Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 13:36:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li koristite marihuanu?
Da
Ne
Vrlo retko
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Legalizacija Marihuane  (Pročitano 36157 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nema deco nista od legalizacije.Psihici su jednoglasno rekli ne.U kapitalizmu nam trebaju trezveni mozgovi koji samo rade,jedu i spavaju.Misljenja oko onih nastranih su duboko podeljena posto nisu svi psihici jos zastranili.Kad vam zavedu red razmisljacete samo ;Gde je jastuk,gde je krevet........................ Smile
« Poslednja izmena: 17. Apr 2006, 00:15:09 od Janaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Nema deco nista od lealazicaje.Psihici su jednoglasno rekli ne.U kapitalizmu nam trebaju trezveni mozgovi koji samo rade,jedu i spavaju.Misljenja oko onih nastranih su duboko podeljena posto nisu svi psihici jos zastranili.Kad vam zavedu red razmisljacete samo ;Gde je jastuk,gde je krevet........................ Smile

šta je to lealazicaja ako nije problem da objasniš??
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
U kapitalizmu nam trebaju trezveni mozgovi koji samo rade,jedu i spavaju.

ja se malo ne slazem sa tobom u pravu si za jelo, rad i spaavanje ali ti fali jos nesto zivot i provod, a kako  da to uradis kad se vratis sa posla od 8 do 5 + put do posla, znaci 6-8, jedes do 9 e onda gledas tv do 10 i spavas..... e tu u kapitalizmu dodju droge alkohol je nepraktican ( droge mogu da budu i neki lekovi protiv depresije ili....)  zapad je uspeo sve da sredi za svoje gradjanje, istok mozda nije ali i zapad i isok imaju droge  Smile  na ovaj ili na onaj nacin
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mosko
Rado bi pricala sa tobom da nisi u gacama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
HTC Desire X
Sve bi bilo lepo.... samo da ne padne kisa  Smile
« Poslednja izmena: 29. Apr 2006, 19:14:20 od Copy-Paste »
IP sačuvana
social share
You can turn your back on a human, but never turn your back on a drug!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
Narkomaniju ne mozesh da sprechish, ali to ne znachi da je treba legalizovati. Generalno, mislim za sve koji se okrecu bilo kakvim stimulansima sa zabranjenih lista, da u stvari biraju "liniju manjeg otpora" a samim tim pokazuju koliko su u stvari slabi. Zakon je suvishe krut da bi mogao nekako da distancira lake i teshe droge kada su oba pojma povezana. Mnogi koriste stimulanse i ako znaju da im ne prijaju, da li zbog drustva ili zbog zavisnosti. Mislite da osoba u takvom stanju moze da racionalno prosudi i posavetuje mladju osobu na opasnosti koje konzumiranje bilo koje droge moze biti opasno. Ne. Inache, za narkomane bilo koje vrste se zna da misle samo o sebi. Potreba za tyakvim stimulansima koji se ne mogu u organizmu stvoriti prirodnim putem, jasno stvaraju zavisnost. Nazalost, zavisnost se povecava ali sa njom ide i potreba za josh jachim stimulansom - josh jachom drogom. Zato, chak i marihuanu treba zabraniti i staviti je u isti kosh sa heroinom.
A vi koji "duvate' predlazem da se suochite sa pravim zivotom kako treba, a ne begom u drogu bilo koje vrste.
« Poslednja izmena: 30. Apr 2006, 10:50:01 od kobibrajant »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
HTC Desire X
Narkomaniju ne mozesh da sprechish, ali to ne znachi da je treba legalizovati. Generalno, mislim za sve koji se okrecu bilo kakvim stimulansima sa zabranjenih lista, da u stvari biraju "liniju manjeg otpora" a samim tim pokazuju koliko su u stvari slabi. Zakon je suvishe krut da bi mogao nekako da distancira lake i teshe droge kada su oba pojma povezana. Mnogi koriste stimulanse i ako znaju da im ne prijaju, da li zbog drustva ili zbog zavisnosti. Mislite da osoba u takvom stanju moze da racionalno prosudi i posavetuje mladju osobu na opasnosti koje konzumiranje bilo koje droge moze biti opasno. Ne. Inache, za narkomane bilo koje vrste se zna da misle samo o sebi. Potreba za tyakvim stimulansima koji se ne mogu u organizmu stvoriti prirodnim putem, jasno stvaraju zavisnost. Nazalost, zavisnost se povecava ali sa njom ide i potreba za josh jachim stimulansom - josh jachom drogom. Zato, chak i marihuanu treba zabraniti i staviti je u isti kosh sa heroinom.
A vi koji "duvate' predlazem da se suochite sa pravim zivotom kako treba, a ne begom u drogu bilo koje vrste.

