Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 127
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Liberalno-demokratska partija i Ceda Jovanovic  (Pročitano 160918 puta)
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Apple 5
Немам ништа против што се лицка, али9 брате много му нападна шминка Smile

Ево како је позирао за неке иностране медије

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49872
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Ceda je metroseksualac i to nista nije novo i nepoznatro.  Smile Hoce covjek da bude moderan evorpljanin zapadnih shvatanja, a ne prljavi, zaostali balkanac. Smile
« Poslednja izmena: 22. Sep 2010, 21:45:16 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 3510
Јбг, а зашто је онда када  је био потпреседник владе забранио један број Плејбоја где је на насловници позирао нашминкан после избора за ''Педер икону'' у организацији локалних педерских организација. Од тог броја српско издање Плејбоја је излазило упаковано у црну фолију док су ''хард кор'' часописи и даље ''севали'' са излога и продајних штандова Smile
« Poslednja izmena: 22. Sep 2010, 21:58:30 od Persona grata »
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Apple 5
Ceda je metroseksualac i to nista nije novo i nepoznatro.  Smile Hoce covjek da bude moderan evorpljanin zapadnih shvatanja, a ne prljavi, zaostali balkanac. Smile
Jes  Smile Al malo ozbiljno.Danas me pita drugar Madjar,koji ima dobar posao i dobra primanja,Sta se desava?Ja reko nista.On kako nista vidis da idemo u qrac  Smile Sva sranja i Slobu smo preziveli i po raznim ratistima je uvek bio prisutan i uvek je imao odgovor i resenje,ali danas ne  Smile
I onda kaze ko ce mi reci istinu?
Necu reci Ceda al nas brate ne laze.Nisam za priznavanje Metohije,al sve sto kaze tako je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia ????
Al brate taj isti Ceda pljuje i optuzuje za ubistvo Djindjica svakog  ko mu pomene vezu sa Silerovom, al brate taj isti Ceda prica da zivi u tastovom stanu dok vozi dzipcinu od $mnogo$ evra i slikan je u vili, al brate tog istog Cedu je moj drugar video pretproslo leto u kaficu kako smrce koks dok su njegovi telohranitelji skupljali telefone gostiju i zaposlenih da bi ih vratili tek kad je ovaj odlazio, al brate taj isti Ceda je stao na stranu muslimana tek kad je Zukorlic trazio rusenje ustavnosti Srbije pozivima na autonomiju i eventualnu nezavisnost, dok je bio gluv na Jusufspahiceve pozive za pomoc muslimanskoj zajednici itd.

Misli o tome... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Apple 5
Al brate taj isti Ceda pljuje i optuzuje za ubistvo Djindjica svakog  ko mu pomene vezu sa Silerovom, al brate taj isti Ceda prica da zivi u tastovom stanu dok vozi dzipcinu od $mnogo$ evra i slikan je u vili, al brate tog istog Cedu je moj drugar video pretproslo leto u kaficu kako smrce koks dok su njegovi telohranitelji skupljali telefone gostiju i zaposlenih da bi ih vratili tek kad je ovaj odlazio, al brate taj isti Ceda je stao na stranu muslimana tek kad je Zukorlic trazio rusenje ustavnosti Srbije pozivima na autonomiju i eventualnu nezavisnost, dok je bio gluv na Jusufspahiceve pozive za pomoc muslimanskoj zajednici itd.

Misli o tome... Smile
Apsolutno se ne opterecujem sa takvim stvarima.Neka je sve sto si napisao istina.Samo jednu stvar moras da mi objasnis ? Kad se sutra probudis,sta ces da radis  Smile Da dokazujes da sam  ja i Ceda u krivu  Smile
Evo priznajem da si sve u pravu,ako si zadovoljan sa tim eto ti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia ????
poenta je u tome da takvom coveku ne mogu da verujem, makar me ubedjivao da je nebo plavo, ako ti mislis da je u pravu za KiM, slobodno mu veruj da treba povijati glavu kad god to neko od tebe zatrazi i da si kriv samo zato sto si Srbin.

