Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 127
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Liberalno-demokratska partija i Ceda Jovanovic  (Pročitano 160705 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Montgomeri: Čedo, o čemu si pričao s ubicama Đinđića?

Predsednik LDP Čedomir Jovanović izjavio je juče da bi bivši ambasador SAD Vilijem Montgomeri trebalo da „podeli sudbinu" organizatora ubistva Zorana Đinđića Milorada Ulemeka Legije! S druge strane, Montgomeri odgovara Jovanoviću da bi srpskoj javnosti morao da položi račun o svom odnosu sa ubicama Đinđića!

Jovanović je za B92 izjavio da Vilijem Montgomeri o njemu govori isto kao Milorad Ulemek Legija! On je optužio bivšeg ambasadora SAD da nastupima u javnosti ohrabruje „one strukture u našem društvu koje su uplašene prijavom porodice Đinđić za otkrivanje političke pozadine ubistva srpskog premijera".

- Meni lično ne smetaju njegovi stavovi o meni, on (Vilijem Montgomeri) ponavlja ono što su pre njega rekli oni, s kojima bih ja želeo da podeli sudbinu! A prvi među njima je u Požarevcu, u posebnoj zatvorskoj jedinici. Mislim na Ulemeka - rekao je Jovanović.

Vilijem Montgomeri kaže za Press da je „ostao bez reči" kada je čuo šta mu poručuje Čedomir Jovanović.

- Zapanjen sam time što je izgovorio. Ne želim nikakvu polemiku sa Čedomirom Jovanovićem. Može da me napada kako i koliko god želi, ja sam rekao da postoje pitanja iz njegove političke prošlosti na koja on duguje odgovor srpskoj javnosti. Ne znam pozadinu njegovog političkog delovanja, ali on duguje odgovor o svojim odnosima s tim ljudima, koji služe kaznu u posebnim zatvorskim jedinicama. Ne tvrdim ja da je on kriv za nešto, ali javnost bi trebalo da zna sadržaj njegovih razgovora sa ljudima koji su odgovorni za ubistvo premijera. Mislim da su njegovi kontinuirani napadi na mene upravo pokušaj da skrene pažnju sa sebe - kaže za Press Montgomeri.

On dodaje da ne veruje da napadi Čedomira Jovanovića imaju korene u vremenu dok je bio ambasador u Beogradu.

- Dok sam bio ambasador u Srbiji nisam imao nijedan sastanak sa njim i koliko znam on nije imao nikakve odnose sa američkom ambasadom. U vreme Zorana Đinđića on nije bio toliko značajna figura u srpskoj politici, tek posle njegove smrti dobio je posao u Vladi, tako da pre toga nije ni bilo razloga da ostvarujem bilo kakav kontakt. On mene napada kako ne bi morao da priča o svojoj prošlosti - zaključuje Montgomeri.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Nego da vidimo mi gde je Ceda bio 10 marta - kad je Zoran dr Bulevar ,,  dobio zasluzeni metak ,, - kako taj slucaj  prokometarisa urednik ruske drzavne televizije .  Smile

On kaze bio je na skijanju u Italiji , a JA kazem da je bio u Svajcarskoj , on kaze krivi ostaci Miloseviceve BIA , JA kazem : ,, Cedomire  aktivno si ucestvovao u pripremi ubistva svoj politickog oca ,, .  Smile

p.s. Sta ce reci Montgomeri na ove histericne prozivke -  dal ce doziveti katarzu , denacifikaciju , priznat zlocin i  suociti se istinom pa javno progovoriti o svom ucescu u pripremama za  ubistva Djindjica ( a takodje i o ucescu Cede , Bebe , Janjusevica & comp ) - ili ce ispasti dojka i optuziti samo Cedu ?   Smile

Bas sam vidovit .  Smile ..Mongol  je ispo dojka .  Smile

,, - Dok sam bio ambasador u Srbiji nisam imao nijedan sastanak sa njim i koliko znam on nije imao nikakve odnose sa američkom ambasadom. U vreme Zorana Đinđića on nije bio toliko značajna figura u srpskoj politici, tek posle njegove smrti dobio je posao u Vladi, tako da pre toga nije ni bilo razloga da ostvarujem bilo kakav kontakt. On mene napada kako ne bi morao da priča o svojoj prošlosti - zaključuje Montgomeri.

Bas je ovo diplomatski rekao .  Smile

« Poslednja izmena: 08. Dec 2010, 00:01:40 od G-H-O-S-T »
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 3510
Снифач белог са кита чланова земунског клана баш се упетљао ко пиле у кучину Smile Омирисаће мардељ како ми се чини Smile
« Poslednja izmena: 08. Dec 2010, 11:36:03 od Persona grata »
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 3510
Чеда тужио Монтгомерија

