Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Maj 2026, 01:35:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ce Leeds uspeti da izbori povratak u Championship ove sezone?
Da, direktnom promocijom
44.7%  (38)
Da, kroz plej-of
25.9%  (22)
Ne
29.4%  (25)
Ukupno glasova: 85
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 277
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Leeds United  (Pročitano 294478 puta)
Ucesnik diskusija

pukla bruka po selu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 6070
Kada je prešao u Manchester on je za mene izdao Leeds. Svi znamo koliki je rivalitet između ova dva kluba i mislim da mu navijači ne mogu oprostiti to tek tako. Pogotovo ne u Engleskoj
IP sačuvana
social share
Lava još nisam probao ali za mene je janje kralj životinja !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
Normalno da su ljudi popizdeli sto je presao bas u Man.U. ali olaksavajuca okolnost mu je sto su tada ispadali iz lige,jest da to nije neko opravdanje mogo je otici u Vilu ili sta ti ja znam ali sta je tu je.Ako se vrati ja mislim da ce ga docekati kao bozanstvo jer je i rodjen u Leeds-u.

Leeds je ove sezone očajan i predstavlja ekipu koja je najviše puta savldana u 16 kola Championshipa. Vrhunac nemoći dogodio se u prethodnoj utakmici kada ih je u derbiju začelja tabele savladao Barnsli i potisnuo ih na istoj. Eliminisani su i u Liga kupu, takao da im odbrana drugoligaškog satusa ostaje jedina briga, ali teškom mukom ćer uspeti da ostvare želje navijača.
Svetlo u tunelu mogao bi da predstavlja jorkširski biznismen Stiv Parkin, koji kaže da je pitanje dana kada će postati vlasnik Lidsa.

Poslednjih pet utakmica:
17. oktobar Lids - Lester 1:2
21. oktobar Luton - Lids 5:1
28. oktobar Lids - Sautend 2:0
31. oktobar Preston - Lids 4:1
4. novembar Barnsli – Lids 3:2

Šon Gregan ide na pozajmicu Oldamu. Vratio se Džermejn Bekford i postigao gol protiv Stouka na prijateljskoj utakmici. Met Het biće takođe spreman za utakmicu. Međutim Denis Vajz neće moći da računa na napadača Dejvida Hilija, koji mora da odradi meč suspezije.
Ipak, vraćaju se Robi Blejk, Gof Horsfild, Ričard Kresvel i Jan Mur.

Leeds 3-0 Colchester

Leeds: Stack, Crainey, Kilgallon, Heath, Lewis (Westlake 76), Foxe, Derry, Douglas, Cresswell (Beckford 90), Blake, Horsfield (Moore 62).
Subs Not Used: Warner, Johnson.

Booked: Derry, Blake.

Goals: Blake 36, Cresswell 48, Blake 53 pen.

Colchester: Davison, White (Jones 60), Brown, Baldwin, Barker, Duguid, Jackson, Izzet, McLeod, Cureton, Iwelumo (Guy 70).
Subs Not Used: Gerken, Elokobi, Richards.

Booked: Izzet, Duguid.

Att: 17,678.

Ref: M Jones (Cheshire).
 Smile Smile Smile

Dali je to najava nekih boljih dana???
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
Zastava Srpska Atina (Novi Sad)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC HD2
Bolje po njih da jeste !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
Ferguson: "Posudba bi za Smitha bila najbolja opcija"

Čelnici vodeće momčadi engleske druge lige, Cardiffa, zatražili su jučer od Manchester Uniteda da im na kratkoročnu posudbu pošalju Alana Smitha, koji se nakon oporavka od ozljede tek pokušava probiti do prve momčadi. Cardiffu je hitno potrebno pojačanje u napadu, budući da je njihov prvi napadač Steve Thompson ozlijedio ahilovu tetivu i izvan terena će biti najmanje do kraja ovog mjeseca.

Zamisao o odlasku na posudbu u Cardiff se vjerojatno neće svidjeti Smithu, ali njegov menadžer Alex Ferguson smatra kako bi to za njega bio dobar potez. "Nazvali su nas iz Cardiffa jučer ujutro i imao sam vremena razmisliti o tome. S obzirom da smo ispali iz Carling kupa, smatram da bi kratkoročna posudba bila idealna za njega, jer bi imao puno prilika za igru. Mislim da Alan nije siguran oko odluke, ali prepustit ćemo to njemu." izjavio je Ferguson.

Druga, nešto izglednija opcija, je privremeni povratak u Leeds, čiji menadžer Denis Wise je također izrazio želju vidjeti ga u svojoj momčadi. Smith se uspješno oporavio od teškog loma noge doživljenog u veljači, ali očito je sada kako mu nedostaje snage za utakmice Premier lige. To je bilo vidljivo i u ovotjednoj kup utakmici protiv Southenda, kada je zamijenjen nakon sat vremena igre.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
SMITH STAYING WITH REDS

ALAN SMITH: Striker searching for match sharpness ALAN Smith will reject all offers to leave United on loan and has embarked on a new personal training programme in a bid to get back into Sir Alex Ferguson's first team.

Everton have been alerted to a potential loan move for the £7m striker after Championship leaders Cardiff City and Smith's old club Leeds, expressed an interest last week.

Smith's agent spoke to the Welsh club, but the player rebuffed the idea immediately, while a return to Leeds was a non-starter.

Now Everton seem keen, but M.E.N. Sport understands Smith prefers to stay at United and improve his fitness. The 26-year-old's astonishing recovery from the horrific leg and ankle break suffered at Liverpool in the FA Cup last February has slowed up significantly.

"He needs games quickly," Fergie said. "He needs gruelling competitive matches and is still a bit short for us to do that. But he is improving and it is only by playing games that he will get back. Reserve team football is just an extension of the youth team and does not present the same challenge."

Znaci najverovatnije mrka kapa.  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

pukla bruka po selu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 6070
daleko mu kuća bila
za mene je on izdajica
to ti je isto ko kad te izda dobar drug u njega više nemaš poverenja
jel tako ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
Pa jeste odprilike tako.
Gledao sam sinoc na jednom sajtu gde postoji podtema o Leeds-u i ima glasanje "Dali bi voleli da se Smith vrati u Leeds?" i 96% je za.
Stekao sam utisak da je on njihov idol i dan danas.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

pukla bruka po selu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 6070
moguće
pazi jednom sam gledao (kad je Leeds u skorije vreme igrao Ligu Šampiona) Magazin Lige Šampiona, gde jedan navijač Leedsa koji je moler po zanimanju u Leeds-u svima ko ga pozove da prekreči crveni zid u belo radi besplatno. Mrzi toliko manchester i crvenu boju da je spreman nekome celu kuću besplatno ofarbati samo da nije crvena (ili zid ili sobu...). Tada su intervijulisali dosta navijača i mnogi su mnogo mnogo prezirali Mancheter United i videlo se da im je to najveći rival, neprijatelj. Nekako mi sad čudno da bi oni njega rado videli nazad.
opet, ko zna  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Ma dobar je Leeds
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
Hehe dzaba kreci samo da nema veze za Man Utd.
Koliko su ti Englezi ludi za fudbalom,a u zadnje vreme nikakve rezultate nemaju.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 277
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Maj 2026, 01:35:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.