Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 18:43:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li koristite marihuanu?
Da
Ne
Vrlo retko
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Legalizacija Marihuane  (Pročitano 35994 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Note 10+
Drkaju nas zbog 2 gr travice,a veliki dileri su zasticeni i jos se druze sa politicarima.Licno sam u restoranu sluzio jednog drzavnog funkcionera i jednog dilera iz surcinskog klana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A na koji nacin ti zamisljas da se finansira njihovo lecenje

time sto se hapse ali se onda osude na dva meseca za minimalnu kolicinu droge u posedu

ili time sto se policija koja se placa od istoig tog poreza salje da hapsi njih umesto onih koji im drogu diluju?

Ne mislim da ne treba finansirati lecenje narkomana,svakako da im treba pomoci da se izvuku iz tog zla,ali mi je glupo da se to dozvoljava,a od onih koji to ne koriste i rade nesto drugo u zivotu uzimaju pare da se lece oni koji legalno koriste.
Pa,valjda i taj zatvor ima neku svrhu,bar nece koristiti marihuanu dok su u zatvoru.
U redu je porez za policiju,ali dilere ne treba hapsiti,vec pobiti,pa taman da mi je rodjeni otac.
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Smile Smile Smile I ocekivao sam nesto tako... tako je vas dvoje ste isti. Smile Smile Smile
Oboje ste izbljuvci drustva koji kroz ovakve bedne pokushaje pokusavaju da se dopadnu nekome.... Zalim vas Smile

slabici?

oces da se poshibamo?

evolucija je takve primerke kao sto si ti odavno odstranila
IP sačuvana
social share
I see through bitter eyes and
The fact still remains
I read between your lies
You got beat at your own game
Take a trip with me for soon
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC Desire X
Ja cu definitivno da bacim peglu... necu nikoga da prozivam ali ovo je strashno...
Imam pitanje! Da li ste vi  ikad culi za jednu lepu zemlju punu lala, vetrenjaca, prostitutki i marihuane?? Pazi jos je ta zemlja u Evropi a ne na tamo nekom drugom kraju sveta gde vlada bezakonje nego tu pored nas u EU!!! U toj zemlji je i HAG!! Pa da li su oni tamo u toj lepoj drzavici svi poremeceni,slabici i narkomani???  Smile Smile

Naravno sad cete da kazete: "pa ako je tako sto to svi na svetu ne urade?"... pa zato sto im odgovara da rade ovako!! Mislite da pripadnik reda i zakona dragi nas policajac ne uzme nesto ispod tezge i rasproda dalje?? Ljudi!! Legalizacijom marihuane ne dobijam samo ja (sebicni slabic... itd) nego svi!!Kome treba nacrtati sta ce sve da bude bolje i kome??
IP sačuvana
social share
You can turn your back on a human, but never turn your back on a drug!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Treba meni nacrtati!

Sta ce to u mom zivotu biti bolje ako se legalizuje marihuana?!  Ja je ne koristim!
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

uvjek moze biti gore

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 115
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
SonyEricsson t300
država kupi porez znaci vise para od marice manje od drugih poreza manje narkomana na teskim drogana (dokazano u onoj državi sa Hagom) ako si na to mislio
Burek i jogurt
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
To sto je za nekoga dobro ne znaci da je za vecinu.Preuzaimati razlicite modele"demokratskih sloboda" (ovo je valjda pleonazam) iz sveta ne mogu imati  utemeljenje u nekim drugim drzavama. Pored razlicitog poimanja prava, ustava tu su i kulturne razlicitosti pa i tradicija. Sve to govori da u Srbiji ne mogu da se prime bash svi "pelceri" sa zapada (i ne samo u Srbiji)
Mene zanima da ako bi se "to" legalizovalo jel to znachi da ce Zaharije Trnavcevic pored saveta za setvu psenice i kukuruza, objasnjavati nashim ratarima kojim agrotehnickim merama treba ispratiti sadnju stabljika marihuane.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Prvo, dekriminalizacija nije isto sto i legalizacija.

