Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 14:52:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: LG U880  (Pročitano 9677 puta)
Zvezda u usponu

Trance4Ever

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1040
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia N95 8GB
Za dekodiranje ne mogu da ti pomognem,raspitaj se u svakom servisu na koji naidjes...odvoji par dana za to...hehehe Smile
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
AAAAAAAAAAAAAAA, znaci mislio si da slobodno secem, tj. da ce da radi prekrojena? Gde da to proverim, ima li negde na net-u? Al ajd necu jos da secem, bar dok ga ne dekodiram.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Trance4Ever

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1040
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia N95 8GB
Pa da...prvo ga dekodiraj!
Jedini problem je sto to niko ne radi kod nas(jos uvek) a mnogo ljudi ceka...
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kaljevicu, brale, pomagaj. MNOOOOGO ljudi ceka da otkljuca LG U880
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Kaljevicu, brale, pomagaj. MNOOOOGO ljudi ceka da otkljuca LG U880

Što?!? Smile Ti bi preko reda, ha? Protekcija? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Trance4Ever

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1040
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia N95 8GB
Pa mnogo ceka a i ti ces morati mnooogooo da cekas.... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma jok, ne bih ja preko reda, nego ne znam u koji red da stanem?!? Plasim se da ne stanem u neki kolosek koji sporo ide. Tj, ja sam iz PO, pa dok to dodje do nas, mi smo ipak provincija.... A sta mislite, koliko ce da kosta dekodiranje za njega kad se bude pocelo? Juce mi jedan drug trazio da ga ponese za Austriju, da ga tamo dekodiraju, kaze moze 100%. Sta vi mislite o tome, cenjene kolege? Da se usudim na to?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Trance4Ever

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1040
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia N95 8GB
Pa ako nezelis da cekas mesec-dva mozda cak i vise kod nas,daj ga frendu...
Pre ce da ti uniste telefon ovde nego tamo... Smile

Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Citat
Juce mi jedan drug trazio da ga ponese za Austriju, da ga tamo dekodiraju, kaze moze 100%.
Veruj da sam i ja iz okoline "PO" i takodje imam "drugove" koji u Austriji dekodiraju sve živo(bankomate, automate razne, nove serije mobilnih telefona BB5,...) ali samo onda kada se žele pokazati "važnim" uz čašicu viška, tj. onda kada besomučno lažu i žele da ih neko primeti i sluša, dok tamo ne znaju ni toalet papir čemu služi.
Čuli oni za "dekodiranje" tamo na privremenom radu, wooooowwwww!!! Smile Smile
Izgleda da ovaj "PO" kraj obiluje "drugovima" koji sve mogu - ali samo onda kada sanjaju ili ispijaju dnevne doze alkohola! Smile
Samo da dodam još nešto gospodine @puši_ga: ceo svet čeka na srbiju da izbaci dekodiranje famozne BB5 serije telefona kao i ovog modela LG i mnogih drugih a ovamo neki dripac misli da je tamo u Austriju sve moguće zato što ne zna kako da opravda svoje neznjanje ili "veličinu" tj. kompleks malogradjanske veličine kada se otisnuo iz "sela" u grad pa veli da se malo pokaže!!!
Mani se takvih @pušiga, već obidji malo poznatije svetske forume pa saznaj "iz prve" o čemu se radi! Smile
« Poslednja izmena: 03. Maj 2006, 14:13:04 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A odakle si, CiglaTel? I ja sam iz PO, i ja imam ponudu da gs drug odnese za Austriju, ali ostah nem na tu njegovu ponudu, jer pretpostavljam u glavi ono sto si ti rekao, on misli da sve moze tamo, a ne zna da odavde i sa istoka krecu te "stvari". Reci cu mu da proveri pre nego sto podje, jer sam sinoc gledao neke forume od pre 5-6 dana na kojima kazu W8 W8 W8, pa izgleda da nam samo to i preostaje. Hoce li neko da kupi LG U880, nov, nekoriscen u kutiji (potez ocajnika). Mozda mogu da nabavim jos neki? Pa da cekamo zajedno.  A koja je razlika izmedju 880 i 8500? Na slikama deluju isto!?! Mozda je za neko drugo trziste? Ili je to model kod koga ide normalna kartica? Sta vi mislite?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 14:52:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.