Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokushaj ubistva zbog srpske zastave!  (Pročitano 765 puta)
27. Nov 2009, 11:13:24
Svakodnevni prolaznik

Univerzum se krije u svakom od nas

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 425
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson 
"Борио сам се колико сам могао, али ништа није помогло. На крају су ми завезали лепљиву траку око уста и главе , на руке ставили полицијске лисице и тукли ме . Након пребијања,један од њих се вратио покушавајући да ме угуши,стискајући ми врат и нос, а други је говорио да ме убије.-
Стојановић, који је инвалид
без десне шаке, данас је изашао из болнице у Тузли у коју је био смјештен након
што га је пет маскираних
наоружаних особа претукло у његовој штали 22. новембарa.
http://www.enovosti.info/sr/opcija/btg_novosti/0/10624/Dobio/batine/zbog/srpske/zastave!
IP sačuvana
social share
Lupaćemo glavom u zid-sve dok zid ne popusti.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k530i
ТУЗЛА - Србин Михајло Стојановић (62) из Шпионица код Сребреника тешко је претучен након што му је раније запрећено да "неће носити српски барјак у Федерацији БиХ", јавио је дописник Срне.

Стојановић, који је инвалид без десне шаке, данас је изашао из болнице у Тузли у коју је био смјештен након што га је пет маскираних наоружаних особа претукло у његовој штали 22. новембар

"Немам дилему у вези са разлогом напада, јер сам неколико дана раније имао телефонски позив у коме ми је запрећено да нећу више носити српски барјак у Федерацији. То се догодило након што сам носио литију за освештање цркве Успенија Пресвете Богородице у Тузли, што су телевизије преносиле ", рекао је Стојановић.

Неки медији су објавили да је повод напада на њега била материјална корист, а Стојановић тврди да је претучен због националне нетрпељивости.

У нападу је задобио тешку повреду ока, напукнуће ребара и ударац у кичмени пршљен, један зуб му је избијен и ишчашена вилица.

"Борио сам се колико сам могао, али ништа није помогло. На крају су ми завезали лепљиву траку око уста и главе, на руке ставили полицијске лисице и тукли ме. Након пребијања, један од њих се вратио покушавајући да ме угуши, стискајући ми врат и нос, а други је говорио да ме убије. Спасили су ме комшије које су пре тога чуле запомагање и окупиле се па су се нападачи разбјежали ", испричао је Стојановић.

Он сматра да полиција није професионално одрадила свој посао, иако је дошла пола сата након позива.

"Пошто је један метак испаљен у ваздух, полицији је одмах јављено да се ради о оружаном нападу и да је један живот угрожен. Али чудно је да нису успели да пронађу цауру", рекао је Стојановић.

Према његовим речима, за његову породицу је додатни ударац то што је полиција одмах почела са претпоставкама да је мотив за напад материјални, односно крађа стоке.

Стојановић каже да је ово други напад на њега, подсећајући да је први био у јуну. Он истиче да ће, без обзира на то, остати да живи у Шпионици.

"Добро је, остао сам жив, али остат ћу овде јер немам где. Не осећам се сигурно, када вас нападају у вашој кући. Поготово зато што је полиција након првог пута нашла нападаче, али ништа није предузето. Бар ја нисам обавештен", рекао је Стојановић.

Он је рекао да Србе у овом селу стално застрашују и да су раније претучене три жене и отац свештеника.

Стојановић је нагласио да се добро слаже са комшијама Бошњацима, али да је то у овом тренутку слаба утјеха.

Ископираћу цео текст,пошто је овако нејасно о чему се заправо ради.

Леп пример мултикултуралности у Педерацији,а Инцко?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla desktopsmiley_1_1
mob
HTC Wildfire S
Ukoliko je u pitanju nacinalna netrpeljivost a ne materijalna korist...

Sasvim je razumljivo da su turci popizdeli.
Ali pitanje je šta bi Srbi uradili ovde da je neko uradio sličnu stvar.
Kakvi smo, ovde bi prošlo i kad bi neko okačio Pavelića na svoju kuću.
« Poslednja izmena: 27. Nov 2009, 13:23:30 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k530i
Ја сам прво мислио да је окачио на своју кућу,онда ово не би ни било изненађујуће,била би чиста провокација.

Са друге стране,ако је само носио током литије...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Sony 
pa u Srbiji se ladno mogu okačiti Šiptarske zastave , a da zbog toga niko ne odgovara.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Univerzum se krije u svakom od nas

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 425
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson 
Kakvi smrdljivci!Da tuku gotovo do smrti vezanog invalida!Eto dragi moji ovaj izubivani ponizeni i obespravljeni Srbin je simbol stradanja celog Srpstva.Tako je na zalost/svuda gde su Srbi okruzeni muslimanima i Hrvatima.Dok oni u Srbiji imaju veca prava od Srba/Srbi kod njih imaju samo pravo da umru!Kako je nashoj braci u federaciji bih i na Kosovu i Metohiji gde se administracija NATOa i EU pita za sve -tako ce nam svima biti i u  EU!
IP sačuvana
social share
Lupaćemo glavom u zid-sve dok zid ne popusti.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.