Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 10:07:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 121 122 124 125 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: League of Legends  (Pročitano 230936 puta)
Zvezda u usponu

UP THE IRONS!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2372
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Samsung Galaxy S5
Igram ja tako sinoć promo za plat 1 i u prvi promo mi uđe morgana troll pa afk od lvl 3. Pa sledeći promo mi upadne top laner 1-6. I onda serija od 4 lose-a za redom. Neverovatan je taj matchmaking i sreća koja te očekuje u promotionsu. Evo me sada na 65LP i bukvalno se tresem!
IP sačuvana
social share
UP THE IRONS!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 89
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.37
Marfijev zakon na delu..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Passionate Gamer

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1260
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.90
mob
HTC ONE
Ja dok dodjem do plat 5 ima da mi popucaju zivci Smiley
IP sačuvana
social share
"Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.   "
    — Winston Churchill
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

UP THE IRONS!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2372
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Samsung Galaxy S5
Ako pobedim sledeću opet idem u promo za plat 1. Idemo dalje momci. Uskoro planiram da počnem da streamujem kao Rek'Sai main pošto još nema takvih! Smiley
IP sačuvana
social share
UP THE IRONS!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.90
mob
HTC m9
evo kupio sam tog tvog reka danas de me malo uputi kako se igra sta kupujes prvo i tako to malo
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

UP THE IRONS!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2372
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Samsung Galaxy S5
Pazi, možeš malo da pogledaš neki guide čisto da bi video slikovito o čemu se radi.

Krećeš sa Q, sledeće kupuješ W. Od jungle campa do campa si uvek borrow sa W da bi se nahilovao. Uzimaš treći lvl i počinješ da gankuješ lejn kojem si najbliži A NIJE pušovan.
Valjalo bi da imaš što više tunela po tvojoj jungli. a obavezno barem jedan tunel blizu svakog lejna da bi mogao da baciš ulti u slučaju nužde (ili ganka). Maxujes Q-E-W (naravno ulti kad god možeš).
U slučaju da imaju mnogo burstova ili m nogo CC-ova idi na tank jungle item, jer ti si taj koji treba da uradi pravi engage (na ADC/APC ili squshya problematičnog (Fiora/Teemo/pa čak i Trynda). U slučaju da su više tanky, a ti već imaš nekoga tenka onda ideš na AD jungle item. U oba slučaja Stalker's Blade kao upgrade. (Warrior ili Cinderhulk) čak možeš i Devourer (attack speed) upgrade kada ti je do zezanja na normal gameu, jer ćeš tako biti zver u late gamu (ne savetujem za ranked - RIZIČNO JE).
Pokušaj da uradiš solo drake bilo kad posle 3 lvl-a, samo jedan Vision ward i 2 potiona i EASY.
Što se tiče runa Attack Speed Quintovi su po meni obavezni jer idu savršeno sa passivom od ultija (20%/40%/60% attack speeda po upgrade-u).
Uspešni gankovi su ti takođe FLASH na protivnika + unborrow i to ti je 90% kill.
Moraš samo da se navikneš da ti je mnogo mali vision range kada si ispod zemlje (borrow), tako da bi valjalo da svaki bush u koji planiraš da uđeš u late gameu spičiš jedno Q jer ono otkriva da li nekog ima (dobiješ vision od pogođenog lika na nekoliko sekundi) pritom skida ok dmg (s obzirom da je AP ratio). Takođe, dosta pomaže kada igraš sa zvukom jer kada ti neko uđe u range od ''koraka'' čuje se neki krik (koji je do jaja) i onda bukvalno samo pratiš korake. Smiley
Krabice u riveru uvek uzimaj jer ti jako malo vremena treba za njih, pogotovo sa redom, dosta ti pomažu i zbog pasiva te MNOGO nahiluju.
Rek'Sai odlično ide sa Sightstone-om, tako da ako vidiš da ti treba malo više wardova ili misliš da će to prekrenuti game, SLOBODNO ih kupi. Ja imam sightstone u 50% partija sa Rekom!
I još 2 cake imam da ti kažem.
1. Kada nisi pod zemljom, POKUŠAJ da napuniš ceo fury pre nego što baciš E, jer kada baciš E a fury ti je pun skidaš TRUE dmg. U slučaju da vidiš da će ti enemy pobeći, lupi ga sa E i pre nego što se fury napuni... (bojle išta nego ništa).
2. Kada se unborrow na jungle camp (ili na neprijatelja), PRVO udari jedan basic pa tek onda aktiviraj Q. Jer Q resetuje animaciju i bukvalno napraviš oko 60 više dmg-a za isto vreme.

To bi valjda bilo to, nadam se da sam pomogao.
IP sačuvana
social share
UP THE IRONS!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.90
mob
HTC m9
nije ovo za mene igrao sam sad i imam dravena 0-8  nasus top 35 minut iam 300 stakova jos sam mu dao prvi blod i njemu i midu i na kraju zavrsim 3-18-9 tak nest xd
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

UP THE IRONS!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2372
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Samsung Galaxy S5
Pa nije za tebe jer si je samo jednom odigrao.
Odigraj barem 5 puta pa mi javi utiske! Smiley
Vidi koliko sam ti tutorial napisao i ti kažeš 'nije za mene'.  Smile Smile  Smile
IP sačuvana
social share
UP THE IRONS!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Passionate Gamer

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1260
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.90
mob
HTC ONE

Ma gde je ta penta bree Smile izgubo dve partije i rekoh sad cu old school ashe, nisam je igrao 100 godina, i dobijem pentu posle 100 godina Smile
IP sačuvana
social share
"Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.   "
    — Winston Churchill
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

UP THE IRONS!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2372
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Samsung Galaxy S5
Svaka čast!!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
UP THE IRONS!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 121 122 124 125 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 10:07:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.