Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 13:29:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Lek od greha"  (Pročitano 21877 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Jedino ako je specifično dizajniran za burek, ali sumljam, ko bih se cimao?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 387
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Da li si Ti hrvat ? Katolik ? (sada ces da mi kazes kako si ateista Smile   )
O kakvim monarsima Ti pricas ? Kako se to Ti kao agnostik razumes u SPC ? Zasto se osecas ugrozenim zbog knjiga Patrijarha Pavla ? Cudi me da kao vrhunski poznavalac "pravoslavnog fundamentalizma" ne znas ko su ziloti.

Kakve veze ima da li sam hrvat ili katolik sa temom?
Pomenuti tekst je sa sajta biblioteke sv. naum, i sastavljali su ga monarsi, dakle nema nikakve veze sa zilotima niti sa sektama.
Sam vebsajt biblioteke sv. naum je predstavljen i pohvaljen u casopisu "pravoslavlje", zvanicnom casopisu SPC.
http://pravoslavlje.spc.rs/broj/900/tekst/biblioteka-sveti-naum/print/lat

Nadam se da je misterija bar malo resena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 779
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
 Smile  Smile  Smile

Ma`, opustite se ljudi ...  Smile
Ziv sam stvor i postujem na ovom Forumu materijale za koje se nadam da bi mogle nekog i da zainteresuju ...
Nadam se da to ne vredja nikog od prisutnih ?
Inace "Spisak grehova" kojim sam " zapoceo i podigao temu"  je , kao sto ste  verovatno vec  primetili , pisan u zenskom rodu , ali sta Vi mislite da li se odnosi "samo na njih" ili bi i mi muski mogli da se "pronadjemo u toj prici..." ?
Bar u nekim od njih ... Smile
IP sačuvana
social share
Ausvic , Buhenvald , Treblinka su "Nemacka Industrija Smrti" , a Jasenovac , Jadovno  - "Rucni rad Neovisne Drzave Hrvatske" ..., [b]
A EUropo zdaj...? "Nema alternativu" -  jel`te?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
i sastavljali su ga monarsi
Човече. Каже се монаси.  Smile
« Poslednja izmena: 16. Mar 2010, 23:13:15 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 339
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Човече. Каже се монаси.
Mozda su ga stvarno sastavljali monarsi.

Citat
Kakve veze ima da li sam hrvat ili katolik sa temom?
Zato sto pises ostrasceno. Imas neku patolosku mrznju prema pravoslavlju, koja je svojstvena samo ljudima iz okruzenja.
Citat
Pomenuti tekst je sa sajta biblioteke sv. naum
Pa ?? Cuo sam za slucaj gde je kriminalac svoju javnu kucu motel nazvao Sveti Nikola.
Citat
dakle nema nikakve veze sa zilotima niti sa sektama.
Ziloti kod nas dodju nesto kao pravoslavni fundamentalisti, kao starokalendarci u Grckoj. Postojalo je ili jos uvek postoji nekoliko zilotskih manastira. Mislim da ih je neki pop rasformirao.
Citat
Nadam se da je misterija bar malo resena.
Nije! Ti hoces posto-poto da dokazes da je pravoslavlje najgore. Ne hvatas se ni malo za katolicku inkviziciju i sl.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 387
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Citat
Zato sto pises ostrasceno. Imas neku patolosku mrznju prema pravoslavlju, koja je svojstvena samo ljudima iz okruzenja.

Jelte, a pravoslavni vernici su inace puni ljubavi prema drugim religijama, pogotovo prema bratskim crkvama tipa crnogorska i makedonska...
I gde si to primetio moju mrznju? Ovde su se svi redom izjasnili da je tekst budalastina, to sto se tebi ne svidja podatak da su sve to pisali monasi SPC, to nije moj problem.  Odstampaj tekst i odnesi najblizem svesteniku ako vec ne verujes.

Citat
Pa ?? Cuo sam za slucaj gde je kriminalac svoju javnu kucu motel nazvao Sveti Nikola.

