Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 127
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Liberalno-demokratska partija i Ceda Jovanovic  (Pročitano 160917 puta)
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Pa jeste tako....ali nije zbog njihovih ugrozenih prava, nego zbog njihove neorganizovanosti ili nezainteresovanosti.

I druga stvar, vise se muskaraca profeisonalno bavi sportom, nego zena. Muski sportovi su mnogo zastupljeniji,  medijski propraceniji, neuporedivo bogatiji, od zenskih, pa onda i ne cujes da je neka zena funkcioner u nekom zenskom klubu, za koji ne postoji nikakvo medijsko interesovanje.

Treca stvar

Citat
U slučaju pobede Karpova u izbornoj trci, Srbiji će u administraciji FIDE pripasti mesto potpredsednika, a tu funkciju obavljaće reprezentativka Alisa Marić.

- Za nas je posebno važna odluka da u svom timu, kao potpredsednika, Karpov izabere našu šahistkinju. Alisa Marić bi tako postala jedini sportski funkcioner iz Srbije na najvišem mestu u nekoj sportskoj asocijaciji - rekao je Dačić

Cetvrta stvar....ovo nema veze sa temom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ja pricam o olimpijskom komitetu koji svakom normalnom coveku predstavlja nekakvu instituciju u sportu, i medjunarodni i drzavni. Ja ne znam o cemu ti pricas i sta zelis da kazes, ali nisi u pravu da se u OK moze uci organizovanoscu i zainteresovanoscu. Za druge funkcionerske fotelje me iskreno ne interesuje ...

ne znam sta hoces da postignes ulazenjem u raspravu kako "to nije tako jer..." sta sad, kao ja napadam muskarce,a ti ih branis, ne kapiram? Zabole me i za muskarce i za zene a i za sport, ako cemo iskreno, sport u ovoj zemlji je odavno otiso u onu stvar  Smile

Nema zena u olimpijskim komitetima, to je poenta. Pa sad ti udri o tome da je to zato sto ni jedna zena ni u jednoj drzavi se nije dobro organizovala i nije "marljivo ucila i radila i bila dobar djak"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia E

Nije bas sasvim dno dna, jer ako pogledas realno ... da li je neka zena ikada bila predsednik olimpijskog komiteta srbije... ili ne daj boze medjunarodnog olimpijskog komiteta?

I dont think so ...  Smile

Sto se mene tice a i veceg dela stanovnistva Olivera Jeftic, Lidija Mihajlovic, Jasna Sekaric... treba da budu kako predsednice olimpijskog komiteta tako i ministarke za sport i to sto pre, a ko ce da ih zameni ja se ne sekiram uopste mislim da ne trebam da nabrajam njihove naslednice ovde posto ih svi znamo!

Uopste se ne secam da su se zene kod nas kandidovale za mesto predsednika olimpijskog komiteta Srbije Smile

jel ima neka informacija o tome!

Sacuvaj me Boze jos ce ispasti da smo mi drustvo koje brani zenama da se bave sportom Smile

Vi naravno shvatate da to ne postoji vec mrgec pokusava da bude duhovit?
Pa ne cudi me posto sam video da je ova zemlja uvozila pesak, kamen, krompir, kornisone, jabuke i verovao ili ne LED da dobro si procitao LED!!!

Sta vise ima da me cudi valjda je logicno da sledeca NVO koja treba da se registruje bude drustvo za sprecavanje ilegalnih borbi skorpiona u Kazahstanu!  Smile
« Poslednja izmena: 17. Nov 2010, 15:55:07 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Ja pricam o olimpijskom komitetu koji svakom normalnom coveku predstavlja nekakvu instituciju u sportu, i medjunarodni i drzavni. Ja ne znam o cemu ti pricas i sta zelis da kazes, ali nisi u pravu da se u OK moze uci organizovanoscu i zainteresovanoscu. Za druge funkcionerske fotelje me iskreno ne interesuje ...

ne znam sta hoces da postignes ulazenjem u raspravu kako "to nije tako jer..." sta sad, kao ja napadam muskarce,a ti ih branis, ne kapiram? Zabole me i za muskarce i za zene a i za sport, ako cemo iskreno, sport u ovoj zemlji je odavno otiso u onu stvar  Smile

Nema zena u olimpijskim komitetima, to je poenta. Pa sad ti udri o tome da je to zato sto ni jedna zena ni u jednoj drzavi se nije dobro organizovala i nije "marljivo ucila i radila i bila dobar djak"  Smile

