Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 05:23:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 134 135 137 138 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: League of Legends  (Pročitano 229636 puta)
Zvezda u usponu

Passionate Gamer

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1260
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
HTC ONE
Tesko da sa njim mozes da kerujes tim, pre je moglo kada je bio iskljucivo MID lejner, ako mu napucas AP lepo, mogao je da keruje i da soluje 1v1, ali sada je promenjen drasticno pa ga cepaju kao tenka jungle, a vredan je samo zbog magija, pogotovo ulti moze lepo da se iskombinuje da odvojis neprijatelja od tima i da ga odvalite.. ali moras da imas dobar tim za to Smiley zato ga peglaju ovi LCS.. a u solo q, je tesko, jer ako ti dodje neko kao Xin protivnicki jungler moze lako da te odvali 1v1 bas zato sto mu apgrejdujes ajteme da bude tenk..

sto su poboljsali gankplanka i miss fotune, haos!

Gankplank:
http://na.leagueoflegends.com/en/page/champion-update/gangplank-sails-pbe

Miss:
http://na.leagueoflegends.com/en/page/champion-update/miss-fortune-struts-pbe

Ja volim ganka da igram top ali full critical build Smile haha one shotujem neprijateljskog adca ili mida kada imas puno krita Smiley ali mu je ulti bio totalno jadan, sada su ga poboljsali ekstra!

A sto se tice miss, nikada mi se nije djala...
IP sačuvana
social share
"Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.   "
    — Winston Churchill
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 89
OS
Windows
Browser
Chrome 45.0.2438.3
Da bi kerovao gejm, ne podrazumeva da iskljucivo drukas samo damage, postoje i neke druge stvari Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Passionate Gamer

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1260
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
HTC ONE
True.

Ali da bi kerovao moras da ti heroj bude dovoljno sposoban da ubije protivnickog. Sto dolazi do toga da moras da mozes 1v1 da ubjes bilo koga Smile a kada si tank, to je tesko Smiley tacnije tesko je kao garen na topu npr. da ubijes full ad Vayne koja je bog 1v1 ili full build Jaxa.

Ja sam pola sezone samo cepao tenkove i suporta, i dzabe ako ti imas ekstra playove kada nemas nikoga u timu ko može da ubije tog nekoga koga ti odvojis ili kako god.

Onda sam krenuo da igram dmg dilere, sto na topu to u dzungli, i krenuo da pikam adca, mnogo sam poboljsao mmr i gejmove u kojima igram Smiley

Nisam pro daleko od toga da ja sada kerujem svaku partiju, desi se da imam 0-7 i da na kraju pobedimo a ja imam 23-10.. sve zavisi to od dosta faktora.

Ali bitno je da imas dmg kakvu god rolu da igras, pa cak u supporta..
IP sačuvana
social share
"Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.   "
    — Winston Churchill
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.132
mob
HTC m9
kad smo kod garena igra li ga ko ja sam igrao par puta sad u ovoj meti prejak idem full tank nista dmg i niko ti nista ne moze ,a nez odakle dijeli taj dmg ima ga brdo nez kako  Smile
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Passionate Gamer

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1260
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.132
mob
HTC ONE
Ja nisam nikada me nesto nije privlacio, ali ume da smara sa okretanjem i silencom haos
IP sačuvana
social share
    — Winston Churchill
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Rasut na komade

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1469
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
Alcatel OT Telenor Smart
Све си у праву што се тиче Грагаса и баш ми зато и лежи такав херој. Ја обожавам тенкове (мејн ми је Рамус) а највише их волим у џунгли. Супер је кад не могу да те убију баш тако лако па се онда надмудрујете па ово па оно, мени је такав стил игре заниљив. А не оно где се све деси у секунди, типа Зед рокне улт на Лусијана нпр и роконе га у моменту.
Обожавам да играм тенкове у џунгли, још ако имаш доброг адца онда нема зиме за тебе. На шестом левелу само одеш доле, убијете њихове бот лејнере па узмете Змаја а у међувремену се моташ ту и пазиш га од противничког тима.
IP sačuvana
social share
Bibo, ergo non desinimus
И покварен сат два пута дневно покаже тачно времe
Нема горег муслимана од потурченог Србина

Кажеш зло не постоји? Итекако постоји, и рођено је између 20. јануара и 20. фебруара.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.132
mob
HTC m9
nikako ne mogu skontam ovu macku da igram normalno uvijek  malo pred igram imam 15-20-14 u jungli i tako nonstop sa njom ginem kao rasada  Smile inace 7 win za redom dodjo u promo odmah dva poraza posle proma win i dade mi rio 15 lp i sad imam 97  Smile
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Rasut na komade

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1469
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Alcatel OT Telenor Smart

Уууу ја једва чекам ово, не знам за вас  Smile Smile

---

Чек, чек, лоше сам поставио видео? Ја не могу да га видим.
« Poslednja izmena: 10. Jul 2015, 20:48:35 od marest »
IP sačuvana
social share
Bibo, ergo non desinimus

Кажеш зло не постоји? Итекако постоји, и рођено је између 20. јануара и 20. фебруара.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.132
mob
HTC m9
izgleda da jesi ni ja ne vidim
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Rasut na komade

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1469
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
Alcatel OT Telenor Smart
Е јбг, не знам како се поставља.
Ради се о овом моду: https://www.youtube.com/watch?v=DVmHHIVAYoI (морао сам линк овако да вам ставим)
IP sačuvana
social share
Bibo, ergo non desinimus

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 134 135 137 138 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 05:23:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.