Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 11:16:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: League of Legends  (Pročitano 230733 puta)
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
SonyEricsson K610i
Otključao sam ovu Kayle-u... isprva mislio da ću moći bolje samostalno da tenkujem, pošto ima dobre defanzivne moći... kad ono qrac, više je orijentisana na support sa drugima, ne može da preživi duži fajt, naročito ako se bori protiv više championa, a njena najača magija "Intervention", koja štiti od svega, traje 2-3 jebene sekunde... što znači da moram da gledam u kristalnu kuglu kada će protivnik da upotrebi svoje najjače magije, da je ne bih bacio za džabe... a pošto je Kayle primarno support, moram i da preciziram da li ću da iskoristim na sebe magiju ili na saveznika, što je dodatno gubljenje vremena...  Smile Dobro, korisna je kada hoću da se povučem.

Znači, note to self: Kayla nikada sama...

Inače, trenutno sam najbolji sa Garenom... za sada mi je dobro legao.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Valkira

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 2897
Zastava Loznica
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.966.0
Yi is Epic!  Smile
Prvi game 7- 1- 2
IP sačuvana
social share
Mi bajkeri barabe smo teške, koja ne da, ide kući peške.
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.43
mob
Sony 
@Utopia Veoma pogrešno zaključuješ

Kayle nije samo support, i nije samo dobar timski igrač. Na mojim nivoima, Kayle se igra čak i midd, sama 1 na 1. Fora je pre svega da znaš šta želiš sa njom. Hoćeš supp? Imaš ga. Hoćeš Carrya? Imaš i njega. Može da bude i solidan fighter, ali ove dve stvari se igraju najviše.

Dobar savet. Kayle-in heal nije bitan kao lečenje (budimo iskreni, slabiji je od Sorake ili Tarica), nego zbog buffa. Da, slow + plameni mač + heal koji je ubrzava čini je okretnom i zeznutom. Kao AP carry ona ume da bude jako ubistvena, kao support takođe. Ulty možeš da koristiš kao što ga koristi Trindamare (mada on ga koristi sam na sebi automacki). Dakle, Ulty pred finiš 1 na 1 borbi ili da nekog pomogneš i stvoriš neuništivog tenka na par sekundi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Valkira

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 2897
Zastava Loznica
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.966.0
@Utopia Veoma pogrešno zaključuješ

Kayle nije samo support, i nije samo dobar timski igrač. Na mojim nivoima, Kayle se igra čak i midd, sama 1 na 1. Fora je pre svega da znaš šta želiš sa njom. Hoćeš supp? Imaš ga. Hoćeš Carrya? Imaš i njega. Može da bude i solidan fighter, ali ove dve stvari se igraju najviše.

Dobar savet. Kayle-in heal nije bitan kao lečenje (budimo iskreni, slabiji je od Sorake ili Tarica), nego zbog buffa. Da, slow + plameni mač + heal koji je ubrzava čini je okretnom i zeznutom. Kao AP carry ona ume da bude jako ubistvena, kao support takođe. Ulty možeš da koristiš kao što ga koristi Trindamare (mada on ga koristi sam na sebi automacki). Dakle, Ulty pred finiš 1 na 1 borbi ili da nekog pomogneš i stvoriš neuništivog tenka na par sekundi.

Ako možeš par minuta na pp da te pitam, treba mi help nešto oko masteries-a Smiley
IP sačuvana
social share
Mi bajkeri barabe smo teške, koja ne da, ide kući peške.
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
SonyEricsson K610i
Maločas sam odigrao prvu PvP 5v5 bitku na Dominionu - i pobedili smo ih.   

@BlizzardJakkall

U pravu si, sad sam malopre u protivničkom timu imao Kayle i protivnik me lešio kada smo bili 1 na 1.  Smile
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Inače, nick u igri mi je Brax89, pa me dodajte da se bijemo međusobno preko vikenda.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.43
mob
Sony 
Kažem ja, Kayle je jedan od heroja sa dosta potencijala. Osnovne fore sa njom sam ti dao, ostalo je samo finesa i dosta vežbe Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Nokia N73
Dobra je Kayle samo vidi kako zelis da ga pravis,ja sam nasao neku kombinaciju hibrid i dobra mi je,uz dobre iteme righteous fury dominira...

@Jakal

Meni je isto dobra Miss barem ono sto sam imao prilike da je gledam...
Nego kod nekih heroja pise strong,kod nekih popular.Ok pretpostavljam da je ovo popular zato sto dosta ljudi igra sa njima,ali interesuje za ove strong,jel to onako bezveze napisano ili imaju oni ipak nekih prednosti u odnosu na druge?
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.43
mob
Sony 
Gde si pročitao to strong i popular? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Nokia N73
Evo na ovom sajtu:

http://www.lolking.net/
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.43
mob
Sony 
Prvi put čujem za tu podelu.

Moj ti je predlog da to vidiš u samom klijentu, tačnije u prodavnici (zadnja crta, što je veća, heroj je teži za igranje). Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 11:16:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.