Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 13:09:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li koristite marihuanu?
Da
Ne
Vrlo retko
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Legalizacija Marihuane  (Pročitano 36338 puta)
Svakodnevni prolaznik

in your head...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 222
Zastava Nemacka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Motorola black razr V3I
Citat
Legalizacija vutre kao nacin da se za male pare stvori socijalni mir.

Ali i dusevni nemir.

Pa zar iole moralan i normalan covek moze da koristi travu za "uzivanje".To je bre defekt ljudi.Mogu samo da zamislim odes u banku,postu, a tamo te doceka naduvani sluzbenik.Strasno!!

Nisi nikad bio u Amsterdamu? Smile
p.s.smem da se kladim da si mali milion puta naleteo na naduvanog sluzbenika samo sto nisi ni primetio.Ja stvarno i dalje ne kapiram zasto neki ljudi kad pricaju o vutri kao da pricaju o heroinu?!Budite realni bar malo..
Pozz Smile
IP sačuvana
social share
Our generation will have to repeat not only for the
words and acts of the children of darkness, but also for the
fears and apathy of the children of light.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

in your head...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 222
Zastava Nemacka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Motorola black razr V3I
@Vrcomm,svoje dete cu vaspitavati kao prvo u skladu sa tim da je hvala Bogu,zdravo i normalno dete a ne debil pa mu sigurno necu servirati LAZI tipa 'ako duvas mozak ce ti biti oblika suve jabuke','ako pijes kafu porasce ti rep' ili 'ako drkas osusice ti se ruka'.Pokusacu da mu u vezi svake teme iznesem sto vise pravih i istinitih informacija za i protiv,sa naglaskom na za ili protiv u zavisnosti od teme.Usmeravacu ga ka zdravom zivotu,sportu,muzici..i truditi se da mu pokazem da je zivot sam po sebi dovoljno zanimljiv i lep i da nam za najlepsa osecanja nisu potrebni nikakvi stimulansi.Verujem da je ovakav nacin mnogo produktivniji od koriscenja strogih zabrana i neargumentovanih tvrdnji jer one u detetu najcesce probude inat i bunt da proba 'zabranjeno voce'...
Sto se ostatka tvog posta tice,ja nisam ni tvrdila da duvanje donosi nesto pozitivno,a i ti malo spusti loptu kad pricas o 'ljudima bez karaktera koji ne mogu da izadju iz monotonije svojih zivota'jer ne pricamo o heroinu jebiga..preuvelicavas stvari i dramis preterano.
Pozdrav Smile

Naucno je dokazano da od kontinuiranog koriscenja marihuane mozak dobija oblik suve jabuke.
Naucno je dokazano da velika vecina ljudi koja pocne sa konzumiranjem marihuane,kao i svih ostalih droga ( i duvan,kofein...(ma koliko ovo nekome izgledalo smesno)), nastavlja koriscenje istih sve intenziviranije.
... Veruj mi da ne preuvelicavam stvari, i sve sto sam rekao naucio sam od najstrucnijih ljudi ove zemlje kao i iz licnog iskustva. Ne prihvatanje tih cinjenica je bezanje od stvarnosti i trazenje alibija.
PS Ne vidim da sam negde napisao da bih svoje dete vaspitavao strogim zabranama...i slazem se sa tobom o delu vaspitavanja deteta (izuzev "LAZI" o "duvki")...so  Smile

Ja sam prosto zapanjena da se mi oko necega slazemo Smile
Pozz Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Samsung S7
Citat

Ali i dusevni nemir.

Pa zar iole moralan i normalan covek moze da koristi travu za "uzivanje".To je bre defekt ljudi.Mogu samo da zamislim odes u banku,postu, a tamo te doceka naduvani sluzbenik.Strasno!!

p.s.smem da se kladim da si mali milion puta naleteo na naduvanog sluzbenika samo sto nisi ni primetio.Ja stvarno i dalje ne kapiram zasto neki ljudi kad pricaju o vutri kao da pricaju o heroinu?!Budite realni bar malo..
Pozz Smile

U Roterdamu sam bio gde  je zabranjeno na ulici upaliti cigaru ,a kamoli pusiti joint.Zasto pricaju kao da je heroin,pa jednostavno zato sto je droga  Smile

