Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Jun 2026, 14:18:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ce Leeds uspeti da izbori povratak u Championship ove sezone?
Da, direktnom promocijom
44.7%  (38)
Da, kroz plej-of
25.9%  (22)
Ne
29.4%  (25)
Ukupno glasova: 85
Idi dole
Stranice:
1 ... 225 226 228 229 ... 277
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Leeds United  (Pročitano 298170 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 179
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6230
Leeds United – Derby      1:2 (1:2)
0:1 (13’) Rob Hulse, 1:1 (16’) Luciano Becchio, 1:2 (27’) Kris Commons (penal).

Leeds United: Schmeichel, Connolly, Naylor, Collins, Bessone, Kilkenny (Clayton ’77), Howson (Grella ’86), Johnson, Watt, Becchio, Sam (White ’70).

Žuti kartoni: Naylor, Howson (Leeds).  Posjeta: 26,761

Biće ovo duga, zajebana i uzbudljiva sezona. Bili smo stvarno dobri danas i vidjelo se da pripadamo ovom rangu no ipak smo pretrpili poraz. Ne znam stvarno koliko bolan jer je nam je hvalilo nekoliko igrača, ali ono što je bitno je da su svi oni koji su igrali pokazali da zaista ostavljaju srce na terenu i iako jalovo bilo je lijepo gledati kako do kraja svi ti igrači žele to poravnanje.

No utakmica je ipak izgubljena puno ranije. Otvaranje kao iz snova i samo se čekalo da ga ovjerimo golom, kad ono bum na drugoj strani i nama ga već u 13. minuti zapuca nap bivši napadač Rob Hulse. Svaka čast za njegovu odluku da ne proslavi gol, mada mi je na trenutak vratio nadu da je ovaj poništen zbog ofsajda ili nečega drugog no bilo je jasno da je čist kao suza.

Tuga ipak nije puno trajala pošto je ubrzo na drugoj strani Jonny Howson odradio sjajan posao i loptu na tanjir smjestio Lucianu Becchiju koji ovu šansu nije mogao propustiti i bio je to prvi gol Leedsa u ovoj sezoni. Samo par minuta kasnije je Richard Naylor mogao povećati na 2:1 no on je topovskim udarcem loptu zapucao u prečku gola Derbya.

I onda je 27. minuta odlučila meč. Zaista je pitanje da li je Lloyd Sam oborio Tomasza Cywku, meni se na prvu učinilo da jeste, a onda je ponovljena snimka ipak pokazala da je prvo zakačio loptu. No bilo kako bilo Kris Commons je loptu uzeo u ruke i poslao Kaspera Schmeichela u pogrešnu stranu od čega se, kasnije se ispostavilo, nismo uspjeli oporaviti do poslednjeg sudčevog zvižduka.

Priznajem, nakon ovog penala sam u glavi vrtio da Schmeichel ne treba biti na golu i da to ne zaslužuje no on me do kraja meča i više nego demantovao. Nekoliko brilijantnih intervencija, posebno ona dvostruka, su me natjerale da sada kažem da mi je zaista drago što je on u našem timu i uprkos porazu mislim da se bez ikakve sumnje može proglasiti igračem utakmice.

Narvno, nisu samo igrači Derbya bili ti koji su stvarali prilike te smo i mi u par navrata ozbiljno zaprijetili no sreće ipak nismo imali. Sve u svemu, razočaravajući domaći poraz pred više od 26 hiljada gledalaca, ali smo ipak pokazali da posjedujemo visok kvalitet i uz čitavu ekipu na rapolaganju siguran sam da nikome u nastavku sezone nećemo biti lak rival.

Ma bez obzira na poraz od Derbya bilo je lijepo nakon pune tri godine svjedočiti jednoj našoj utakmici u Championshipu i šteta što u njoj nisu osvojena sva tri boda. Još ljepše je bilo otvoriti Livescore i vidjeti kako se Southampton i Charlton još uvijek ganjaju po onoj nesrećnoj League One, stvarno ću se teško riješiti navike da pratim dešavanja u njoj.

P.S. Nadam se da ste i vi uspjeli pogledati tekmu jer je stvarno bila vrijedna gledanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
Nokia 
@Smudge@Yorkshire sta reci za ovaj tvoj post osim  Smile Smile Smile

Utakmicu sam gledao i u principu zadovoljan sam sa zalaganjem ali ne sa igom u zadnjoj liniji.Golman je odradio odlican posao,i ako ovako nastavi mislim da cemo ga gledati u nekom mnogo jacem klubu za koju godinu.
Videcemo kako ce sve to izgledati kada nam svi igraci budu igrali,a mislim da imamo cemu da se nadamo.
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 796
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Kasper je bas bio odlican.Odbrana jos treba da se uigra,dosta su gresili.Ne bi nam skodio jos po koji malo iskusniji napadac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
Nokia 
Kako se Derby kotira?
Kao ekipa koja puca na premier ligu ili sredina tabele?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 796
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Leeds ease into Carling Cup second round...

UNITED 4 (Howson 2, Becchio 7, Sam 29, Kilkenny pen 71) LINCOLN 0

United; Schmeichel, Connolly, Bruce, Collins, Bessone, Howson (Hughes 72), Kilkenny, Johnson (White 61), Watt, Becchio (Grella 61), Sam. Subs: Higgs, Naylor, Hughes, Bromby.

Lincoln: Anyon, Green, Swabu, Watts, Anderson (Clapham 46), Carayol, O'Keefe, Jarrett, Kerr (Hutchinson 72), Hughton, McCallum (Facey 62). Subs: Musselwhite, Keltie, Broughton, Clarke.

Referee: P Tierney

Att: 12,602

U nedelju sa Forestom,bice prenos
« Poslednja izmena: 11. Avg 2010, 12:37:39 od lordmas »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
Nokia 
Honduras star lands Leeds trial

Leeds United manager Simon Grayson has handed a trial to Honduras international midfielder Ramon Nunez.

The 24-year-old, who has 21 international caps to his name, scored for Grayson's side in a friendly game against Bradford Park Avenue on Wednesday night.

Nzqez, who has scored three goals for his country, has previously played for Major League Soccer sides Dallas and Chivas

www.teamtalk.com

Pogledao sam neke snimke na youtube i momak deluje sasvim kvalitetno.
Mislim da ce biti dobro pojacanje.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 179
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6230
Kako se Derby kotira?
Kao ekipa koja puca na premier ligu ili sredina tabele?

Konačno uhvatih vremena da pogledam prošlosedmični Football Focus, i pade mi tvoje pitanje na pamet jer ni ja nisam pratio ko se kako kotira pred početak sezone...

Uglavnom, Derby je među ekipama kojima bi bio uspjeh završiti negdje u sredini, dok smo mi među onima koje bi trebale završiti koje mjesto ispod play-offa, mada se ja nadam tom play-offu, ali realno i ulazak među deset je uspjeh... Evo BBC-evog prikaza favorita:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 101
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
Nokia 
Prica se da bi trebali podpisati Darius Vassell i Patrick Viera.
To bi bilo i vise nego odlicno.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla 1.8
mob
SonyEricsson K510i
Znaci B'oro ima najvise sanse da se  vrati. To je lepo za cuti.
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 225 226 228 229 ... 277
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Jun 2026, 14:18:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.