Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 11:47:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lek za slomljeno srce  (Pročitano 14596 puta)
Ucesnik diskusija

IVANA&DARKO

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 156
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7370
ne,sad imam super vezu,i volim ga,ali...uvek sam ja ta koja gura,cupa,...i cinimi se uvek u  nekom minusu...mnoooogo dajem,to je greska...
IP sačuvana
social share
Ivana&Darko                                                                                                                zivela ljubav
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Fenix

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1231
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung 
ne,sad imam super vezu,i volim ga,ali...uvek sam ja ta koja gura,cupa,...i cinimi se uvek u  nekom minusu...mnoooogo dajem,to je greska...
Poznat mi je taj osecaj...kad dajes celu sebe a za uzvrat dobijas mrvice.Ja sam takva bila do skoro i onda se odjednom sve promenilo,ne namerno,jednostavno sam postala drugacija,nisam postala zla vec sam pocela prvo da razmisljam o sebi pa tek onda o drugima.Do tada je bilo obrnuto....veruj mi da se mnogo bolje osecam a nisam nista izgubila samo sam dobila na samopouzdanju.
IP sačuvana
social share
Fenix
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

IVANA&DARKO

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 156
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7370
e pa nadam se da ce i meni da kvrcne...a mozda i ovim muskim stvorenjima kvrcne... :weirdface:teska,a?
IP sačuvana
social share
Ivana&Darko                                                                                                                zivela ljubav
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Mnogooooo dobra. . . . .

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 1841
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
veceras sam se uverila da za mene leka jos nema...proslo je deset meseci i ja sam ga videla sa njom i jako sam tuzna...i ne mogu u sebi da prelomim da me je ostavio,da je iza nas sedam godina....da je sa njom,a ja sam extra cica,a ona gaborka debela i da se on tako glupavo ponasa....  Smile Smile Smile
ne znam,zelim svaka suza da ga stigne i da se oseca isto kao i ja...
jako sam besna...i leka nema...mogu se napiti,biti sa drugim,svasta raditi,ali i dalje se osecam fuj kada ga vidim,samog ili sa njom..a ja sam mu bila ok kada je bio siromasan,slinav,balav...razbojnica je jako ljuta... Smile
IP sačuvana
social share
Mudra zena ne kaze sve sto misli,ali misli sve sto kaze...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
a ja sam extra cica,a ona gaborka debela i da se on tako glupavo ponasa....  Smile Smile Smile
Pa mozda mu samo lepa faca nije bila dovoljna?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Fenix

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1231
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung 
Razbojnice...maca ce kad tad zakucati na vrata,veruj mi sve se vraca i sve se placa,samo ces ga tada prezirati i razmisljati sto si bila sasava i patila za nekim ko te nije vredan. Smile
IP sačuvana
social share
Fenix
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

IVANA&DARKO

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 156
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7370
iju...mislis da je njemu bilo sve jedno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Fenix

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1231
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung 
Ja mislim da jeste jer ne bi to uradio da mu je stalo.
IP sačuvana
social share
Fenix
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Mnogooooo dobra. . . . .

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 1841
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
a ja sam extra cica,a ona gaborka debela i da se on tako glupavo ponasa.... Smile Smile Smile
Pa mozda mu samo lepa faca nije bila dovoljna?
....nije stvar u tome,izgled je manje bitan,da sam ja gledala po izgledu,nikada ne bih bila sa njim,lepa sam,pametna,dobra i sto to kriti...svi se cude kako sam ja mogla biti sa takvim muskarcem,no..meni je on bio najbolji na svetu,pored svih njegovih mana...i mrzim samu sebe sto imam toliko nizak nivo tolerancije i prelazim preko svih njegovih gluposti...imala sam jako los brak i to samo ja znam..on je bio muskarac bez icega i ja sam ga sredila i napravila od njega frajera,dosla je dobra lova,on neizivljen,jer nije imao mogucnosti da prozivi i ostavio mene i cerkicu...a ja sam mogla da budem sa njim dok nije imao nista,bez zuba,vozio biciklu pa ladu,dve godine sedela u kuci jer nije imao da me izvede na kafu.grejala se na pec na drva na "kocanke" kod njega,samnom prvi put video more...i sada frajer vozi bmw dzipa,firmu,replay,paccioti,dva stana itd,pored sebe malu debelu sponzorusu..a svoje dete ne pogleda..ma daj..nije pravedno..
IP sačuvana
social share
Mudra zena ne kaze sve sto misli,ali misli sve sto kaze...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

IVANA&DARKO

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 156
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7370
ma njih treba jebati...ma sigurno se strecnuo...ali to nije ni bitno...kazu da je dokazano  koliko si godina proveo sa nekim,isto toliko treba da se oslobode emotivno jedno drugog...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 11:47:09
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.