Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Gde cete letovati ove sezone?
Grcka
48.9%  (65)
Bugarska
9%  (12)
Crna Gora
17.3%  (23)
Egipat
0.8%  (1)
Spanija
7.5%  (10)
Srbija
6.8%  (9)
Hrvatska
8.3%  (11)
Italija
1.5%  (2)
Ukupno glasova: 133
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Letovanje 2010 - Grcka, CG, Bugarska ili nesto trece...  (Pročitano 53625 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
mob
Nokia Lumia 920

muskarcima je super de god da izadju a sa devojkama je retardirano, turci su napadni u pm, na kraju te smore skroz, na daju ti da se provedes ko covek...  Smile

Verujem da je tako, ali ja idem sa devojkom, pa bas da vidim neki optimista da proba da je smara....  Smile
« Poslednja izmena: 10. Jun 2010, 00:55:21 od V1RkE »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 2970
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70

muskarcima je super de god da izadju a sa devojkama je retardirano, turci su napadni u pm, na kraju te smore skroz, na daju ti da se provedes ko covek...  Smile

Verujem da je tako, ali ja idem sa devojkom, pa bas da vidim neki optimista da proba da je smara....  Smile

onda nece  Smile
mislim zavisi kakva ti je devojka...oni ne vole mrsavice...vole da ljulja a ne zulja  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
mob
Nokia Lumia 920

onda nece  Smile
mislim zavisi kakva ti je devojka...oni ne vole mrsavice...vole da ljulja a ne zulja  Smile Smile Smile

Haha... pa sad, da ne idemo off topic... Wink 
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC One
Nema Turske u anketi...  Smile

Idem u Kusadasi, pazi ovo, 6.jul, prevoz (autobus) i 10 nocenja sa doruckom u hotelu sa dve zvezdice, centar Kusadasija (klima, TV, terasa, hotel ima bazen...) - 160 evra  Smile

Preko Dzolija KUsedasi, 11 nocenja, hotel 4* (sto verovatno znaci 3* po nasem standardu), polupansion i avionski prevoz+osiguranje 390 evra.

Inace, nisi treba da ides u centar, velika greska. Nista posebno plaza i milion dusa. Imas plazu malo van grada, gde je ovaj hotel koja je vrhunska i nema velike guzve. Lakse je biti smesten kod dobre plaze a ici do grada zbog izlaska nego obrnuto, bar je to moje iskustvo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Nokia Lumia 920
Na tu gradsku necu ni da idem, i mislim da mi nece biti problem da putujem do neke dobre plaze 10-15 minuta, uz to da cu da idem svaki dan na drugu......
Ma kad sam video tu cenu za 6. jul, termin koji mi najvise odgovara, i slike hotela na internetu, nisam mnogo razmisljao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3325
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung S4 mini
Upravo sam se vratila iz Grčke. Ništa se nije promenilo, cene su ostale iste. Jedini "problem" koji smo imali morali smo da ostanemo dan duže jer nisu išli brodovi. Toliko nam je bilo loše da smo molili da štrajkuju još koji dan Smile Agencija nas smestila u apartmane imali smo bazen i more nam je bilo blizu, pa oš u bazen oš u more.
Bila sam na Zakintosu i baš sam se lepo provela, ovo je pravo vreme da se ide tamo. Sunce je toliko jako da mogu misliti kako je u julu i avgustu. Mesto za mlade, žurke. Engleze nisam ni primetila, bilo ih je, ali malo.
Prošle godine u Pargi smo ležaljke i suncobran plaćali 7- 8 evra. Ovde platš piće, šta već piješ i imaš besplatno ležaljke i internet za džabe.

i koliko je tebe izaslo to zadovoljstvo, dakle put sa smjestajem, i koliko treba otprilike novca ponijeti za neki pristojan provod?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Ma ja bih u Majami. I tako će i biti.i
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 2970
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
Ma ja bih u Majami. I tako će i biti.i

blago tebi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samo Sapun Srbina Spasava.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava USA
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy S5 ACTIVE
Eh šta to ništa naročito. Deli me samo 14 sati vožnje do tamo. Mislim da sam u Srbiji i ja bih na to gledao kao san. Ništa ja nisam drugačiji od vas. Jedino što sam u prednosti jer sam ovde, odnosno tamo.
IP sačuvana
social share
Od boljeg uvek ima bolje a od goreg gore.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2681
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Upravo sam se vratila iz Grčke. Ništa se nije promenilo, cene su ostale iste. Jedini "problem" koji smo imali morali smo da ostanemo dan duže jer nisu išli brodovi. Toliko nam je bilo loše da smo molili da štrajkuju još koji dan Smile Agencija nas smestila u apartmane imali smo bazen i more nam je bilo blizu, pa oš u bazen oš u more.
Bila sam na Zakintosu i baš sam se lepo provela, ovo je pravo vreme da se ide tamo. Sunce je toliko jako da mogu misliti kako je u julu i avgustu. Mesto za mlade, žurke. Engleze nisam ni primetila, bilo ih je, ali malo.
Prošle godine u Pargi smo ležaljke i suncobran plaćali 7- 8 evra. Ovde platš piće, šta već piješ i imaš besplatno ležaljke i internet za džabe.

i koliko je tebe izaslo to zadovoljstvo, dakle put sa smjestajem, i koliko treba otprilike novca ponijeti za neki pristojan provod? Smile
Put i smeštaj 80 evra a za provod 200 evra. Pivo je od 1,80 do 2,5 evra. Obilasci ostrva 20- 25 evra.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.365 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.