Sto se realnosti tice ,ja vidim da si ti ocigledno slepa,ali kako si ti rekla za tvoju decu sta ces da ih ucis ,a sta ne ,ja mom detetu ne zelim kad padne u neki bedak ili sranje da trazi izlaz u travi.
Da se ja pitam(a ne pitam se) ovu temu bih zakljucao ,kakvo bre glasanje za gluposti.Ne postoji ni jedan jedini argument sa kojim moze neko da me ubedi da je legalizacije "marihuane" dobra stvar za ovu drzavu.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

in your head...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 222
Zastava Nemacka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Motorola black razr V3I
Citat

Ali i dusevni nemir.

Pozz Smile

U Roterdamu sam bio gde  je zabranjeno na ulici upaliti cigaru ,a kamoli pusiti joint.Zasto pricaju kao da je heroin,pa jednostavno zato sto je droga  Smile

Sto se realnosti tice ,ja vidim da si ti ocigledno slepa,ali kako si ti rekla za tvoju decu sta ces da ih ucis ,a sta ne ,ja mom detetu ne zelim kad padne u neki bedak ili sranje da trazi izlaz u travi.
Da se ja pitam(a ne pitam se) ovu temu bih zakljucao ,kakvo bre glasanje za gluposti.Ne postoji ni jedan jedini argument sa kojim moze neko da me ubedi da je legalizacije "marihuane" dobra stvar za ovu drzavu.

Nesto se ne secam da u Roterdamu nisam smela da zapalim cigaru na ulici,a bila sam par puta.. Smile
A za ovu opasku da sam slepa...mislim...sta da ti kazem a da te ne uvredim?!
S' toga oprosti mi ako ce ovo malo grubo da zvuci ali si sa svojim zadrtim i iskljucivim stavovima totalno neinspirativan i nezanimljiv sagovornik.Mozda bi mogao da nadjes odgovarajuce drustvo za spiku u nekom klubu penzionera,mada kad malo bolje razmislim tesko...moj deda ima normalnija shvatanja od tebe.
Pozz i cao. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Deda za dedu (ili "deda za repu"), nego je l' imas ti neku babu Hoalndjanku, koja obezbedjuje dozvolu boravka, pa jos po mogucstvu imucnu?

Ne kazem da mora da bude tvoja baba...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

in your head...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 222
Zastava Nemacka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Motorola black razr V3I
Deda za dedu (ili "deda za repu"), nego je l' imas ti neku babu Hoalndjanku, koja obezbedjuje dozvolu boravka, pa jos po mogucstvu imucnu?

Ne kazem da mora da bude tvoja baba...  Smile

Moze baba Nemica? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Samsung S7
Citat
S' toga oprosti mi ako ce ovo malo grubo da zvuci ali si sa svojim zadrtim i iskljucivim stavovima totalno neinspirativan i nezanimljiv sagovornik.Mozda bi mogao da nadjes odgovarajuce drustvo za spiku u nekom klubu penzionera,mada kad malo bolje razmislim tesko...moj deda ima normalnija shvatanja od tebe.
Pozz i cao. Smile

Kao sto rekoh ,nema argumenata poz i cao  Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Well, Luka_Ray... 'ajd nek bude i Svabica.

Samo, posto punim 40 za manje od dve godine, pozeljno je da baba bude najmanje 85 godina stara, da ne cekam isuvise dugo...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

in your head...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 222
Zastava Nemacka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Motorola black razr V3I
Well, Luka_Ray... 'ajd nek bude i Svabica.

Samo, posto punim 40 za manje od dve godine, pozeljno je da baba bude najmanje 85 godina stara, da ne cekam isuvise dugo...  Smile

Nista ti ne brini,nego kreni malo u teratanu i to...zilave ove zapadnjacke babe Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Nista ti ne brini,nego kreni malo u teratanu i to...zilave ove zapadnjacke babe Smile

Ma ja iz teretane Smile izbivam.  Smile

Nego kad smo kod zilavog, da vidis kakvi su tek Kinezi (i babe i dede) kao od gumarabike, kad ujutru rade onaj svoj tai chi pa se presamite kao djeram.

Stvarno, otkad nisam video djeram... sigurno preko 10 godina...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 13:09:28
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.