Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Nov 2024, 05:55:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: LDP utopija  (Pročitano 8516 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Ma samo da nam Ceda ne 'overi' Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
mob
BlackBerry bold
Nije mi tacno jasan tvoj cilj Kamaro. U nasem programu ima deo koji se tice ekonomije. Zalazemo se za brzu tranziciju, jeftiniju drzavu, smanjivanje PDV-a, smanjivanje korupcije u privredi i jos dosta toga. Ako si bas toliko rad da nas diskreditujes, nadji jedno 10 minuta vremena da procitas sta ti je nejasno u nasem programu, zato cu ti ga sad i postaviti.

Znaci Kosovo ce biti nezavisno? Ako je tako, to LDP jedini sme da kaze ljudima u Srbiji. Kakav je njihov ekonomski potencijal, boli me uvo, za kriminal me malo manje boli uvo, ali samo da lepo zastitimo granice, i za to ce me boleti uvo. Briga me je jedino za Srbiju, za nas ekonomski potencijal, za nase obrazovanje. Btw, ne znam kako mi bilo kome mozemo da pricamo o obrazovanju, kad je u Srbiji (bez Kosova), prosecan nivo obrazovanja 6 razreda osnovne skole. Jel si to znao? I stvarno ne vidim kako LDP ima toliko veze sa Kosovom?

Sto se tice zlocina, mislim da ne treba da uradimo nista vise od ostalih zemalja koje su u ratovima ucestvovale. Znaci da isporucimo ratne zlocince, i da se prema njima ne ophodimo kao zrtvama, niti kao prema herojima. A potpisivanje genocida nije nam u planu, niti to iko od nas trazi.

hvala za program, procitacu ga pa cemo pricati!  slazem se sa politikom o zlocinima u potpunosti.
ostaje kosovo, tu me ne shvatas. mislim da ce nas oni sputavati kao sto je milosevic i njegov rezim madjarsku,zbog neposredne blizine.
koliko ce srbija biti bilo kome interesantna ako je susedna drzava leglo mafije i terorizma. kako ce se srbija sutra odnositi prema toj drzavi kosovo, ako ona bude upletena u medjunarodnu mrezu terorizma i recimo konkretnim teroristickim aktom ucini srbiji konkretnu stetu> dignu u vazduh nesto u bg zato sto je vrh alkaide nezadovoljan nasim ucescem u misiji u Iraku,Avganistanu ili.... illi kao odmazdu za to krenu da satiru ono malo srba sto je ostalo dole!
moji drugovi iz ldp takodje nemaju odgovor na ovo pitanje ili ne zasluzuju paznju.
oko obrazovanja su mi podaci poznati!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
@Kmaro24 - procitaj Pravilnik. Zabranjeno je pisanje vise postova za redom, koristi opciju Izmeni

Ja sam ti pre 10 minuta lepo skrenuo paznju da ne postujes dve poruke za redom, nego da koristis opciju Izmeni, i da procitas Pravilnik Burek foruma, ali ti ocigledno na to ne obracas paznju. A vidim da znas da koristis opciju izmeni, posto si upravo poslednju poruku izmenio.

Od sada se svi dupli postovi (kao i ovaj sto je bio ovde) brisu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Pitanje za sve:

Da li je LDP zaista minorna partija, bez ikakvih sansi na izborima? Ako jeste, kako to da joj se ovde daje toliko prostora?  Smile
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
Zato sto su toliko iritantni, da koliko god bili minorni, covek ne moze da izdrzi a da ne kaze sta misli o njima.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Zato sto su toliko iritantni, da koliko god bili minorni, covek ne moze da izdrzi a da ne kaze sta misli o njima.  Smile

Sto se mene tice, neka okusaju srecu na izborima.
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
Sva sreca pa necemo morati da okusavamo srecu  Smile vec znamo sta i kako treba da uradimo da uzmemo 7-8% sto nam je trenutni cilj, jer nam popularnost raste. Cenzus prebacujemo, nemoj da brinete Wink Jedva cekam da objave datum izbora.

koliko ce srbija biti bilo kome interesantna ako je susedna drzava leglo mafije i terorizma. kako ce se srbija sutra odnositi prema toj drzavi kosovo, ako ona bude upletena u medjunarodnu mrezu terorizma i recimo konkretnim teroristickim aktom ucini srbiji konkretnu stetu

ja gledam ovako na sve to.

sto pre udjemo u EU, tim pre cemo biti u poziciji da namecemo neke zahteve Kosovu, uvodimo sankcije ako nas ne slusaju, i imacemo celu Evropu da nas podrzi. Sto sporije pristupamo EU to cemo sve vise liciti na Kosovo. Znaci, EU sto pre!
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Zato sto su toliko iritantni, da koliko god bili minorni, covek ne moze da izdrzi a da ne kaze sta misli o njima. Smile

Добра дефиниција.
А и некако су извор инспирације. На другим форумима су њихове присталице још симпатичнији у својој некритичкој догматској подршци, псећој верности својим газдама и двоструким стандардима.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ко није упознао Уроша и Ирајза, пуно је изгубио у животу  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ко није упознао Уроша и Ирајза, пуно је изгубио у животу Smile Smile

Е да знаш...
а шта мислиш да поставим онај реферат "Како препознати реформског телетабиса"
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Nov 2024, 05:55:54
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.