Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 22:11:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Left 4 Dead 2  (Pročitano 27783 puta)
Zvezda u usponu

仍无法 你不能

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1519
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
SonyEricsson Vivaz U5i
Ja sam zainteresovan
« Poslednja izmena: 25. Nov 2010, 21:41:32 od đakon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Takodje!!!
Vrlo vrlo zainteresovan!

Moj nick na Steam-u je Taxtex isto.  Bokac, tvoj nick?
« Poslednja izmena: 03. Jan 2011, 13:10:14 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Tel.Me Your.Number
Matori, kasniš mesec dana i jače.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Aaaa....Bedak. Nisam video datum posta jbg.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 48
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
Evo jedan tekst namenjen za one koji tek planiraju da krenu da igraju:

Svaki horor film ma koliko bio loš, doživi minimum 34 nastavka ukoliko uspe da vrati sve uloženo u njega i premaši tu sumu dovoljno da glumci filma mogu jedno veče u kafanu od te zarade! A zamislite vrhunski horor film, taj čak zaslužuje da ima nastavak! A zamislite vrhunsko igračko horor iskustvo za vas i vaše drugare! Tu bi nastavak bio i obavezan pa čak i željno iščekivan! Ponosno predstavljamo Left 4 Dead 2!!!

Dakle, 4 preživela (rochelle, coach, nick i ellis) treba da se odbrane od zombija i stignu sa jednog dela mape u drugi (to je najčešće cilj, ima i drugih koje ćete lako skontati). U igri postoji nekoliko kampanja i svaka kampanja ima nekoliko mapa. Igra mora da se igra timski, morate da idete zajedno, morate da se dogovarate i ukoliko na minut ne budete sa prijateljima velika je verovatnoća da ćete poginuti. Kada jedan pogine takođe je velika verovatnoća da će ubrzo i ostali poginuti. Dok igrate non stop će vas napadati "obični" zombiji, pored njih napadaće vas s vremena na vreme i posebni zombiji koje ćete uskoro upoznati. Nekada se pojavljuje veštica, nju kada vidite ugasite lampe, nemojte da je pucate i zaobiđite je.
Postoje različita oružija koristite ih levim klikom, dok desni klik koristite da odgurnete zombije.
Postoji nekoliko različitih online verzija igranja ove igre (play camping, mutation, realism, versus, realism vs, survival i play scavenge). Na početku savetujemo vam da krenete da igrate "play camping". Ovako ćete najbrže i najbolje naučiti mape. Mnogi igraju ovu verziju i posle određenog vremena naravno dosadi im da pucaju na zombije i prestanu da igraju. Tako načine veliku grešku i ne upoznaju najbolju i najpopularniju verziju versus.

Versus

U versusu igra se 4na4, 4 igrača su ljudi i pokušavaju kao i u kampanji da pređu mapu, a 4 igrača ih napadaju sa "posebnim" zombijima. Već smo rekli da je mnogo važno timski da se igra, naročito je bitno u versusu, ljudi moraju timski da igraju da bi preživeli, a ako ste zombi morate timski da ih napadate da biste ih ubili. Zato je poželjno da imate mikrofon. Pošto je svaki član tima bitan u igri postoji opcija da predložite da kickujete igrača, ostali članovi tima glasaju i tako mogu da kickuju igrača koji ne zna da igra...Znači teško da mogu neki "indijanci" da vam upropaste igru. Ukoliko odmah krenete da igrate versus i ne pročitate ostatak teksta, sigurno će vas često kickovati Smiley Da bi smanjili broj kickova i da bi vam učinili igru odmah zanimljivom opisaćemo vam zombije sa kojima napadate ljude. Mnogo je važno da znate kako se igra sa kojim zombije, mnogi ljudi ne znaju i to je još jedan od razloga zašto batale igru...

Izvor i ostatak teksta: Samo Za Mlade
« Poslednja izmena: 04. Feb 2011, 09:03:46 od ChakiBg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Fin opis  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ja sam vam Swine_Slaughter (ime jedne pesmice ako mora da znate) na Steamu i ako sam online skoro uvek sam zainteresovan za partiju. Bilo da je Co-Op, VS, Mutation, Scavenger Hunt, šta god.

Bio sam jedan od skeptičara prema dvojci, ali posle nje, ne znam ni kako sam mogao da igram keca.  Smile

Ne kažem da je kec loš, ali dvojka je mnogo stvari poboljšala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
Kako da nadjem naše ljude tj. neke mape gde igraju naši? Jebote, večito nalećem na Poljake Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Nokia N95 8GB
skoro sam se zainteresovao za ovu igru... i probao bih je... jel mora original ili moze pirat?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Apple iPhone
Najbolje prvo probaj preko Garene, mislim da se moze igrati tamo jos uvek. Vidi da li ti se igra dopada, ako krenes aktivnije da igras, izdvoji tih 15 eura i daj za odlicnu igru, neces se pokajati, ili mozes sacekati neku promociju, ja sam sebi uzeo kada je bilo nekih 7-8 eura.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 22:11:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.