Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 72 73 75 76 ... 127
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Liberalno-demokratska partija i Ceda Jovanovic  (Pročitano 160627 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Погани дукљански зеленаш, удбашки касапин и тамничар... Велики непријатељ српског народа.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Погани дукљански зеленаш, удбашки касапин и тамничар... Велики непријатељ српског народа.
...prezime mu samo kaze od kakvog je roda Kapicic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
sve ce to Ceda pozlat... posmrkati.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
BlackBerry bold
Mislim da niko ne moze da objasni ovaj potez sa Kapicicem, cak ni Ceda licno. Zasto, sta je mislio da postigne time, meni je zaista nejasno, kao i ljudima koji su mnogo blize stranci. [glow=red,2,300]Pre svega zbog toga sto Kapicica generalno liberalna scena ne gotivi[/glow], te sa te strane LDP moze da racuna samo na gubitak glasova.
Smile nasmejao si me sa ovim! ne postoji liberalna scena, kako je nazivas, koja bi prihvatila upravnika logora u kom su ubijani i tamniceni ljudi samo zato sto nisu politicki podobni kao pozitivnu licnost. to bi trebalo da je neprihvatljivo cak i "liberalima" u srbiji, koji su u najvecoj meri kriptokomunisti, i nemaju bas ama nikakve veze sa istinskim liberalizmom sem sto svojataju ime.
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Mislim da niko ne moze da objasni ovaj potez sa Kapicicem, cak ni Ceda licno. Zasto, sta je mislio da postigne time, meni je zaista nejasno, kao i ljudima koji su mnogo blize stranci. [glow=red,2,300]Pre svega zbog toga sto Kapicica generalno liberalna scena ne gotivi[/glow], te sa te strane LDP moze da racuna samo na gubitak glasova.

A sta tebi nije jasno, kad je celoj Srbiji jasno da je LDP samo reformisani komunizam i da ne nudi nista novo...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Meni je jako drago da se u tu stranku uz veliku pompu učlanjuju spodobe kao Kapičić i Karleuša jer je to najbolji pokazatelj moralnog ništavila i nakaznosti udbaške kreacije smišljene da se pokupe glasovi naivnih ljudi liberalne orijentacije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Meni je jako drago da se u tu stranku uz veliku pompu učlanjuju spodobe kao Kapičić i Karleuša jer je to najbolji pokazatelj moralnog ništavila i nakaznosti udbaške kreacije smišljene da se pokupe glasovi naivnih ljudi liberalne orijentacije.

не заборави и дегенерика басару Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

не заборави и дегенерика басару Smile

бар су сви на једном месту ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.94
mob
Nokia 
Čedomir Jovanović: Pričao sam sa Ćosićem i Bećkovićem

BEOGRAD - Predsednik Liberalno-demokratske stranke Čedomir Jovanović izjavio je za najnoviji broj nedeljnika NIN da je poslednjih nedelja razgovarao o mogućnostima da se postigne „dogovor za preokret” sa svim liderima DOS-a, osim sa Vojislavom Koštunicom i Nebojšom Čovićem, ali i sa brojnim intelektualcima, od Latinke Perović i Vidosava Stevanovića sve do Dobrice Ćosića i Matije Bećkovića.

- Ne očekujem od Ćosića i Bećkovića, Tadića i Nikolića, od sindikata i „Privrednika“ podršku za ono što pokušavamo da uradimo. Ovoj zemlji oni duguju nešto drugo. Ne priznanje da sam ja u pravu, nego da u svemu što su Srbiji godinama nudili više nema nikakvog života - rekao je Jovanović u intervjuu novom NIN-u

Prema njegovim rečima "više nije dovoljno ćutanje o razlozima naše katastrofe, fraza o EU ili kandidovanje klečanja na stiroporu umesto borbe za Kosovo“.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/234575/Cedomir-Jovanovic-Pricao-sam-sa-Cosicem-i-Beckovicem
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 3Gs
LDP za novi aranžman sa MMF-om

Beograd -- Liberalno-demokratska partija smatra da Srbija treba da zaključi novi obavezujući aranžman sa Međunarodnim monetarnim fondom.

LDP ocenjuje da je to jedina garancija da se domaće javne finansije, ali i privreda, "neće potpuno raspasti u predstojećim mesecima i očekivanoj izbornoj kampanji".

LDP je podsetio da je ranije predlagao da se uđe u ugovor sa MMF-om još 2005. godine, ali da je vlast zaključila stend-baj aranžman, koji je istekao u aprilu 2009. godine.

"Upravo u te četiri godine su partije koje su se menjale na vlasti, uključujući i one koje su danas u opoziciji, svojom rasipničkom politikom, kupovinom glasova kroz sumnjive projekte, kroz NIP i trošenje novca od privatizacija na povećanje potrošnje, trasirale put katastrofe sa kojom se suočavamo u poslednje dve i po godine", navodi LDP.

Ta stranka je mišljenja da se u zemlji u kojoj je 2010. godine prosečna plata pala sa 380 na 320 evra, inflacija dvocifrena, a javni dug po glavi stanovnika porastao za 230 evra, ne sme dopustiti političarima da bez spoljne kontrole opet počnu da ulažu budžetski novac u projekte koji će propasti čim se kampanja i izbori završe.

"Ne možemo da žrtvujemo svoju budućnost zbog vlasti koja namerava da u kampanji, kao što su radile i dve vlade pre nje, nerazumno troši državni novac i da se i dalje nekontrolisano zadužuje kako bi pokrila apetite neefikasnih sektora države, javnih preduzeća i svojih partijskih kadrova koje je rasporedila na sva mesta gde se nekontrolisano troši teško prikupljeni budžetski novac", kaže se u saopštenju LDP-a.

"Dok se u Srbiji ne pokrene politički i ekonomski preokret i dok ne počnemo da živimo u zemlji koja funkcioniše na odgovornim i tržišnim principima, MMF će nam biti potreban kao neka vrsta finansijskog policajca i revizora politike naše vlade", navodi LDP.

Da bi Srbija trebalo ozbiljno da razmotri mogućnost uspostavljanja novog sporazuma sa MMF-om, savetovao je juče i guverner Narodne banke Srbije Dejan Šoškić.

Izvor: B92
« Poslednja izmena: 13. Feb 2011, 18:29:22 od kokota »
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 72 73 75 76 ... 127
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.