Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 18:07:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lepa Brena gola  (Pročitano 549858 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
STORY
Lepa Brena u Sidneju

Muzička diva Lepa Brena prošle nedelje otputovala je u Sidnej, a fanovi su je dočekali na aerodromu, kao veliku svetsku zvezdu.

Našu slavnu pevačicu Lepu Brenu u Sidneju su na aerodromu dočekali mnogi fanovi, a sam izlazak iz zgrade ličio je na dolazak svetskih muzičkih zvezda. Limuzina od 15 metara čekala je Brenu, ali to nije jedina privilegija poznate pevačice. Tokom boravka u zemlji kengura Lepa Brena će imati ličnog kuvara i masera koji će joj biti na raspologanju 24 sata. Tokom turneje pevačica i njen bend nastupaće u Pertu, Melburnu i Sidneju.

Posebno se radujem susretu sa mojim zemljacima, koje viđam samo kada sam na turneji u Australiji. Vidim da me se publika uželela i drago mi je što sam u prilici da svima njima donesem muziku iz domovine. Australijska publika je najsrdačnija na svetu, baš zato što je veoma udaljena od matice. Srećna sam što je moja misija Uđi slobodno probudila dobre vibracije   rekla je Brena koja je u Sidneju već održala jedan trosatni koncert dok je hiljade ljudi sa njom pevalo u horu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61492
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Thumb_D[1].EBRENA-SYD(11).JPG
(61.36 KB, 350x270)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 82
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
ma jebo bi ja obe Smile

Ma pokidale su se. Smile
« Poslednja izmena: 13. Dec 2009, 04:35:28 od rfvb1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0.195.33
Lepa Brena završila turneju po Australiji
Izvor: "Kurir"
Objavljeno: 07.12.2009 09:28

Jedna od najpopularnijih pevačica sa Balkana Lepa Brena završila je turneju po Australiji, gde je održala spektakularne koncerte - u Sidneju, Pertu i Melburnu. Kao što i dolikuje velikoj zvezdi, na nastupima je napravila odličnu atmosferu, kakvu dosad nije priredio niko od srpskih pevača koji su gostovali na ovom kontinentu. Publika je, kako piše "Kurir" sve vreme horski pevala sa muzičkom zvezdom, skandirala njeno ime, svaku pesmu su pratile ovacije, ni suze nisu izostale, a najsrećnijima se pružila prilika da joj na sceni uruče bukete cveća. Nakon koncerta u Sidneju, koji je održala pred nekoliko hiljada ljudi, Brena je otišla na Gold kost kako bi se u društvu prijatelja osvežila pred svirke u Pertu i Melburnu. "Prošetali smo i obalom, a pošto je sunce baš pržilo, svi smo do uveče izgoreli", otkrila je Brena, koja je inače, sa ekipom bila smeštena u luksuznom hotelu "Palata Versaće", gde odsedaju i predstavnici svetskog džet-seta, poput američkog glumca Džordža Hamiltona, mađarskog boksera teške kategorije Džoa Bugnera i mnogih drugih poznatih ličnosti.

« Poslednja izmena: 13. Dec 2009, 05:09:45 od bojan.c »
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0.195.33
Šestogodišnja Jelena Karleuša pozirala u krilu Lepe Brene
Izvor: "Kurir"
Foto: "Kurir" i arhiva "Sveta"
Objavljeno: 25.11.2009 15:50

Mada se svim silama trudi da se likom i delom barem malo približi svetskoj pop ikoni Madoni, idol Jelene Karleuše, po svoj prilici, uvek je bila i ostala - Lepa Brena! To potvrđuju i fotografije koje je objavio “Kurir”, a koje su snimljene davne 1984. godine na muzičkoj manifestaciji "Poselo". Tada se šestogodišnjoj Jeleni ispunila želja o kojoj su maštale skoro sve devojčice iz ondašnje Juge - da se makar na tren nađe u zagrljaju najpopularnije balkanske pevačice. Naravno, taj trenutak se morao zaliti i ponekom suzom. “Sećam se da sam mamu stalno terala da mi crta Brenu, a kad sam je upoznala, od treme i uzbuđenja sve vreme sam plakala! Na moj život i karijeru imala je neverovatan uticaj, a bila je i ostala otelotvorenje idealne žene za šou biznis. Ona je spoj talenta, izgleda, harizme i intelekta. Iako sam u zategnutim odnosima sa "Grandom" zbog Saše Popovića, nemam problem da kažem da je Brena jedina žena sa kojom bih snimila duet!”, otkrila je Karleuša. A da će devojčica iz njenog naručja, uplakano od sreće, nakon dvadeset i tri godine dospeti u sam vrh srpske estrade, Lepa Brena tada nije mogla ni da nasluti. “Jelena je danas mlada uspešna žena i drago mi je što je izgradila lepu karijeru”, iznela je Brena svoje mišljenje o koleginici koju je svojevremeno cupkala u krilu.

IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E72
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
STILL
Moje najveće želje
Jedna od najvećih zvezda domaće estrade, uspešna poslovna žena i srećna majka Lepa Brena tvrdi da vodi sasvim običan život kada se ugase svetla reflektora. Uživa u trenucima koje provodi sa svojom decom i suprugom Bobom, ali i brižljivo planira drugi deo turneje Uđi slobodno

Iako se u medijima provlači informacija kako se Lepa Brena već priprema za koncert koji bi trebalo da se održi u junu, ova pevačica demantuje takve navode, ističući da je zbog svetske krize teško planirati mnogo unapred. Brena zasad jedino planira proslavu Nove godine u krugu porodice.
Nedavno ste se vratili sa dvonedeljne turneje po Australiji.

Jeste li zadovoljni dočekom publike?
Australijska publika je veoma srdačna. Ta činjenica ima veze s tim što su ljudi tamo zaista mnogo udaljeni od matice. Kad vama treba 30 sati sa nekim kraćim pauzama da doletite tamo, stvari dobijaju drugačiji smisao. Na sva tri koncerta je vladala fenomenalna atmosfera, ljudi su bili srećni što sam posle nekoliko godina ponovo sa njima i mogu da kažem da je turneja bila zaista veoma uspešna.

Otprilike ste na pola turneje, jeste li se umorili?
Nema govora! Pa ja sam nekada radila dva koncerta dnevno - u 17 h i 20 h. Ovo je sada u pravom smislu reči - pesma!

Koliko vam znače brojna priznanja koja dobijate?
U karijeri sam zaista dobila mnogo priznanja i ona svakako znače, to što vi radite ljudi vrednuju. Ipak, meni su najdraže one nagrade koje sam dobijala od publike. Publika je jedino merilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Dalmacija001 idi se ubi ali ozbiljno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 77
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 479
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Nešto malo starije

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

lepa_brena_108_20100408_1930256221.jpg
(67.82 KB, 331x600)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 18:07:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.197 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.