Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 19:38:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Leb te je*bo gde ja živim?  (Pročitano 10657 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 115
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Nokia 7110
Rekao sam na PP posalji mesto i vreme. A ako zelis da predjes na adsl, pogledaj ovo. Da naglasim to je kad radi. Al' se ne zalim kad sam samo zamenio dial up.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

SezamPro.JPG
(88.54 KB, 668x432)
untitled.JPG
(54.27 KB, 663x335)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson K750 on Linux
prešao bi ja na adsl kad bi mogao.Tj kada bi se telekom smilovao
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Nisi shvatio poentu poruke.. pogledaj ping... mada ne vidim sta bi drugo i mogao gledati na toj slici..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Nisam pročitao sve..
evo ga moj ima razlike
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Nisi procitao sve.. a to je jedino sto se u tom postu nalazi.. dakle, nisi procitao nista ili jesi procitao ali ti nije cudno to sto vidis.. oba sa sobom nose neke ne narocito pohvalne kvalifikacije...

Inace... drugi je 10-15 puta brzi... nije to mnogo... Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Nisam pročitao jer se u mojoj  staroj! Mozzili poruka ponekad ne otvori do kraja nego ostane u jednom redu pa moram da je skrolujem.(o tome je već nilo reči)Vidim i sam da je brži ali to je zato što nisam na flatu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Nisam pročitao jer se u mojoj  staroj! Mozzili poruka ponekad ne otvori do kraja nego ostane u jednom redu pa moram da je skrolujem.
Odlicno... i dalje nemoj menjati nesto sto ne radi Smiley
Citat
Vidim i sam da je brži ali to je zato što nisam na flatu
Objasnices mi samo onda:
1. Kako ja dobijam rezultate kakvi su u attachmentu, a jesam na flatu, sledecega meseca ce biti 2 godine.
2. Na koji nacin je sa bilo cime povezano to sto ti nisi na flatu a ja jesam sa time kako ti radi ping? (Hint, to sto prepaid radi 512k apsolutno nema veze sa pingom).

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

googleping.png
(2.92 KB, 523x122)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Šta da ti objasnim ne razumem? Meni je manji odziv znači brža mi je veza meni je 140ms njemu je 2500-3000ms jel to?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
A Mozzilu ću promeniti jednom valjda...Mada moram primetiti da jedino ovde (tj SMF) za*ebava
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
A Mozzilu ću promeniti jednom valjda...Mada moram primetiti da jedino ovde (tj SMF) za*ebava
Znam, ljudi su napravili 30 revizija od 2002 zato sto sve radi savrseno, sem burek foruma (koji takodje radi savrseno u svim aktuelnim browserima, antika me ne zanima, ne planiram da se bavim njom.. ikad Wink )
Šta da ti objasnim ne razumem? Meni je manji odziv znači brža mi je veza meni je 140ms njemu je 2500-3000ms jel to?
Brza ti je veza? Odakle ti ta ideja?
Brza ti je veza od mene pa imamo isti ping Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 19:38:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Leb ivim

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.