Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 21:38:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: LDP utopija  (Pročitano 9188 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
mob
Nokia 
mislite li da je ovo ozbiljna politicka partija i ako jeste da li je u stanju da napravi stetu srbiji ukoliko bude ucestvovala u sledecoj vlasti, imajuci u vidu njen plan i program????
<mislim na kosovo i njihov odnos prema zlocinima za vreme rata>
voleo bih da cujem vasa misljenja!

они нису партија...они су неки мизерни одпадак ДС-а, чеда је ту "партију" наравио јер га у ДС-у нико није слушао и јебавао ни 3% посто...па је решио да буде свој на своме....као што би Чанак волео да буде председник Војводине Републике....апсурдно је и једно и друго
Smile
cedina sujeta nije dozvoljavala da on ostane u stranci u koja ga nije na izborima izabrala za mesto koje je on umislio d zasluzuje...a prica neku pricu o demokratiji...

nisam nista rekao za sljamove. samo ta vest iz Press-a nije istina. ne znam sto se toliko osiono ponasas u zadnje vreme. nema razloga. lakse diskutujem sa nekim DSS-ovcima nego sa tobom. nisi mi bas jasan.
pa DSSovci su na zatajili u poslednje vreme, a i radikali...pa da bi bilo neke rasprave, mora neko da bude kontras  Smile
bilo bi glupo da se svi slazemo u svemu  Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
mob
BlackBerry bold
sad bih rekao nesto pametno, ali me mrzi!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Citat
cedina sujeta nije dozvoljavala da on ostane u stranci u koja ga nije na izborima izabrala za mesto koje je on umislio d zasluzuje...a prica neku pricu o demokratiji...

Čeda je ostao u stranci ali su ga izbacili sa obrazloženjem da "insistira na ispravnosti sopstvenog mišljenja". Smile
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 
Citat

Čeda je ostao u stranci ali su ga izbacili sa obrazloženjem da "insistira na ispravnosti sopstvenog mišljenja". Smile
to mora da ti je on rekao...bas pouzdan izvor...
ja mislim da treba vise da se osvrcete na ono sto su ceda & CO spremni i sposobni da urade, i naravno sta su u stanju da urade...
oni sa 5-6%, ili ako uopste predju cenzus ne mogu bitno da uticu na stanje drzave...to je Zabluda LDPovaca, isto kao sto je zabluda da ce jednom oni biti vodeca stranka vlasti...morate da se pomirite sa time da je u ovoj zemlji 80-85% patriotski nastrojeno a od tih 80% nekih 35 su nacionalisti... jedini nacin da vi postanete bitni je da nadjete nacin da te patriote privolite za sebe, a to ne radite...problem je sto vi resavanje svih problema vidite u priblizavanju sa EU, sto je do odredjene granice i dobro, ali morate biti svesni da mi bez domacee proizvodnje smo nula, a vi se na to ne obazirete...za razliku od DS-a koje je prikupio domace patriorte liberalno nastrojene...i imace jos dugo veliki uticaj na pol sceni

nemojte sad da mi kazete da je i ovo van teme?!
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Nije on to rekao, nego su to rešenje proširili članovi DSa pa je i do mene stiglo. Znači na njemu piše da je "insistirao na ispravnosti sopstvenog mišljenja".

LDP računa na to da će Srbija vremenom biti sve bolja i da će se otvarati prostor.
Ti računaš da je ona zauvek zatucana u nacionalizmima.

Ja se slažem sa LDPom i zato LDP ima moj glas.

DS jeste prikupio "patriote" ali po cenu odricanja od politike. No, opet, bolje DS nego DSS tako da imaju moju podršku.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 
ja sam vise puta rekao da posle DS-a najvise podrzavam LDP, iako su me u zadnje vreme dosta razocarali, ali opet, to sto su uradili, uradili su iz dobrih razloga-biracko telo...
najveci problem LDP-a i njihovih fanova, je ta odsutnst osecaja za realnost-stvarni svet koji nas okruzuje....
zato LDP predstavlja utopiju...
vi predstavljate narodu(pri tom ih i lazete) da cim udjemo u EU(sto treba da nam bude glavni, ali ne i jedini cilj), pocinje sve da cveta, prolece, mirisljavo sve, roze...po tome ste zaista najslicniji radikalima...vi ste isto, samo suprotno.  Smile
cinjenica od koje se ne moze pobeci je to da ovde ima, i imaace jos duuugo, ako ne i vecno, mnogo ljudi koji vole svoju zemlju...molim te da ne ispravljas ono sto sam rekao-da ne lazes
pazi:
morate da se pomirite sa time da je u ovoj zemlji 80-85% patriotski nastrojeno a od tih 80% nekih 35 su nacionalisti...
sto znaci da je preostali deo-patriotski, a to je 45-50%...a sta sad ima lose biti patriota???
citiraj mi deo gde sam rekao da ce ona biti zatucana u nacionalizmima???
patriote niti su zatucane, niti su nacionalisti, tako da ne znam sta ce ti ovaj komentar...ja sam samo realan, a to sto vi zivite u iluziji da ce sve da se promeni i jeste vas najveci problem....zato su vam 50% glasackog tela-madjari i pripadnici nacionalnih manjina..oni nisu ni patriote, ni nacionalisti...
DS je stranka koja zaista najvise nudi, i lose je to sto nas toliko napadate...to najvise govori pametnima kakvi ste...svako moze da zakljuci da DS sa 32 poslanika stvarno nema nikakvu moc u parlamentu-moc da nadjaca radikale i SPS zajedno, i jos + problem zvani DSS...
ako krenemo vasim stopama..mozemo da zavrsimo na vasem maximumu, a to je 10%. sad, cak i da se desi da i mi i vi budemo na maximumu, to je 10%  + 10% =20% to nikako nije dovoljno da mi zajedno bitno uticemo na stanje u drzavi...zato izadjite iz tih iluzija i pocnite da radite stvari koje su u zajednickom interesu....
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
O LDP-u!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Posto se ova i jos par tema preklapaju sa diskusijama o parlamentarnim strankama i izborima, otvorena je nova tema ovde.

Obavezno procitajte prvu poruku na temi!!!

Lock.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Jul 2025, 21:38:50
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.