Svideo mi se film. Ja ima obicaj da se uzivim u odredjene filmove i sebe zamishljam u tim situacijama. Skroz sam se najezio (jao neee! Sad sam se setio onog retardiranog BB Show-a).
Inace, film je veoma poucan i dobro kaze OrpheuS da su ga mnogi pogresno protumacili (nesto slicno kao sto su mnogi pogresno protumacili American History X).
I got banned for having a common sense. Common sense... Not as common as you might think. Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Slazem se,jedan od bisera nase kinematografije,zasigurno. Takodje se slazem da je posmatran iz pogresnog ugla. Cista 10 za scenario,scenografiju itditd
Ja sam cuo da je film inspirisan stvarnim dogadjajem i da su neki ljudi stvarno bili u tunelu
Tacnno je da je inspirisan istinitim dogadjajem,Vanja Bulic je radio intervju sa tim ljudima, a i jedan moj prijatelj koji je bio u ratu zna za taj slucaj,mozda ponekog iz tunela, toga se vec ne secam
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.