IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Žestoki udari NATO avijacije na Tripoli

Avioni NATO su prošle noći bombardovali Tripoli, glavni grad Libije, a na meti su bili državni objekti, kažu očevici i libijski zvaničnici. Noćašnji napad NATO na Libiju bio je neuobičajeno jak - za tri sata izvedeno je osam akcija iz vazduha.

Severnoatlantska alijansa je izvela najžešći napad na Tripoli u poslednjih nekoliko sedmica i gađala je najmanje četiri mete. Prema rečima očevidaca, pogođena je zgrada koju koristi vojna obaveštajna agencija, a zvaničnici kažu da je na meti bilo i zdanje koje ponekad koriste libijski poslanci.

Nije jasno šta su bile ostale mete, ali sa jedne od njih diže se gust oblak dima. Libijski zvaničnici nisu želeli da kažu šta je na tom mestu pogođeno, ali se čini da se dim diže iz zgrada koje koristi porodica libijskog vođe Moamera el Gadafija. Novinarima nije bilo dopušteno da priđu pogođenoj zgradi za koju stanovnici kažu da pripada vojnoj obaveštajnoj agenciji. Međutim, pokazana im je šteta koja je pričinjena na obližnjoj bolnici - razbijeni prozori i cevi popadale s plafona.

Jedan od lekara je rekao da je u napadu na susednu zgradu teško povređeno jedno četvorogodišnje dete. Još jedna pogođena zgrada, koju su koristili libijski poslanici, spadala je u simbole Tripolija, a bila je štab italijanske mornarice u vreme kada je Italija vladala Libijom. U međuvremenu, na frontu kod grada Adždabije, na istoku, vode se teške borbe između libijskih pobunjenika i trupa lojalnih Gadafiju.

Noćašnje bombardovanje Tripolija "ne predstavlja nikakav juriš NATO-a, već pokušaj da se unište vojne snage libijskog lidera Muamera Gadafija", saopštio je NATO.

"Nastavićemo da primenjujemo istu strategiju: da slabimo koliko god je to moguće Gadafijev režim i njegove mogućnosti da napada civile", rekla je agenciji France presse zamenica portparola NATO-a Karmen Romero. NATO je krajem marta preuzeo komandu nad vojnim operacijama međunarodnih snaga u Libiji. Za dva meseca je pod ovlašćenjem UN izvedeno 2.000 napada bombama čiji je cilj da se onemoguće akcije snaga lojalnih Muameru Gadafiju.

"NATO će nastaviti da napada libijske kontrolne i komandne centre i sve ostale strukture koje bi Gadafijeva vojska mogla da koristi", rekla je Romero.

Istovremeno, generalna podsekretarka Ujedinjenih nacija za humanitarna pitanja i koordinatorka za humanitarnu pomoć Valeri Ejmos izjavila je da je od početka sukoba između snaga lojalnih l Gadafiju i pobunjenika sredinom februara iz Libije do sada izbeglo 750.000 ljudi.

"Sukob, raspad državne infrastrukture i nedostatak novca i goriva stvaraju ozbiljne probleme stanovništvu Libije", izjavila je Ejmosova. Više od 746.000 ljudi je izbeglo iz zemlje, oko 5.000 se nalazi na granici sa Egiptom, Tunisom i Nigerom, dok je oko 58.000 interno raseljeno u istočnoj Libiji, rekla je ona. UN, međutim, nisu mogle da navedu koliko je ljudi do sada poginulo u toj zemlji, preneo je AFP.

Izvor: e-novine

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
I onda je Gadafi zlikovac. Pa on se nije posrao u život više od 10 000 ljudi tokom celog svog vladanja, a ovi su za 3 meseca uspeli da se poseru u život svih do poslednjeg Libijca
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Kad demokratija zakuca na vrata, bolje bezi kroz prozor.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
Nokia 2610
NAJJAČI UDARI NA PRESTONICU LIBIJE

NATO ne zna da li je Gadafi živ

NATO je danas saopštio da nema podatke da li je libijski lider Moamer Gadafi živ ili mrtav dok je Alijansa negirala da je cilj napada iz vazduha na Tripoli bila njegova likvidacija.

"Sve mete NATO-a su vojne, što znači da je gađana komanda ili kontrolni bunkeri. Cilj NATO-a nisu pojedinci", rekao je portparol NATO Klaudio Gabelini iz sedišta operacije Alijanse u Italiji.

Na novinarsko pitanje da li je Gadafi još živ, Gabelini je odgovorio da nemaju nikakve dokaze i "da ne znaju šta Gadafi trenutno radi."

Borbeni avioni NATO-a izveli su u posljednja tri dana najjača bombardovanja od početka misije 31. marta. Mete vazdušnih napada bili su vojna baza i kompleks koji koristi Gadafi, koji se nije pojavio u javnosti od 30. aprila kada su u bombardovanju poginuli njegov najmlađi sin i troje unučadi.

Alijansa je ranije odbacila tvrdnje Libije da je meta napada bila zgrada Vrhovnog suda u Tripoliju i razne druge mete.