Drugo, meksicki predsednik nije ni iz kakve Holandije (koja uopstalom Srbiji ne namece dekriminalizaciju marihuane, jer je ne namece ni clanicama EU a kamoli zemljama koje nisu ni kandidati), nego iz Meksika -- ocigledno potreban je pleonazam da bi neki ljudi shvatili.

Meksiko nema dovoljno novca da se policija bavi hapsenjem korisnika i njihovim stavljanjem u zatvor (koji kosta; oni doduse tamo kao nesto proizvode, ali to ne moze da pokrije troskove cuvara, odrzavanja zgrada, sigurnosti, struju, vodu, telefon i sta sve ne).

Trece, time sto se dekriminalizuju korisnici ne legalizuje se proizvodnja za druge (mozes da posejes npr. tri stabljike marihuane u svojoj dnevnoj sobi hipoponicno, ali samo toliko; sve drugo ostaje kaznjivo) a narocito se ne "legalizuje" pa cak ni ne dekriminalizuje distribucija neke vece kolicine teskih droga -- odnosno policijha koja jke tracila vreme da privodi tinejdzere moze da krene u hapsenje svojih kumova i brace od striceva koji drogu diluju.

Uzgred, "cofeeshop" u Amsterdamu kao javno mesto moze legalno da ima najvise 15 grama u samom lokalu, ostalo mora da se drzi u "privatnim prostorijama" -- dakle u stanu iznad.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC Desire X
To sto je za nekoga dobro ne znaci da je za vecinu.Preuzaimati razlicite modele"demokratskih sloboda" (ovo je valjda pleonazam) iz sveta ne mogu imati utemeljenje u nekim drugim drzavama. Pored razlicitog poimanja prava, ustava tu su i kulturne razlicitosti pa i tradicija. Sve to govori da u Srbiji ne mogu da se prime bash svi "pelceri" sa zapada (i ne samo u Srbiji)
Mene zanima da ako bi se "to" legalizovalo jel to znachi da ce Zaharije Trnavcevic pored saveta za setvu psenice i kukuruza, objasnjavati nashim ratarima kojim agrotehnickim merama treba ispratiti sadnju stabljika marihuane.
Za vecinu.... tj. svi koji su imali koristi od zabranjene ganje vise je nece imati (panduri, kriminalci, dileri)Panduri vise nece skupljati bodove za napredovanje u karijeri time sto ce da hapse klince sa malo trave kod sebe nego ce da se skoncentrishu na prave stvari (ali njima teze ide koncentracija), Kriminalci zajedno sa dilerima vise nece imati razloga da diluju, korisnici bi koristili kvalitetnu, zdraviju Ganju a ne ovu koja sada cirkulishe (prskana albanka), turizam bi skocio.... i naravno da nasim ratarima ne treba objashnjavati kako se gaji konoplja... znaju to oni dobro Smile

@puger da to je jedna od stvari na koje sam mislio.
@milosava ako do sad nisi shvatila onda i nemoj da se trudis  Smile
@Tralalalala mislim da je rec o malo vecoj kolicini u samom CofeeShopu, a ostalo je naravno iznad u stanu.
« Poslednja izmena: 08. Maj 2006, 16:44:46 od Copy-Paste »
IP sačuvana
social share
You can turn your back on a human, but never turn your back on a drug!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Po zakonu, koliko sam video 1990tih, bilo je 15 grama, a policija im naravno tolerise vise posto je A'dam pre svega turisticki centar.

U Utrechtu i Rotterdamu u onih jedva nekoliko coffeeshopova nema vise od 15 grama.

U dosadnom Haagu ne znam ni da li ima neki, tamo sam samo jednom bio nedelju dana i 4-5 puta po pola dana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 18:43:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.