Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 17:50:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Legija je po vasem misljenju:
Heroj
45.6%  (26)
Zlocinac
49.1%  (28)
Nisam siguran
5.3%  (3)
Ukupno glasova: 57
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Legija~Heroj~Zlocinac  (Pročitano 18734 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Da samo Twice razlika je u tome da je naprimjer jedan Gotovina uradio nesto sto je Hrvatskoj pomoglo a uz Mladica Karadzica Legiju i ostale heroje koji ama bas nista nisu donjeli Srbiji nego samo je sada otezavaju naprijedak....tu je razlika izmedju heroja...

A sto se tice Politicara....pa rekao sam cijenim kod politicara kada u svoje vrijeme dok su na vlasti nesto se pomijera,osjeti se neki naprijedak a i cijenim to kada politicar neprica samo nego i radi...i jedino u vrijeme Djindjica je ovdje na zapadu se pocelo govoriti pozitivno o Srbiji...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Da samo Twice razlika je u tome da je naprimjer jedan Gotovina uradio nesto sto je Hrvatskoj pomoglo a uz Mladica Karadzica Legiju i ostale heroje koji ama bas nista nisu donjeli Srbiji nego samo je sada otezavaju naprijedak....tu je razlika izmedju heroja...

A sto se tice Politicara....pa rekao sam cijenim kod politicara kada u svoje vrijeme dok su na vlasti nesto se pomijera,osjeti se neki naprijedak a i cijenim to kada politicar neprica samo nego i radi...i jedino u vrijeme Djindjica je ovdje na zapadu se pocelo govoriti pozitivno o Srbiji...

Opet ti Legija vs Gotovina. Razdvoji to. Gotovina se tereti za zlocine od strane suda ciji ti rad podrzavas, dakle samim ti se slazes sa cinjenicom da je zlocinac. Ili mozda  sud podrzavas selektivno, samo kad tereti Srbe?  Smile

Nisi mi naveo ime politicara iz hr.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
U Hrvatskoj nikoga bas nespimpatisem Sanader dobro radi sa jedne strane politiku a ima i svojih negativnih stvari..

Ja nisam rekao Gotovina vs. Legija nego sam samo rekao da nemogu da shvatim da se herojima uzimaju ljudi koji bas nista osim sramote donjeli Srbiji poput Mladica jer i bez njega bi postojala RS ovakva kakva je...I Gotovina je tamo di mu je mjesto i podrzavam Haag jer je jedini sud koji je pravedniji od nasih...A neka Gotovina tamo pokaze da nije zasluzan za smrt od 2000 Srba ....
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia E50
@od rasssse

Ti rece:"dakle konkretno, kad gdje sta i koliko je prosvercovao, ukrao, ubio..?
vidis, prica postane ista kao i ona kad je i gdje bio junak..."

