Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 21:06:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Legija je po vasem misljenju:
Heroj
45.6%  (26)
Zlocinac
49.1%  (28)
Nisam siguran
5.3%  (3)
Ukupno glasova: 57
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Legija~Heroj~Zlocinac  (Pročitano 18764 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
razlika je u tome da je naprimjer jedan Gotovina uradio nesto sto je Hrvatskoj pomoglo a uz Mladica Karadzica Legiju i ostale heroje koji ama bas nista nisu donjeli Srbiji nego samo je sada otezavaju naprijedak.
Sto se mene tice, meni su Mladic i Karadzic donijeli sve! Jeste da je Karadzic krao, ali ipak je i on zasluzan...
Da razumijem te Vlado,ali opet ja mislim da bi oni i bez nekih zlocina doveli do RS i sigurno bi ona danas bila cvrsca nego sada kada Bosnjaci svako malo pa onda tuze RS kao da je Federacija mila majka....

Ej jeste li culi za Grbove i zastave Vlado cuo sam da su ukinuti grbovi,himne i to sve....

Sorry za off..

Legija je zlocinac i to je tooooo...nista on produktivno i koristno za Srbiju nije uradio vise zla je donjeo nego dobrote..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Legija je zlocinac i to je tooooo...nista on produktivno i koristno za Srbiju nije uradio vise zla je donjeo nego dobrote..

Mozda po ubistvima nevezanim za rat. Ali ratni zlochinac nije.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Citat

To nisam ni govorio da je ratni zlocniac ali je zlocinac po onome sto je ucinio za Srbiju ,znaci nista produktivno i dobro ...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat

To nisam ni govorio da je ratni zlocniac ali je zlocinac po onome sto je ucinio za Srbiju ,znaci nista produktivno i dobro ...

Pa nisi konkretno spomenuo rec "ratni", ali si ga poredio sa Gotovinom koji je ratni zlochinac pa chisto da razgranichimo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Hahahaha Gotovina je optuzen jos nije proglasen kao ratni zlocinac... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu

Svejedno, Legija nije ni optuzhen tako da nikako nisu u istom koshu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob

Pa bili su dobri prijatelji kako se prica....a usporedu sam uradio radi toga sto su obojica dosli u svoje drzave da ih stite i obojica bili u Legijama...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
...borio sam se i ja,pa se ne smatram herojem,a, bio i ranjavan... Smile

to je tvoje pravo

jer nisi ti onaj sto je vozio drnch???jer znas sta je drnch?
sad su svi vozili drnch....nije tako bilo za vreme rata,znali su mnogi da se hvale reckama...kako se ljudi menjaju pa to je chudo...

Ok ali on je bio u najelitnijoj jedinici u to vreme njega su se plasili u Bosnu i na Kossovo znam 100%.Gledao sam neku dokumentarnu emisiju na TV gde nekoliko ljudi iz sela prica o svom zivotu na Kosovu. Novinar ih pita kad ste se osecali naj sigurnije, oni rekose kad je na Kosovu bio Legija!

istina

krimos, lazov, prevarant, dno dna, zlocinac Smile

Citat
Ok ali on je bio u najelitnijoj jedinici u to vreme njega su se plasili u Bosnu i na Kossovo znam 100%.Gledao sam neku dokumentarnu emisiju na TV gde nekoliko ljudi iz sela prica o svom zivotu na Kosovu. Novinar ih pita kad ste se osecali naj sigurnije, oni rekose kad je na Kosovu bio Legija!

Gledao si na TV... a, sve sto se emituje na TV je istina...
dodajmo na spisak i - Arkan u pokusaju Smile

da chujemo argumente,gde kada kako zasto.....ili je ovo sto ti kazes samo trach...????

dakle?

velichina u pokushaju???na osnovu toga sto si napisala 44300 postova na ovom forumu,ja mislim da to nije realna ocena za tebe,bez obzira na sve,i nikada je necu podrzati....

a mozda su to dvostruki arshini,da chujemo,gde ko kada kako zasto???

Ma kako bilo jedina moja zamerka njemu je ubistvo Djindjica a sto se tice ratova koliko znam 90% ljudi sa kosova ce reci da su se sigurnije osecali dok je J.S.O bio na kosovu nego sad!!!!

Sve na Kosovu videh,ali njega i njegove "heroje" nigde...a,to sto si na onom CD-u gledao...e,to je bilo vreme dok jos dole nije bilo gusto,do 98-me...dok je Arkan jos bio u Pristini (ceo sprat "Grand"hotela)...i dok se ratovalo za heroin,i iglu zlatnu...medjutim...cim se Haradinaj,malo izvukao iz ruku DB-a,i celu operativnu zonu "Dukadjin"(severozapadnu Metohiju),stavio pod svoju kontrolu...cuveni "Pukovnik",se u tisini povlaci,kao i Arkan...jer su videli da dole moze i da se pogine.... Smile

samo nemoj o hrabrosti molim te....o chojstvu i junashtvu nikako....molim te...

nemojn da prichas,te rechi su izgovarali mnogo hrabriji i od mene i od tebe,prema tome zaobidji....