Ovde naziv nije bitan, tu biblioteku podrzava SPC kako god se ona zvala. Ne da podrzava, nego kako se vidi u casopisu, odusevljeni su tim tekstovima.

Citat
Nije! Ti hoces posto-poto da dokazes da je pravoslavlje najgore. Ne hvatas se ni malo za katolicku inkviziciju i sl.

Katolicima nek se bave oni sami, mene zanima sta se desava u mom dvoristu.  Kad katolici pocnu vekovima da zaglupljuju moj narod i da sabotiraju svaku razumnu reformu, onda cu se baviti i njima.
« Poslednja izmena: 17. Mar 2010, 03:53:12 od inkredibl6 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 339
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
I gde si to primetio moju mrznju?
Evo opet se hvatas za pravoslavlje:
Citat
Jelte, a pravoslavni vernici su inace puni ljubavi prema drugim religijama
Citat
pogotovo prema bratskim crkvama tipa crnogorska i makedonska...
To nisau crkve, to su sekte.
Citat
Ovde naziv nije bitan, tu biblioteku podrzava SPC kako god se ona zvala. Ne da podrzava, nego kako se vidi u casopisu, odusevljeni su tim tekstovima.
Postoji nesto sto se zove marketing ili reklama. Ne moze se ta biblioteka reklamirati na B-92, mislim moze ali nije to to.
Citat
Kad katolici pocnu vekovima da zaglupljuju moj narod i da sabotiraju svaku razumnu reformu, onda cu se baviti i njima.
Ne znam sta da nepisem.
Umirem od smeha.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Sony xperia
Tema:
"Lek od greha"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35
mob
Nokia Luvmya 520
Smile  Smile  Smile

Ma`, opustite se ljudi ...  Smile
Ziv sam stvor i postujem na ovom Forumu materijale za koje se nadam da bi mogle nekog i da zainteresuju ...
Nadam se da to ne vredja nikog od prisutnih ?
Inace "Spisak grehova" kojim sam " zapoceo i podigao temu"  je , kao sto ste  verovatno vec  primetili , pisan u zenskom rodu , ali sta Vi mislite da li se odnosi "samo na njih" ili bi i mi muski mogli da se "pronadjemo u toj prici..." ?
Bar u nekim od njih ... Smile
Sve je to ismejavanje stvarnosti koja je opisana u bibliji. "Spisak grehova" ? Kako moze da postoji "spisak grehova" ako se covek radja gresan, sto znaci da ne postoji covek koji nije gresan.
Ako ne postoji covek koji nije gresan koja je svrha i znacaj bilo kakvog spominjanja bilo kakvog greha.
Svaki covek mora da dise ili jede da bi ziveo, jel' sad neko treba da naglasava kako je covek zivo bice
koje dise i jede ?
Bog je stvorio greh (smrt) i Bog je jedini koji ga moze ukinuti.

Da nije bilo takvog ismejavanja stvarnosti u kojem je prednjacio farisejski judaizam Isus ne bi imao sta da kaze/radi, isto tako ta religija kojom spamujes ovaj forum ( posto se teme ponavljaju i ima puno onih koji jednostavno idu pod temu "pravoslavlje" ) jeste identicna sa farisejskim judaizmom sem sto je ta religija
"ukinula" Gospoda Boga i na njegovo mesto postavila nepostojeceg jevrejina koji je bio jedinorodni Sin Boziji
koji je morao da umre/nestane da bi spaseni mogli da predju u vecan zivot u krvi i mesu.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 387
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Citat
Postoji nesto sto se zove marketing ili reklama. Ne moze se ta biblioteka reklamirati na B-92, mislim moze ali nije to to.

Hoces da kazes da ce u SPC za pare da hvale i reklamiraju cak i sektase?
To cak ni ja kao ateista ne mogu da poverujem. Kakvo to misljenje imas o SPC?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 13:29:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.