Od početka misije NATO 31. marta borbeni avioni izvršili su ukupno 5.968 preleta, uključujući i više od 2.300 udarnih misija.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
Nokia 
ОБРАЋА ВАМ СЕ ПУКОВНИК ГАДАФИ         
Пише: Моамер Гадафи      

У име Алаха, нашег заштитника милосрдног…

40 година, а можда и дуже, више се не сећам - све сам учинио да бих подарио свом народу: домове, болнице, школе, када су били гладни - хранио сам их. Чак сам и пустињу око Бенгазија претворио у плодну земљу.. Супроставио сам се том каубоју Регану, у време када је убио моју усвојену ћерку - покушавао је да убије мене, али уместо тога убио је то сирото невино дете. Потом сам помогао финансијски моју афричку браћу и сестре да створе Афричку Унију.

Све сам учинио да покажем свом народу шта је то истинска демократија, када сам дозволио да нашом земљом управљају народни комитети. Али некима то није било довољно, као што су ми појединци пребацивали, чак и људи који живе у кућама са по десетак соба, скупим становима са новим намештајем, никада нису били задовољни - тако себични, увек су хтели више. Говорили су Американцима и другим посетиоцима, да им је потребна „демократија“ и „слобода“, не схватајући да је то уствари један крволочни концепт, у коме велики пси једу остале. Али они су били опијени тим западним изразима, не схватајући да у Америци нема бесплатних лекова, нема бесплатних болница, нема бесплатног становања, нема бесплатног образовања и нема бесплатне хране - осим када људи просјаче и стоје у бесконачним редовима испред сиротишта да би добили тањир супе.

Што год да сам учинио, то никад није било довољно некима, али за многе друге који су знали да сам ја син Гамала Абдел Насера, јединог истинског арапина и муслиманског лидера, кога смо имали још од Салах-Ал-Дина, када је успео да поврати Суецки канал у власништво своје нације - као што сам и ја вратио Либију у руке либијског народа. Управо је он био пример који сам ја пратио, да бих заштитио слободу свог народа од колонијалне доминације - од лопова који су хтели да је отму од нас.

Сада сам под нападом највеће оружане силе у војној историји, мој млађи афрички син Обама жели да ме убије, да нам свима одузме слободу у властитој земљи, да нам одузме бесплатно становање, нашу бесплатну здравствену заштиту, наше бесплатно образовање, нашу бесплатну храну, и све то замени са америчким лоповским системом, који се зове „капитализам“, али сви ми из „трећег света“ итекако знамо шта то значи. То значи да стране корпорације управљају земљама, управљају светом и наносе патњу обичним људима.

Управо због тога, за мене нема алтернативе, ја морам да им се супротставим, као што је то и Алахова жеља, и даћу свој живот пратећи Његов пут - пут који је нашој земљи подарио богате пољопривредне поседе, са храном и здрављем, и чак омогућио нашим афричким и арапским браћама и сестрама да живе и раде са нама овде у Либијској Џамахирији.

Није ми жеља да умрем, али ако дође до тога - да бих спасио своју отаџбину, свој народ, хиљаде њих који су моја деца, онда нека буде тако.

Нека ово моје сведочанство буде глас који обзнањује целом свету, да сам се ја супротставио крсташким НАТО нападима, супротставио суровости, супротставио издаји, супроставио Западу и њиховим колонијалним амбицијама, и да сам им се супротставио заједно са мојом афричком браћом, правом арапском и муслиманском браћом, попут луче светлоноше.

Док су други градили дворце, ја сам живео у обичној кући, или у шатору. Никада нисам заборавио моју младост у Сирти, никада нисам улудо трошио наше национално богатство, и попут нашег Салах-Ал-Дина, нашег највећег муслиманског вође, који је спасао Јерусалим за Ислам, врло мало тога сам узео за себе…

На Западу, неки ме називају „бесним“, „лудим“, али - иако добро знају истину, настављају са лажима, знају да је наша земља независна и слободна, ван колонијалног домашаја, да су моја визија, и мој пут, јасни мом народу и да ћу се ја борити до последњег даха да бих сачувао нашу слободу, и нека нам Алах свемоћни помогне да останемо верни и слободни!

Превод: Миодраг Новаковић

Извор: http://english.pravda.ru/opinion/columnists/13-04-2011/117563-message_from_qaddafi-0/

vidovdan. org
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Побуњеници заузели аеродром

Либијска војска изгубила контролу над аеродромом у Мисурати. Све што освоје у том граду, побуњеници брзо изгубе. Гадафи је легитимна мета, изјавио италијански министар одбране Ињацио Ла Руса.

15.00 - Побуњеници, после жестоких борби са снагама либијске војске, заузели аеродром у Мисурати, јавља Ал Џазира.

14. 25 - Генерални секретар УН Бан Кимун позвао је либијске власти да прекину са оружаним дејствима против цивила.

11.58 - Премијер Либије Багдади Али Махмуди поручио генералном секретару УН Бан Кимуну да је Либија спремна на тренутни прекид ватре уз посматрачки тим Уједињених нација и Афричке лиге.

11.18 - Либијски лидер Моамер Гадафи је легитимна мета, уколико се налази унутар неке војне базе, изјавио италијански министар одбране Ињацио Ла Руса.

11.07 - Серија експлозија у Триполију. Према речима очевидаца, експлозије у либијској престоници почеле рано јутрос и трајале скоро читав сат, док су град надлетали млазни авиони, преноси АФП.

Пошто су потиснули либијску војску на источним и западним обронцима Мисурате, побуњеници заузели аеродром у том граду, јавља агенција Ал Џазира.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 311 312 314 315 ... 570
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.