Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 16:11:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Лево или десно - које је ваше политичко опредељење?
Десно
45.8%  (33)
Лево
31.9%  (23)
Ни једно ни друго
22.2%  (16)
Ukupno glasova: 72
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Лево или десно?  (Pročitano 17071 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 460
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson Т550и
Citat
zlatna sredina!...
Аха, ни лево ни десно него право у пропаст!!!
IP sačuvana
social share
Сви ће Срби као Југовићи, за крст часни на Косово ићи! Да одбране земљу благодатну, за крст часни и слободу златну!...
Edit by Belgrade: Regulisana velcina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
zlatna sredina!...
Аха, ни лево ни десно него право у пропаст!!!
ne mora da znaci...
spojiti dobro i levog i desnog... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 460
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson Т550и
Citat
ne mora da znaci...
spojiti dobro i levog i desnog...
А добро из левог је?
IP sačuvana
social share
Сви ће Срби као Југовићи, за крст часни на Косово ићи! Да одбране земљу благодатну, за крст часни и слободу златну!...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ne mozda treba da idemo u rikverc. To bi bilo najbolje Velika Srbijo. Jel da? U tome smo majstori?
Sta bi bilo koja strana donela?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 460
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson Т550и
Citat
Ne mozda treba da idemo u rikverc. To bi bilo najbolje Velika Srbijo. Jel da? U tome smo majstori
Slazem se, iamamo nesposobnu vlast da idemo napred. Sto znaci da trbamo da menjamo vlast
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Brate da ti ja kazem nesto. Mozemo mi da menjamo sto vlada ali to nista nece promeniti dok mi imamo iste politicare. Pogledaj politicku scenu i kazi mi da ima neko ko bar jednom nije menjao svoje ruho. Nebojsa Covic na primer je bio jos pre vremena Milosevica, za vreme Milosevica, posle Milosevica, Pre Kostunice, posle Kostunice i sada...
Cela politicka scena treba da se obori, i pocne iz pocetka. Umesto svih ovih "skolovanih" politicara trebaju nam obicni ljudi, jer ja sam na ovom forumu pored ludila naisao na dosta razuma. Tako da se to treba razmatrati.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 460
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson Т550и
Citat
Brate da ti ja kazem nesto. Mozemo mi da menjamo sto vlada ali to nista nece promeniti dok mi imamo iste politicare. Pogledaj politicku scenu i kazi mi da ima neko ko bar jednom nije menjao svoje ruho. Nebojsa Covic na primer je bio jos pre vremena Milosevica, za vreme Milosevica, posle Milosevica, Pre Kostunice, posle Kostunice i sada...
Cela politicka scena treba da se obori, i pocne iz pocetka. Umesto svih ovih "skolovanih" politicara trebaju nam obicni ljudi, jer ja sam na ovom forumu pored ludila naisao na dosta razuma. Tako da se to treba razmatrati.
Pa radikali nikada nisu bili sa dosom u koaliciji, doduse bili su sa slobom u koaliciji i na "vlasti" 2 godine, mada su veliki protivnici tog rezima ali jbg. A koliko je iskrena ta koalicija videlo se na izborima sada kada su ovi smradovi iz sps 40000 podrzalo ds a oko 100000 nije glasalo. . . Radikali su pali sa vlasti zbog donekle lose politike koje su vodili ali realno oni nikada nisu imali celokupnu vlast da ih bilo ko moze optuzivati za bilo sta, a ovi kada jednom budu pali savlasti nikada se vise nece vratiti!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ti mislis da bi Radikali uradili nesto drugacije u odnosu na sve ove druge funjare. Mogu ti reci nisam simpatizer radikala, uopste nisam ni na cijoj strani. Ali mislim da bi oni prvi krenuli u rat. Doduse to ne bi bili "oni" bio bi narod. Iskreno mislim da nema vise ispravnih.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 460
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson Т550и
Citat
Ti mislis da bi Radikali uradili nesto drugacije u odnosu na sve ove druge funjare. Mogu ti reci nisam simpatizer radikala, uopste nisam ni na cijoj strani. Ali mislim da bi oni prvi krenuli u rat. Doduse to ne bi bili "oni" bio bi narod. Iskreno mislim da nema vise ispravnih.
PA mislim da bi bilo drugacije, a niko normalan ne zeli rat pa ni radikali!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
PA mislim da bi bilo drugacije, a niko normalan ne zeli rat pa ni radikali!!!

Ovi sto navijaju za radikale pricaju nesto drugo. Cim dodju radikali etnicko ciscenje Srbije, rat za Kosovo...
Ne znam da li se za to radikalna stranka zalaze ali pored bivseg vodje (seselja) iskreno me ne bi cudilo.
Citat
« Poslednja izmena: 09. Mar 2008, 09:43:46 od RavenDark »
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 16:11:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.