Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 12:39:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 84 85 87 88 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: League of Legends  (Pročitano 230948 puta)
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia N73
Poserem se ja citavom Riot timu u usta,bio u Silver V odigrao sada opet one meceve,imao skor 8w 2l i to fenomenalne rezultate caryo citav tim i bace me u Bronzu II...Po kojem kriteriju majku vam jebem
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 625
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Nokia 950
Poserem se ja citavom Riot timu u usta,bio u Silver V odigrao sada opet one meceve,imao skor 8w 2l i to fenomenalne rezultate caryo citav tim i bace me u Bronzu II...Po kojem kriteriju majku vam jebem

Brate isti slucaj sem sto sam ja bio Silver 3 a poceo sam prosle godine u drugoj polovini sezone i nisam bio los ponadao se sada nova sezona imao sam 7 3 i bace me u Bronz 4 ... tolko sam se smorio da vise necu ni da igram ranked...

Inace kriterijum je koliko sam ja shvatio ovakav , nije zvanicno iz Riota ...

Iz svih deset meceva uzima se tvoj KDA ... recimo da si i dobio svih 10 meceva sa negativnim KDA (primer 3 6 10) to bi te opet smestilo u Bronze pitanje je samo gde.

Da ti je kda polovican 5 u negativnom i 5 u pozitivnom ostao bi u istoj ligi.

Da je KDA vise u pozitivnom nego u negativnom u zavisnosti u kojoj si trenutno ligi mogao bi da ostanes u istoj ili jedan rank vise.

Moj ortaj je iz Bronze 1 zavrsio u gold 5 ali je razvalio tih 10 meceva ali to je retkost.

Po meni je nerealno da se mec u kojima imas 2 afk igraca bude racunat kao 1 mec , na LOL forumu je mali milio prituzbi o kriterijumima za novu sezonu , vecina je palo ligu ispod nego sto je zadrzalo ili pak otislo ligu gore.
IP sačuvana
social share
Wink
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
HTC m9
ja sam imao skorove po 25-5-9 i opet sam pao u b3 doduse jednu sam bio 0-10-11 al prvi put adc bio tad pa lose skorz
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia N73

Brate isti slucaj sem sto sam ja bio Silver 3 a poceo sam prosle godine u drugoj polovini sezone i nisam bio los ponadao se sada nova sezona imao sam 7 3 i bace me u Bronz 4 ... tolko sam se smorio da vise necu ni da igram ranked...

Inace kriterijum je koliko sam ja shvatio ovakav , nije zvanicno iz Riota ...

Iz svih deset meceva uzima se tvoj KDA ... recimo da si i dobio svih 10 meceva sa negativnim KDA (primer 3 6 10) to bi te opet smestilo u Bronze pitanje je samo gde.

Da ti je kda polovican 5 u negativnom i 5 u pozitivnom ostao bi u istoj ligi.

Da je KDA vise u pozitivnom nego u negativnom u zavisnosti u kojoj si trenutno ligi mogao bi da ostanes u istoj ili jedan rank vise.

Moj ortaj je iz Bronze 1 zavrsio u gold 5 ali je razvalio tih 10 meceva ali to je retkost.

Po meni je nerealno da se mec u kojima imas 2 afk igraca bude racunat kao 1 mec , na LOL forumu je mali milio prituzbi o kriterijumima za novu sezonu , vecina je palo ligu ispod nego sto je zadrzalo ili pak otislo ligu gore.
Ma to je neki soft reset sada ranka tako da mozda ima i to neke veze,ali ja nemam pojma sta je to.Evo sada imam dvije pobjede u bronzi II a dobijam po 27 LP za pobjedu.Znaci sa 6 pobjeda ja sam vec u narednoj diviziji,sto ce reci da mi je mmr veci od bronze ali igram tu.Pokusacu jos jednom i vidjecu kako ce ici
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
HTC m9
ne moze se u ovoj bronzi igrati uvijek je jedan igrac afk  Smile
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia N73
Hoces da idemo duo dodao sam ja tebe odavno?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
HTC m9
ma moze samo da se izadje iz ove bronze Smile reci nik koji ti je
« Poslednja izmena: 23. Jan 2014, 17:34:49 od mile-jafa »
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Valkira

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 2897
Zastava Loznica
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
Report riot! Zasto samo 400 rp da se dobije za dz, ali zasto? Smile
IP sačuvana
social share
Mi bajkeri barabe smo teške, koja ne da, ide kući peške.
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
HTC m9
Report riot! Zasto samo 400 rp da se dobije za dz, ali zasto? Smile
kako da dobijem 400 Smile
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 625
Zastava Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.76
mob
Nokia 950
U Bronzi za pobedu kada ti je GDR preko 50% dobijas 26 bodova a ispod 50% 16 cini mi se .

U silveru za preko 50 % GDR dobijas 19 a ispod cni mi se 11 ili 9.

Svaki veci rank manje bodova za pobedu ali zato vise RP-eva.

Ja igram od prosle sezone i to od oktobra sa  Bronze 5 sam na Silver 1 stigao do Decembra sa preko 100 odigranih i 65% pobeda.

Realno ako hocete da se izvucete iz bronze sto pre igrajte DUO tako sam ja a u Silveru vam vec treba ekipa , bar vas troje koji ce te da saradjujete , tako sam stigao do Silver 1 , igrao sam 2 puta po 3 najbolje nijednom nisam usao u Gold 5 ali bih usao za nedelju dve zbog dosta odigranih meceva i pozitivnog GDR.

Liga sistem je bas zajeban i tezak , sve se racuna.Sada svi kukaju na AFK ali nema veze jer kada znas da ces sigurno izgubiti gledaj da ti GDR bude pozitivan , da imas dosta asistencija i farm bar preko 200 tako da nigada iz izgubljenog meca nikad neces izaci sa negativnim vec samo sa 0 ili sa plus 6 , govorim za Silver diviziju.

Uostalom poenta je da i kada gubis a GDR ti je pozitivan sledeci put ce te sistem baciti u tim sa boljim igracima i tako nadalje , cim pocnes da ides u negativan GDR baca te da igras sa nekim levacima.
IP sačuvana
social share
Wink
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 84 85 87 88 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 12:39:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.