Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 09:13:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lekari je teraju da umre!  (Pročitano 19077 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson w350
Jadna zena, ovo je uzasno...  Smile Kakvi su ovo zdravstveni radnici, ako ne zele da je lece... Obuceni su za to, gde god radili...
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Citat
буквално их трују неправилним и прејаким терапијама.
Ma koliko nas narod mislo da se kancer lijeci sa svinjskom masti i cajem od hajducke trave, to ipak nije tako.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 309
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6120
E da je drzava ko sto treba da bude pa da moje kolege doktori imaju nesto od te diplome ne bi bili toliko sli u puni sujete....ovako i oni se bore kako umeju pa makar i pokvareno....Mnogi bi rekli da to nikad ne bi uradili....ali okolnosti svasta naprave od coveka...
IP sačuvana
social share
,,Oni koji umeju da govore, govore kratko.'' Dostojevski

Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
HTC One
Citat
i....ali okolnosti svasta naprave od coveka...

Zanimljivo je meni to sto kazes... jos mi je zanimljivije kako oni u puno gorem polozaju (rudari, gradjevinci i slicno) ne pribegavaju takvim rabotama... a lekari i krug oko njih koji koliko god da se zale zive mnogo bolje nego vecina naroda (posebno hirurzi i razni specijalisti) dodju u takve "okolnosti" da oni "jadni" uvek budu ti koji tome pribegavaju.

Uvek sam se gadio trulih izgovora koji nemaju ni minimalnog utemeljenja u realnosti i statistika i zivot ih pobijaju.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Citat
Lekari je teraju da umre!
e,sto volim ovakve naslove...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 309
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 6120
Citat
i....ali okolnosti svasta naprave od coveka...

rudari, gradjevinci i slicno)

Uvek sam se gadio trulih izgovora koji nemaju ni minimalnog utemeljenja u realnosti i statistika i zivot ih pobijaju.  Smile

Pa oni i ne mogu to da rade...bar mislim...slazem se da ovo sto kazem nema utemeljenje jer nikad nije naucno dokazano ko ima vecu odgovornost dal onaj sto kopa rudu, gradi mostove ili radi recimo bajpas na srcu ili neku malo ,,laksu operaciju'' na mozgu...Verovatno rudaru ruke vise drhte, al rudar u rukama ima samo svoj zivot a lekar i svoj i ponarocito tudji. Nazalost to je nemerljivo nekim osobama. Korumpiranost zdravstva kod nas je strasna i to se slazem. Ali zar je posteno da neurohirurg sa pozamasnom karijerom i gostovanjima na mnogim zapadnim kongresima ima platu kod nas na Klinickom centru jedva 1000 evra.Ja mislim da nije. Najbolje da radi dzabe, zar ne? Na medicini se prvo ,,uci ''da se izbegne subjektivni osecaj prema pacijentu, upravo da bi se lekar odnosio prema svim podjednako i naucio da preboli razne svakodnevne slucajeve koji nekima izazivaju svakodnevne nocne more i remete normalan zivot. . Ne bih da napominjem da se ne slazem sto je zdravstvo u drzavnim rukama i voleo bih da je privatizovano, onda pacijenti ne bi imali na koga da kukaju. Znam da ovo povlaci celu jednu ogromnu diskusiju tipa a odakle da plate neki to zdravstvo....tako da necu dalje. O svojoj buducnosti mislim na vreme....ko razume shvatice  Smile
IP sačuvana
social share
,,Oni koji umeju da govore, govore kratko.'' Dostojevski

Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 

Ne dao ti dragi Bog da se razbolis i da ti je sudbina u rukama strucnjaka ..
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ne dao ti dragi Bog da se razbolis i da ti je sudbina u rukama strucnjaka ..
da,iscupace ti bubreg i prodati za burek,a ostatak baciti kerovima...

aj,bre,pricate kojesta,ko i uvek.  Smile

ja sam bio pre samo 2 meseca u bolnici,vise od mesec dana.iako sam bio u jednoj rupcagi od bolnice(u stvari,nije tolka rupcaga,kolko je ofrlje renovirana i odrzavana u delu gde su sobe za regularne pacijente),lekari su bili vrhunski majstori,koji uvek imaju vremena za svakog,i ne ispustaju pacijente iz vida.imao sam operaciju,odradili su je vrhunski,a da ne pricam da je pritom pre mene vec biloa par operacija,i takodje i posle mene,sve zaredom u istom danu,a opet su odradili vrhunski posao,kao sto rade svakog dana kako u toj operacionoj sali,tako i u obicnim okoolnostima.
sestre takodje.gomila njih koji radi za bedne pare,svakog dana putuje po 2 sata na posao(iz Stublina,iz Panceva,iz Pazove...),rade po 12 sati najgoreg posla na svetu,i kad god nekom treba nesto,tog sekunda se stvore,ma koliko bile umorne ili neraspolozene.
ja sam i ranije pricao o tome kako je i ovde generalizacija svega glupost,i kako ne treba izjednacavati sve doktore,i kako vecina uglavnom daje sve od sebe u onim rupcagama u kojima rade,posto znam to vrlo dobro,jer imam jednog lekara u porodici,2.generacija,a donedavno sam imao jos jednog.a sada sam se i licno,iz prve ruke uverio u sve to sto sam pricao.
i ne znam po koji put treba da govorim da

pojedini lekari =/= svi lekari

kao sto ima idiota i lencuga,tako ima i postenih i vrhunskih doktora koji daju sve od sebe u svom poslu.
« Poslednja izmena: 15. Feb 2010, 21:31:22 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Univerzum se krije u svakom od nas

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 425
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson 
Anea je potpuno u pravu.      Ima vrhunskih lekara a ima i monstruma...u sluchaju ove majke koliko vidim vishe desetina njih je zasluzilo da dobije dozivotnu zabranu bavljenjem medicinon_neka idu na ulicu da skupljaju djubre kad su nezainteresovani za etiku.Jadna zena... i na zalost -ni prva ni poslednja.
IP sačuvana
social share
Lupaćemo glavom u zid-sve dok zid ne popusti.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Anea je potpuno u pravu.      Ima vrhunskih lekara a ima i monstruma...
to i ja kazem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 09:13:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.391 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.