Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 127
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Liberalno-demokratska partija i Ceda Jovanovic  (Pročitano 160620 puta)
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 6300
Јадна деца ће за неколико година презирати родитеље што су их тако крстили.
« Poslednja izmena: 17. Apr 2010, 18:11:07 od KGB agent »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Druze, meni je drago sto si ti u zivotu jedno veliko nista koje nikada i nece postati nista.

Tvoj post je dokaz kolika promaja duva kroz tvoju neandertalsku glavu. Kako ljudi uvek polaze od sebe, zakljucujem da sam imas tu ljigavu sposobnost da pises ono sto ne mislis ne bi li bio u pravu u internet diskusiji... jadno Smiley 1

Ako neko jasno napise da nije za nesto i nekoga, a zasta jeste i ti nakon toga ubedjujes tog nekoga da to nije istina, jedini zakljucak jeste da se ti tako ponasas pa mislis da su svi takvi govnari kao ti.

Ti si jedino liberalan u tome sto drzavi (psihijatriji) ne dozvoljavas upliv u tvoj privatni posed/mozak... a bas tu je potreban najveci bailout. Smile

Zamorno mi je raspravljati se sa spermatozoidom. Smile

No, to ko je nista i pokusava biti u pravu u internet diskusiji, vidi se po broju poruka ostavljenih na boardu. 17600 naspram skromnih 250. No kao i svaki iskompleksirani lik, pokusavas svoje komplekse uociti i kroz diskusiju afirmisati svima drugima. Ali poznam takve djilkose veoma dorbo da bih naseo, zato preskoci me. Ti si meni odgovarao ne ja tebi, tako da ovo i nije diskusija vec cist napad, stoga zamolio bih i modove da pripaze na takve kao ti, jer mi se neda visiti ovde i razmenjivati uvrede sa embrionom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
HTC One
Јадна деца ће за неколико година презирати родитеље што су их тако крстили.

Zasto?

Mali je Mihajlo Lajf, a klinka Zora Fejt.

Ako im se ne bude dopadalo inostrano ime, uvek imaju opciju imena koje im i jeste prvi, Mihajlo i Zora.
« Poslednja izmena: 17. Apr 2010, 18:18:01 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
HTC One
No, to ko je nista i pokusava biti u pravu u internet diskusiji, vidi se po broju poruka ostavljenih na boardu. 17600 naspram skromnih 250. No kao i svaki iskompleksirani lik, pokusavas svoje komplekse uociti i kroz diskusiju afirmisati svima drugima. Ali poznam takve djilkose veoma dorbo da bih naseo, zato preskoci me. Ti si meni odgovarao ne ja tebi, tako da ovo i nije diskusija vec cist napad, stoga zamolio bih i modove da pripaze na takve kao ti, jer mi se neda visiti ovde i razmenjivati uvrede sa embrionom.

Smile Smile Smile

I sada kao treba da me iznervira ovaj milion puta vidjeni ad hominem argument od strane prstenaste gliste?  Smile

Kao po pravilu, svi znaju da se spustanje na licni nivo (iskljucivo na licni, bez ijednog komentara ili argumenta o temi rasprave) desava onda kada "genijalci" nemaju sta da ti odgovore. Zasto mislis da si nesto drugaciji od gomile klonova koji su pokusali da budu pametni?  Smile

Zamorno mi je raspravljati se sa spermatozoidom. Smile

Pa onda nemoj vise trcati kod caleta posle svakog komentara da se raspravis sta da odgovoris, vec odgovori odmah i resices ovaj problem.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Imao bih ti stosta odgovoriti, ali vidim zalud truda, tako da nemam nameru. Imam pametnijeg posla za razliku od embriona.

A zaista ne shvatam kako si zakljucio da sam ja taj ko spusta diskusiju na licni nivo, kad je svaki tvoj prethodni post bio upucen licno meni u mnogo vecoj meri nego onome o cemu sam govorio. Je l' stvarno treba da te podsecam? Tipa "nije bitno sto je Ceda ovakav, onakav.... bitno je da si ti bolesnik". Otprilike to je bila tvoja diskusija pre no sto sam ti ja ista odgovorio. Zbilja me nerviraju toliko neobazrivi i nesvesni svojih postupaka ljudi, koji potom sve ono lose sto sami ucine primecuju i zameraju drugima. Po meni bi trebalo da poradis na samosvesti, jer primecujem da ti toga fali.

A sad, ne mislim dalje produzavati ovu besmislenu prepisku, i ovde stavljam tacku, a ti slobodno nastavi ako zelis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Ucini svima uslugu i rikni vec jednom. Smile
Hocu al na majci ti , da ti familiju procistim jer si ti ocigledan primer neuspeha !  Smile Smile
Citat
A sad, ne mislim dalje produzavati ovu besmislenu prepisku, i ovde stavljam tacku, a ti slobodno nastavi ako zelis.
Bežiš čkopi iskanadr , kakav šef takav i isprdak , sva sreca pa ste statisticka greška !  Smile
« Poslednja izmena: 17. Apr 2010, 18:45:25 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Zbog cega odma vredjas embrionu? Ajde ako ces riknuti moze 'de oces, samo to ucini vec jednom. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ne vidiš da si prvi poceo , embrion ti je otac i cudno je da te je uopšte napravio , riknut cu ti jedino kao što sam rekao na majci , a sad odhjebi nekulturni i maloumni balavce dok još imaš šanse !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Spermatozoidu neiskoristeni, kako sam ja to prvi poceo? Tako sto sam pastovao iz ALO-a vest o cetvrtom detetu g.Jovanovica koje je na putu? Kako? Objasni? No, znam da takvi ko ti nista ne objasnjavaju nego samo ga tupe i vredjaju, stoga ti kazem prekini da vredjas, krele, ako hoces da i ja isto ucinim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ocito je da si sam krele jer osim što si nekulturan ti si i glup kada nisi primetio da ti ja ni a nisam rekao u vezi Jovanoviceve dece vec sam se nasmejao komentaru koji je dao cool oko onog WC papira što je bilo jako duhpovito , dakle maloumni moronu poradi malo kako na kulturi tako i na mozgu a sad poslednji puta ti kažem odhjebi i to u troskoku !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 127
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.