Лидер ЛДП-а Чедомир Јовановић тужио је некадашњег амабасадора САД у Београду Вилијема Монтгомерија због клевете и неистина које је износио, а намерава да против њега по истим основама покрене поступак и у САД. 
Јовановић је против Монтгомерија пред домаћим судовима покренуо кривични и парнични поступак због клевете и неистине коју је јавно износио, релативизујући пресуде Специјалног и Врховног суда у поступку за убиство премијера Зорана Ђинђића, као и чињеницу да је лидер ЛДП пред судом одговорио на сва спорна питања, наводе у тој странци.   
ЛДП подсећа да је судско веће у пресуди посебно истакло да су Јовановићева сведочења и одговори на питања тужиоца, суда и адвоката оптужених помогла суду да донесе одлуку, као и да су истинита и потпуна.   
У пријави и тужби Јовановића против Монтгомерија доказано је, тврде у ЛДП, да је некадашњи амерички амбасадор континуирано радио на рушењу Ђинђићеве владе и да се појављује у контексту ширег политичког пројекта који годинама релативизије сваки покушај утврђивања политичке позадине убиства Ђинђића.   
Јовановић ће пред судом покренути и питања пословних и политичких веза Монтгомерија и његових других активности који доказују да је најновија медијска кампања, која је омогућена Монтгомерију, усмерена на скретање пажње јавности и лажно оптуживање.   
После гостовања Монгомерија половином новембра у емисији "Сведок" на РТС-у, а у којој је, између осталог, рекао да би о убиству Ђинђића Јовановић требало да исприча све што зна, ЛДП га је оптужила за намерно ометање откривања политичке позадине убиства премијера.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Bacvanka place za Merdzanom  .  Smile

A Mongol ima imunitet .  Smile
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Citat
Sarajevo: Lideru LDP uručena nagrada Isa-beg Ishaković
FoNet | 12. 12. 2010. - 14:02h | Foto: FoNet | Komentara: 0

SARAJEVO - Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović je dobitnik sarajevske nagrade Isa-beg Ishaković, saopštio je danas biro LDP za komunikacije.

Jovanović je nagrađen za izuzetan doprinos širenju kulture, otvorenosti i očuvanju identiteta ovog grada na međunarodnom planu.

Na svečanoj ceremoniji koja je održana u Narodnom pozorištu u Sarajevu, Jovanović je istakao da je ova nagrada upućen svim ljudima koji se godinama bore za politiku toleranicije i razumevanja svih naroda u regionu, a da LDP u tom velikom poslu želi da bude lider.

Ova nagrada je posvećena sećanju na Isa-beg Ishakovića, utemeljivača Sarajeva kao grada zasnovanog na građanskim vrednostima i slobodnom i mirnom suživotu svih naroda i religija iz XV veka.

Blic

Citat
Isa-Beg Ishaković, or Isa-Beg Isaković, (Turkish: İshakoğlu İsa Bey) was an Ottoman general and the first governor of the Ottoman Province of Bosnia. He ruled during the 1450s and 1460s. He made much of the initial conquests for the Turkish Empire in the region, and was one of the then Sultan's most trusted generals. He was succeeded by Gazi Husrev-beg.

Kakvo licemerje, tolerancija okupatora, visoki moralni principi izdajnika, taman su jedan za drugog trulež truleži, gnjida gnjidi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 3510
награда спрам добитника Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 3Gs
Velika Plana na izborima glasala za kandidata LDP-a

Građani Velike Plane, na izborima, održanim u nedelju 12.12.2010. godine, za Savet mesnih zajednica podržali su kandidata Liberalno-demokratske partije, Ljiljanu Vučković.
Koliko je veliki uspeh LDP-a najbolje govori činjenica da je na ovim izborima za Savet mesne zajednice pravo glasa je imalo blizu 12 hiljada građana. Građani Velike Plane prepoznali su u LDP-u snagu koja je u stanju da promeni njihov grad i Srbiju.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63

Građani Velike Plane, na izborima, održanim u nedelju 12.12.2010. godine, za Savet mesnih zajednica podržali su kandidata Liberalno-demokratske partije, Ljiljanu Vučković.
Koliko je veliki uspeh LDP-a najbolje govori činjenica da je na ovim izborima za Savet mesne zajednice pravo glasa je imalo blizu 12 hiljada građana. Građani Velike Plane prepoznali su u LDP-u snagu koja je u stanju da promeni njihov grad i Srbiju.

хехе...лепо то изгледа кад се овако представи...али,истина је мало другачија:

Citat
На изборима за Савет Месне заједнице у Великој Плани на којима су се бирали чланови Савета кандидати Уједињених региона Србије су освојили друго место са освојених 15% гласова. Највише гласова су добили кандидати Демократске странке Србије са освојених 29% гласова док су кандидати коалиције ДС-ЈС-СПО добили 14%, СПС-ПУПС 13%, СНС 11%, СРС 11% и ЛДП 5% гласова.

значи...лдп је тамо где је увек и био...борба за 5% Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16

хехе...лепо то изгледа кад се овако представи...али,истина је мало другачија:

Citat
На изборима за Савет Месне заједнице у Великој Плани на којима су се бирали чланови Савета кандидати Уједињених региона Србије су освојили друго место са освојених 15% гласова. Највише гласова су добили кандидати Демократске странке Србије са освојених 29% гласова док су кандидати коалиције ДС-ЈС-СПО добили 14%, СПС-ПУПС 13%, СНС 11%, СРС 11% и ЛДП 5% гласова.

значи...лдп је тамо где је увек и био...борба за 5% Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 127
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.