Sto se sverca tice to bi ti trebalo bolje da znas,obzirom na biznis sa "Babom"u to vreme...nisu mu oruzije i hrana padali sa Marsa...ali mislim da je dovoljno pomenuti onih 600 kila najcistijeg dopa u sefu Komercijalne banke,koji je cudom neko provalio...koliko li je tek proslo....mislim da je za sverc doviljno"samo"ovo...
Kradja...pa jos kao maloletnik opljackao prodavnicu sportske opreme na Novom Beogradu,i zbog toga pobegao preko u Francusku...
Ubio...(bio glavni organizator svih "operacija")...odakle da krenem....
SLAVKO CURUVIJA – Vlasnik beogradskog dnevnika "Dnevni telegraf" i nedeljnika "Evropljanin" ubijen je 11. aprila 1999. ispred svog stana u Svetogorskoj ulici 35, u centru Beograda, za vreme vazdusnih napada NATO-a na Jugoslaviju. Atentatu je prethodio napad na Curuviju u drzavnim medijima. Drzavna bezbednost ga je pratila celog dana, do pred samo ubistvo,na Vaskrs 1999.Zaseda, dva ili tri pocinioca, pistolj
PAVLE BULATOVIC – Savezni ministar odbrane ubijen je 7. februara 2000. u restoranu fudbalskog kluba Rad. Tom prilikom lakse su ranjeni direktor YU Garant banke iz Beograda Vuk Obradovic i upravnik restorana Rad Mirko Knezevic. Upad, jedan pocinilac, automatsko oruzje...
ZIKA PETROVIC – Generalni direktor JAT-a ubijen je 25. aprila 2000. ispred svoje kuce u ulici Jase Prodanovica broj 20 u Beogradu. Zaseda, jedan pocinilac, pistolj.
Ibarska magistrala...samo jedan u nizu pokusaja likvidacije Vuka Draskovica...ubijeni:
Veselin Boskovic, Zvonko Osmajlic, Vucko Rakocevic,Dragan Vusurovic ...
Ivan Stambolic....i da ne nabrajam dalje junastva i podvige ove jedinice...
Ovo su samo neke od "specijalnih operacija" gospodina Legije...a i to su radili veoma traljavo...Vuk im dva puta ostao ziv,prepoznali ih svedoci... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 178
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung S5230
Teba ga priupitati odakle mu onakva kuća u Beogradu, vozni park od desetina hiljada eura... Dali je sve to zaradio kao čestit vojnik?...hahahaha Smile
 Čisti zločinac-kriminalac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Teba ga priupitati odakle mu onakva kuća u Beogradu, vozni park od desetina hiljada eura... Dali je sve to zaradio kao čestit vojnik?...hahahaha Smile

I naravno uz to jos Hrvatski papiri....sa kojima je putovao po svijetu....on je dobro umjesao prste sa mafijom sirom Bivse juge...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
da, odlicno znam sta se desavalo kod babe.
kada bi bili toliko predani i zalazili i u najmanje detalje tog "dila", opet ne vidim nacin da se to koristi u kontekstu bogacenja legije, jso ili bilo koga od vas preko drine. to je bio nas i babin posao. i to vrlo jednostavan i sitan.
ako te zanima vise o tome mozemo na pp, to je vec tema o kojoj mogu da pricam
sto se tice tih ubistava. o tome, kako sam vec rekao, ne znam puno, osim da mu sude i da ce ga vjerovatno osloboditi optuzbi. mislim, u tom smjeru se sve krece jer nemaju dokaze (ispravi me ako grijesim).

p.s.

komercijalne banke? jel to ono sto ste uvalili dodiku, sad u novembru? c,c,c,c...
Smile

« Poslednja izmena: 28. Jan 2007, 16:47:54 od od rasssse »
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Palermo stajl bebe

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1282
Zastava Transilvanija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Nema tog suda koji ce njega osloboditi optuzbi,trunuce u zatvoru do kraja svog mizernog postojanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu

Pa svi znaju odakle mu pare. Od otmica. Ali kakve to ima veze sa ratnim zlochinom?  Smile

I naravno uz to jos Hrvatski papiri....sa kojima je putovao po svijetu....on je dobro umjesao prste sa mafijom sirom Bivse juge...

Ti papiri se "regularno" dobijaju za 2500-5000 eura, zavrshavali su ih a i danas to rade, daleko sitniji igrachi od Legije tako da to ne treba da te chudi.
« Poslednja izmena: 28. Jan 2007, 18:22:38 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7220
razlika je u tome da je naprimjer jedan Gotovina uradio nesto sto je Hrvatskoj pomoglo a uz Mladica Karadzica Legiju i ostale heroje koji ama bas nista nisu donjeli Srbiji nego samo je sada otezavaju naprijedak.
Sto se mene tice, meni su Mladic i Karadzic donijeli sve! Jeste da je Karadzic krao, ali ipak je i on zasluzan...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 17:50:30
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.