I sta si ti sad novo rekao sto i ostali kao ti nisu?? Taj prilaz ovoj temi uopste nije tacan... Linija manjeg otpora??? Od cega?? Svi mi zivimo delimicno iste zivote (shkolujemo se, zaljubljujemo, zaposlimo, budemo otpusteni, damo otkaz...)... Slab je onaj koji izabere smrt nad zivotom!!! A u tu grupu spadaju narkomani na heroinu. Lake i teshke droge su povezane samo glupom recju.. Droga! I nije krut zakon nego su kruti ljudi poput tebe... koji su na polozajima ne zbog toga sto su poshteni i pametni, vec sasvim suprotno. Ko ce bolje da te posavetuje o kosharci?? Kosarkas ili vaterpolista... Nema sanse da dete osobe koja je tokom zivota koristila samo marihuanu postane narkoman na heroinu!!! A dete nekog strogog konzervativca???? Najbolji saveti su od onih koji su iskusili ono o cemu je rec, a ne od onih koji misle da znaju! Narkomani misle samo na sabe... Da, ali ljudi koji koriste samo marihuanu nisu narkomani. Sta mislis da li bi "narkoman" na travi popushio nekome kitu za malo trave?? Naravno da ne bi... a to je zato sto trava ne prouzrokuje nikakvu zavisnost i ne postoji potreba za sve vecom kolicinom ili jacinom!!! Ja ovo ne pricam zato sto sam procitao negde... vec zato sto je tako!! Trava i Heroin su 2 razlicita sveta

Ja tebi predlazem da se suocis sa tim da ne mozes da pricas o necemu samo ako si negde procitao... Pravi zivot je realnost, a ne nesto sto je neko rekao!!!!
« Poslednja izmena: 02. Maj 2006, 20:32:56 od Copy-Paste »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Copy-paste, tvoje izjava je inache klasicna odbrana jednog zavisnika koji ce uvek poricati da je slab ili da je na bilo koji nacin zavisan. Pa upravo ce ti lecheni narkoman reci da se klonish bilo kakave droge pa i marihuane. U zivotu postoje stvari koje ne morash da okusish da bi znao da su opasne ili bar potencionalno opasne. Znachi, ne moram da skachem sa osmog sprata da bih vec na negde oko 4-3 sprata shvatio da sam se zajebao u prorachunu. Dovoljno mi je da chitam tvoje nebulozne izjave da bih po hiljaditi put potvrdio svoj stav, bar sto se tiche droga i marihuanee nikada nisam napravio kompromis. Hvala Bogu. I opet da p[onovim, sada naravno samo tebi: nemoj meni da prichash o realnosti zivota, ti si slabic i pravish kompromise i to je tvoja stvar. Samo nemoj da nas, ili mene ucis o zivotu, ti koji bezish duvkom iz tog i takvog zivota.

"Sta mislis da li bi "narkoman" na travi popushio nekome kitu za malo trave?? Naravno da ne bi..."
Nemam pojma da li to uradio za malo duvke, ali vec naduvan.... e to se vec ne zna... ili zna...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC Desire X
Copy-paste, tvoje izjava je inache klasicna odbrana jednog zavisnika koji ce uvek poricati da je slab ili da je na bilo koji nacin zavisan. Pa upravo ce ti lecheni narkoman reci da se klonish bilo kakave droge pa i marihuane. U zivotu postoje stvari koje ne morash da okusish da bi znao da su opasne ili bar potencionalno opasne. Znachi, ne moram da skachem sa osmog sprata da bih vec na negde oko 4-3 sprata shvatio da sam se zajebao u prorachunu. Dovoljno mi je da chitam tvoje nebulozne izjave da bih po hiljaditi put potvrdio svoj stav, bar sto se tiche droga i marihuanee nikada nisam napravio kompromis. Hvala Bogu. I opet da p[onovim, sada naravno samo tebi: nemoj meni da prichash o realnosti zivota, ti si slabic i pravish kompromise i to je tvoja stvar. Samo nemoj da nas, ili mene ucis o zivotu, ti koji bezish duvkom iz tog i takvog zivota.

"Sta mislis da li bi "narkoman" na travi popushio nekome kitu za malo trave?? Naravno da ne bi..."
Nemam pojma da li to uradio za malo duvke, ali vec naduvan.... e to se vec ne zna... ili zna...

Ovde prestajem... Ti si ocigledno veoma glup decak. Procitaj u recniku sta znaci Narkoman i Zavisnik... i jos jednom ponavljam Osoba koja koristi samo marihuanu nije zavisnik niti Narkoman..... da se ne bih ponavljao po 100ti put procitaj moje prethodne postove u ovoj temi. Ne nameravam vise da se raspravljam sa neznalicama i zadrtim ljudima!  Smile

ps. Ja sam veoma srecan svojim zivotom i nemam razloga da duvkom  Smile bezim iz njega... ti ocigledno svojim nisi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3

Smile Smile Smile

Наркоман и слабић!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 13:36:52
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.