Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Gde cete letovati ove sezone?
Grcka
48.9%  (65)
Bugarska
9%  (12)
Crna Gora
17.3%  (23)
Egipat
0.8%  (1)
Spanija
7.5%  (10)
Srbija
6.8%  (9)
Hrvatska
8.3%  (11)
Italija
1.5%  (2)
Ukupno glasova: 133
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Letovanje 2010 - Grcka, CG, Bugarska ili nesto trece...  (Pročitano 53551 puta)
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy II
bez uvrede, ali to strajkuje onaj deo ljudi koji radi u javnim sluzbama, a kad je u pitanju grcka to znaci 1/3 zaposlenih  Smile gori su i od nas  Smile
to moze samo da znaci manje cene i bolje za nas. Croatia? ne hvala, zelim kola da mi i dalje imaju soferku  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG 4X HD
Citat
Samo sam izrazio cudjenje sto velika vecina ljudi zeli da ide u Grcku a ona se raspada.
Pah, Kuba se raspada već decenijama.

U Grčkoj će se sve do leta srediti, uradiće oni šta god treba da turistička sezona prođe bez problema, bez toga su tek pukli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple iPhone 7 Plus
Croatia? ne hvala, zelim kola da mi i dalje imaju soferku  Smile
Pa ne znam ja. Od 4 puta koliko sam bio u zadnjih 8 godina mi nije falila ni dlaka s glave.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC One
A sta cemo mi koji nismo celavi?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 211
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia Galaxy S
I navećer hoćeš negdje prošetat i naletiš na neke štrajkače,  ganjaju se sa policijom usput ti pregaze auto, Poreze država udarila da je sve troduplo skuplje itd. itd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 533.4
mob
Apple iPhone
Ne dirajte mi Grcku  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Samsung Galaxy II
I navećer hoćeš negdje prošetat i naletiš na neke štrajkače,  ganjaju se sa policijom usput ti pregaze auto, Poreze država udarila da je sve troduplo skuplje itd. itd.
ili navecer prosetas i cutis da ne cuje neko kako prica da te ne umlate i policija i pucanstvo  Smile a cene najvece u Evropi.Poznato?  Smile Ko sto rekoh,ne hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 2970
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
Ne dirajte mi Grcku  Smile

to se trazi...grcka je zakon...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy II
Srpski turisti verni grčkom moru
10. maj 2010. | 18:46 | Izvor: B92 Beograd -- Srpski turisti će, prema podacima turističkih agencija, ostati verni Grčkoj, iako se u mnogim evropskim zemljama beleži pad aranžmana za letovanje u Grčkoj

Kako stvari stoje, Grčka će ovu letnju sezonu provesti bez nekih stalnih evropskih gostiju. Pojedini nemački tur- operatori otkazuju aranžmane zbog nemira i ekonomske krize, a vlasti u Britaniji i Bugarskoj preporučuju svojim državljanima da tamo ne putuju. U Srbiji toga nema ni u najavi.

Uprkos krizi i štrajkovima, aranžmani za Grčku se u Srbiji i dalje najbolje prodaju, iako se putnici u agencijama raspituju o tamošnjoj situaciji. Ljudi sa kojima smo razgovarali uglavnom neće menjati svoje putne planove i ne očekuju probleme i visoke cene.

Bez obzira na najave, cene aranžmana neće se menjati, najavljuju tur operatori u Beogradu. Međutim, putnici strahuju da bi zbog velikih mera štednje dodatnih poreza koje sleduju Grčkoj moglo doći do skoka cene vanpansionske potrošnje.

"Razgovarali sa našim partnerima vezano za promene cena u vanpansionskoj potrošnji. Oni ne očekuju bitna pomeranja, jer znaju da to može bitno uticati na broj turista, tako da dobili smo uveravanja da do toga neće doći, bar ne u nekim bitnim segmentima", rekao je Vladimir Vlaho iz agencije "Sabra".

Vlasnici turističkih agencija uveravaju da se iz perspektive turista ništa neće promeniti, jer se naši ljudi uglavnom odlučuju za mala letovališta i ostrva gde nema ni traga od nemira i demonstracija, koje se uglavnom ne dešavaju van Atine. Ako bude vanrednih situacija, putnici će odmah biti vraćeni u Srbiju.

"Mi intenzivno pratimo situaciju sa našim grčkim partnerima u ovim našim mestima gde idu naši putnici i to je uglavnom sve mirno. Nema nikakvih bitnih promena ni što se tiče cena, vanpansionske potrošnje, tako da za sada se ponašamo kao da se ništa bitno ne dešava", kaže Aleksandar Vučković Argus turs.

Udruženje Juta je saopštilo da od nadležnih organa Grcke i Srbije nema preporuka, niti najave preporuke da se ne putuje u Grčku, jer bezbednost stranih turista nije narušena.

Oni tvrde da su u direktnim kontaktima sa čelnicima turističke privrede iz Grčke dobijena uveravanja i procena da će se ugovoreni turistički aranzmani sa putnicima u celosti i kvalitetno realizovati.
Video
http://blip.tv/file/3603924/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

hodac sivih cesta

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 167
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.1.249.1064
pa nece valda u "velelepnu" Crnu goru!? bio, video, i ne pozeleo ni najgorem neprijatelju takvo iskustvo!!!
IP sačuvana
social share
One life
One love
One club

Pride of London

Chelsea F.C.
Edit by shone83: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.