Kaspere...kako moze netko biti zlocin i heroj...nemozes ti reci ok sto je klao i ubijao dole Albance za to je Heroj a sto je cinio lose Srbiji onda je los i zlocinac...

naravno da moze dragi dechache,to se zove rat.......

Legiju smatram herojem zbog njegovih, kao i zasluga kompletne jedinice, prilikom "nereda" na Kosovu...objektivno jedinica (jso) je na Kosovu odradila odličan posao, Legiju kao i čitavu njegovu jedinicu srpski narod na Kosovu je smatrao herojima, a šiptari su ih se plašili.

Njegovo učešće u likvidaciji Zorana Đinđića ne podržavam, ali to je bilo vrijeme kada je Legija počeo polako da se odvaja od jedinice i pokušao da se oproba u nekim drugim stvarima, koje nisu imale nikakve veze sa vojskom, i to ga je dovelo tamo gdje je sada.

kao i u preshevskoj dolini,kako je sada zovu,dakle bujanovac,preshevo,medvedja,veliki posao su odradili....

bravo josh jednom....da ne ispadne da sam samo ja "lud"

Slazem se sa navodima kolege sa beretkom na glavi  Smile , samo je Legija zasao u te druge vode na samom pocetku rata. Mozda bi ga drugacije posmatrao da je samo ratovao za drzavu, a da nije pri tom i debelo zaradio u ubacio se u sve drzavne poslove sa naftom, cigaretama, oruzjem i drogom... Ukratko, da nije ratovao iz koristi vec zbog Srbije, mozda bih uopste razmisljao o njegovom liku i delu, ovako...  Smile

mora da je zbog beretke,nisi prvi,tako stvari idu van foruma.....

ovo ostalo sto si napisao ne stoji,to moze da se kaze i za 3/4 politicara,i pola srbije koja je zivela od shverca,nemoj da zaboravis kakvo je vreme bilo....dakle,razmisli jos malo o svemu....

Sta mi je? Trazis mi informacije o necemu opste poznatom... jos treba da obrazlazem zasto je Legija kriminalac. Smile

sta je to opste poznato,mislis kao da je zemlja okrugla???da jeste okrugla,zapravo nije,spljostena je na polovima....

mora da se ti salis?jer on osudjen za nesto????opste poznato?koji je to argument?

...ljudi,pazite,kako sve nazivate "pukovnik-Legiju"....nemoj da posle bude...nisam znao da je gospodin Legija,toliko zajeban... Smile

"pukovnik" voli red,voli da se stvari odvijaju na vec ustaljen nachin,kao i vecina vojnika,sto neko reche voli rituale,lako je za nekoga reci da je ovo ili ono kada nije tu.....i kada ne moras da se suocis sa njim....vrlo je hrabro i chasno to sto radite,nema sta....

Zlocinac 100%

Samo se pitam zashto ga Hag ne trazhi? Smile

da ne naprave "stradalnika"....(srpskog heroja)...sve je to isplanirano,ni najmanje naivno....ne brini ti za hag,znaju oni sta rade....

Nema tog suda koji ce njega osloboditi optuzbi,trunuce u zatvoru do kraja svog mizernog postojanja.

nemoj dva puta da kazes,pravda je chudna stvar,za chas se okrene.....razmisli???

razlika je u tome da je naprimjer jedan Gotovina uradio nesto sto je Hrvatskoj pomoglo a uz Mladica Karadzica Legiju i ostale heroje koji ama bas nista nisu donjeli Srbiji nego samo je sada otezavaju naprijedak.
Sto se mene tice, meni su Mladic i Karadzic donijeli sve! Jeste da je Karadzic krao, ali ipak je i on zasluzan...

eto vidish,sve zavisi od referentnog sistema....od repera,da tako kazem....moze da bude 50000km daleko,ali i bas ovde,sada,dok prichamo,tako da....treba razmisliti o sveme....a narochito....

"arkane bog ti dao srece bijeljina te nikad zaboraviti nece".....

nikako,gothovina je sitna riba,spoljni vezni igrach,mali sluga velikom kalifu,koji je samo odradio posao,i malo se zaneo na putu od izvora do kuce....to je sve....

« Poslednja izmena: 29. Jan 2007, 18:30:39 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Au incinio na sve odgovori...

Samo neshvatam kako moze biti heroj i u isto vrijeme zlocinac...ili nekoga smatram herojem ili zlocincem...ili mozda zlorojem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
I-mate 30 Pro
Au incinio na sve odgovori...

Samo neshvatam kako moze biti heroj i u isto vrijeme zlocinac...ili nekoga smatram herojem ili zlocincem...ili mozda zlorojem...

tvoje pravo
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 21:06:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.