Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: LG Nexus 4 E960  (Pročitano 29756 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6029
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Takva je situacija da ce dosta ljudi u svetu a i kod nas uzeti Nexus 4 bez razmisljanja jer je bezobrazno jeftin, a veoma kvalitetan uredjaj koji ce redovno dobijati software update.

Jedino ce biti poteskoca u Americi jer je dosta ljudi vezano ugovorom za operatere koji ne podrzavaju Nexus 4. Ali vidim po stranim forumima da ce dosta ljudi preci na pre-paid jer se u zadnjih par dana pojavljuju extra povoljne pre-paid opcije sirom Amerike od strane manjih operatera jer vide u Nexusu 4 veliki prodajni potencijal.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...I am a man who walks alone...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2654
Zastava Bogota
OS
Linux
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Apple iPhone 5s
Po meni je ovo vrh telefon. Jedina mana koju mogu da primetim je sto sam u nekim pregledima na youtube video da su komentarisali boje na ekranu, kao da su malo isprane i nisu toliko jake i to sto ima staklo i pozadi. Verujem da ce i kamera malo da kaska po kvalitetu slika kao i sadasnji Nexus ali ni to nije toliko strasno uzimajuci u obzir ostale specifikacije. Ali sve u svemu, telefon je po meni extra i definitivno moj sledeci izbor. Jedva cekam Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.14
mob
Apple iP5
Google Nexus 4 review

Check out our video review of Google's Nexus 4.
Read the full review at:
http://www.engadget.com/2012/11/02/nexus-4-review/

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Apple iPhone
Po meni je ovo vrh telefon. Jedina mana koju mogu da primetim je sto sam u nekim pregledima na youtube video da su komentarisali boje na ekranu, kao da su malo isprane i nisu toliko jake i to sto ima staklo i pozadi. Verujem da ce i kamera malo da kaska po kvalitetu slika kao i sadasnji Nexus ali ni to nije toliko strasno uzimajuci u obzir ostale specifikacije. Ali sve u svemu, telefon je po meni extra i definitivno moj sledeci izbor. Jedva cekam Smiley

Sto se tice ekrana - Verge je rekao da su boje kao isprane, dok je neko drugi, ne znam ko, mozda Engadget, rekao da su boje odlicne.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...I am a man who walks alone...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2654
Zastava Bogota
OS
Linux
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Apple iPhone 5s
Iskreno, ako se uzmu u obzir ostale specifikacije i cena, cak i da ekran ima slabiju boju u odnosu na konkurenciju opet je best buy Smiley
« Poslednja izmena: 04. Nov 2012, 00:55:28 od oldboy »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Browser
Safari 536.26.14
mob
Apple iP5
Preporucena cena za Nexus 4 od strane LG-a je €599. Lanac prodavnica Phone House je zato suspendovao planove o prodaji telefona:
http://www.androidcentral.com/spanish-retailer-suspends-plans-sell-nexus-4-grounds-pricing

Potencijalni kupci su vec krenuli da iskazuju svoje nezadovoljstvo na LG Mobile Facebook stranici: link
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6029
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Mogu oni prodavati Nexus 4 i po ceni od 1000 Evra, ali u drzavama u kojima je prisutan PlayStore ta ideja propada. Sto se tice nasih preprodavaca oni ce najverovatnije uzimati modele koji su kupljeni sa PlayStore-a iz Nemacke pa cena na nasem trzistu ne bih trebala biti bombasticna.

Niska cena ima marketinsku pozadinu, jer na taj nacin Google promovise sebe kao snaznu kompaniju, Android kao platformu, a LG se promovise kao novi igrac u proizvodnji pouzdanih telefona (cak je moguce da je i LG dao Google-u popust pri proizvodnji kako bi stekao bolju trzisnu reputaciju u proizvodnji buducih LG telefona)
Ako LG ostane pri ideji da prodaje Nexus 4 po ceni od 599 Evra, onda moj citirani odgovor nema smisla jer ce na ovaj nacin LG jos vise ugroziti vec klimavu reputaciju u svetu mobilnih telefona  Smile
« Poslednja izmena: 04. Nov 2012, 15:10:51 od Milanno »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Browser
Safari 536.26.14
mob
Apple iP5
Po onome sto sam procitao Nexus 4 se u Evropi moze kupiti sa Play Store-a samo u Britaniji, Nemackoj, Francuskoj i Spaniji, ali to mogu da urade samo stanovnici koji imaju regularnu adresu i kreditnu karticu izdatu u nekoj od tih zemalja.

Ne moze da se ode u Nemacku, udje u Play Store i kupi nekoliko telefona jer je Play Store naravno online, a ne fizicka prodavnica, a na hotelsku adresu nije moguce naruciti telefon Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6029
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Pa da li sprecava nekog stanovnika Nemacke da kupi 20 komada na svoju adresu i preproda nasem momku koji ce sve to doneti i preprodati Smile Ja ne vidim drugi nacin na koji rade nasi preprodavci za bilo koji telefon Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Dok se ugradi Nemac pa naš momak + da otplati put i putarine izađe mu cena kao u LG radnji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.