Ni meni nije jasno sta ti zelis da mi kazes....da nema zena u OK - i sta sad? Sta je uzrok tome?
Ako takav stav izneses posle rasprave o "ugrozenim pravima zena u sportu" onda je ocigledno da mislis da zbog njihovog "neravnopravnog polozaja" u sportu, njih nema u OK, pa sam ja onda reko da to nema veze sa mozgom.
Ukoliko ti tako ne mislis, i ja sam te pogresno razumeo, ja ti se onda izvinjavam i molim da mi kazes - sta ti mislis, zasto nema zena u OK?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Sacuvaj me Boze jos ce ispasti da smo mi drustvo koje brani zenama da se bave sportom Smile

ne radi se o sportu vec o funkcionerskoj funkciji.
nemoj mi reci da je vlade divac od sportista jedini zaduzio srpski sport toliko da je zasluzio da bas on bude predsednik OK  Smile

Btw, samo da odgovorim, kandidatura se satoji u tome sto te predloze, dakle ne mozes sad ti da odes i da se kandidujes, pa na osnovu zasluga, istorijata u vrhunskom sportu, dostignuca i plasirane slike o svojoj zemlji ulazis u krug za razmatranje.

Ne secam se da se ovo desavalo sa Divcem ... ali necu da tvrdim, jer ne volim da se pravim pametna. Samo se ne secam.

Glupa mi je ova rasprava, hajde da ostane na tome da su zene same krive sto ih nema na funkcionerskim mestima u OK-ima raznih drzava i da zavrsimo ... mislim, bespredmetno je  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung 
 Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
дообар ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.62
mob
Apple iPhone 3Gs
LDP: Montgomeri sabotira istragu o Đinđiću

Poslanici LDP-a zatražili odgovor dokle se stiglo u istrazi o političkoj pozadini ubistva Đinđića i upozorili da Montgomeri sabotira istragu.

Poslanik LDP Ivan Andrić je u Skupštini Srbije, u delu sednice u kojem poslanici svakog utorka i četvrtka od predstavnika vlasti traže određene informacije, optužio nekadašnjeg ambasadora SAD u Srbiji Vilijema Montgomerija za ometanje otkrivanja političke pozadine ubistva Đinđića.

On je naveo da je bivši američki ambasador "gnusno pokušao da direktno uruši institucije Srbije i lažno optuži nevine ljude samo nekoliko dana pošto je najavljeno da će biti pokrenut krivični postupak za pobunu JSO i nakon što su srpskoj pravdi postali dostupni braća Simović, čiji su iskazi bacilli novo svetlo na ubistvo Đinđića".

"Nastup Montgomerija je napad na sve institucije ove zemlje", rekao je Andrić, navodeći da je "motiv nekadašnjeg američkog ambasadora da govori o tome jasan kada se pogledaju njegovi suvlasnički odnosi u firmama, čiji su vlasnici bliski Vojislavu Koštunici i Mirjani Marković".

Montgomeri je sinoć gostovao na RTS, a Andrić je dodao da zahteva hitnu sednicu Programskog saveta te medijske kuće zbog načina na koji je intervju vođen.

Radikali su nadležne organe upitali šta je učinjeno po pitanju prijave koju su podneli protiv predsednika opštine Zemun Branislava Prostrana zbog kupovine odbornika u Skupštini te opštine.

Oni su podsetili da su krivičnu prijavu protiv njega podneli još 7. oktobra, ali da do danas nemaju informaciju da li je bilo šta učinjeno tim povodom.

Prema njihovim rečima, Prostran je odborniku SRS nudio zaposlenje za njegovu sestru u opštini Voždovac, gde je SNS na vlasti, kao i razne druge materijalne nadoknade, za šta imaju dokaze u vidu audio i steno materijala.

Garant tog dogovora, kako je istakao poslanik SRS Nemanja Šarović, bio je lider naprednjaka Tomislav Nikolić i sam Prostran.

Nova Srbija je od premijera Srbije Mirka Cvetkovića i ministra ekonomije i regionalnog razvoja Mlađana Dinkića zatražila informaciju šta je Vlada Srbije do sada učinila u rešavanju pitanja srpske imovine u Hrvatskoj i obrnuto.

Prema rečima poslanika te stranke, hrvatski vlasnik firme "Boreli" prodaje "vrlo sumnjivo" objekte te firme po Srbiji, zbog čega ljudi ostaju bez posla, a Vlada Srbije nije učnila ništa da ih zaštiti.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 127
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.