Cini to ako tako mislis, ja se zaista ne smatram takvim covekom...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
dobro,Kurir malo kenja po obicaju... par ljudi koje ja znam isto imaju takve nokte,kao i ja.jednostavno neko ima grublje i hrapavije,neko glatkije nokte.i nema to veze sa fizickim poslovima,ili sminkom,ili cime god...jednostavno je tako.ko ne veruje,slobodno nek pita bilo kog lekara.

ali da je opicena narkomanska budala,jeste.
« Poslednja izmena: 23. Sep 2010, 00:45:21 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Apple 5
poenta je u tome da takvom coveku ne mogu da verujem, makar me ubedjivao da je nebo plavo, ako ti mislis da je u pravu za KiM, slobodno mu veruj da treba povijati glavu kad god to neko od tebe zatrazi i da si kriv samo zato sto si Srbin.

Cini to ako tako mislis, ja se zaista ne smatram takvim covekom...
Mene je ubedio.Za Metohiju sam negde napisao (tu sam zajeban).Nit na ovom forumu ja mogu da ubedim tebe,niti ti mene a sto je najveci zajeb necemo resiti problem  Smile Ostaje nam da se blesiramo,vredjamo i glumima sto vece Srbe.Mislim da nam to netreba  Smile Pozz
« Poslednja izmena: 23. Sep 2010, 01:14:07 od vasabi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 3510
ЛДП Центру „Сава“ дугује више од 1,6 милион а динара

Чеда састанчи и пије на црту!!!

Либерално-демократска партија дугује 1.687.458 динара конгресном сектору Центра „Сава“, сазнаје „Ало!“. При том, чланови ЛДП-а не само да у Центру „Сава“ састанче за џабе, већ им је дозвољено и да се госте на црту у том јавном предузећу, чији је заменик директора Драган Ћосић именован управо на предлог либерала!

Астрономски минус Либерално-демократску партију тако није спречио ни да у недељу, 26. септембра, у великој сали Центра „Сава“ одржи 12. седницу Главног одбора. Иако на функцији заменика директора, Драган Ћосић јуче је за „Ало!“ поручио да питање како је могуће да то јавно предузеће простор изнајмљује неплатишама поставимо политичким странкама, а не њему!
- За сва питања везана за политичке странке, адреса нисам ја, већ те странке. Од доласка актуелног руководства у ово јавно предузеће, сви су од стране Центра „Сава“ једнако третирани и нико није у повлашћеном положају. То је све што сам имао да вам кажем, мислим да сам био врло конкретан, а не бих да коментаришем период пре мене. Само ћу вам рећи да нисте добро обавештени - поручио је Ћосић, који се на тој функцији налази од новембра 2008. године. Он је негирао да су грађани на било који начин оштећени неизмиреним дуговањима ЛДП-а према том јавном предузећу јер се оно само финансира.
- Ми смо 100 одсто на тржишту и сами се издржавамо. Буџет града партиципира само у домену капиталних инвестиција и суфинансирању неких од културних програма - тврди кадар либерала.
Међутим, извор „Ало!“ близак дешавањима у Центру „Сава“ тврди да политичке везе и те како имају удела у њиховом пословању.
- Нема везе колики су дугови ЛДП-а, кад имају свог човека на месту заменика директора! Дугују на све стране, а врата су им широм отворена. Нису платили ни конгресном ни угоститељском сектору. Једно време им је чак претила опасност да им се због нагомиланих дугова овде забране сви скупови, али до тога на крају није дошло - открива наш саговорник.
Колико ко дугује Центру „Сава“ проверили смо и у надлежној служби за односе с јавношћу, али нам је тамо речено да не могу дати таксативне наводе.
- Дугују нам многи, неки не плаћају готово ништа, али конкретне бројке су пословна тајна - поручили су из Центра „Сава“.

Ћосић избегао смену
Драган Ћосић, заменик директора Центра „Сава“, није се много експонирао, а његово име дошло је у јавност када је руководство те фирме забранило геј-лезбо активистима да присуствују прошлогодишњој премијери филма „Милк“ на Фесту. Иако на високој функцији, он се правдао да је „затечен тим поступком и да не зна ко је забранио скуп“. Због неадекватне реакције надлежних, тада су се чуле најаве ЛДП-а да ће тражити смену читавог руководства Центра „Сава“, па и самог Ћосића, али до тога на крају није дошло.

Воли Чеда ''црту'' Smile

IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 127
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.