Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 23:07:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: LDP skuplja potpise za deklaraciju  (Pročitano 31189 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Pa vidim da razmisljas normalno.

Kad bi to moglo i za tebe da se kaže...   Smile

Tamo mozes samo Hrvat da budes jer su gradjanska drzava.
To smo mi sa nasim 'radikalskim ustavom' propustili.

shkorpi, da nisi i ti trenutno na drva... nešto si "prolupao"...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sprem`te se Sprem`te

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Motorola V550
Nije sad problem gde je moja otazbina. problem je jedan drugi. Ko god je na balkanu hteo da napravi svoju drzavu tuko je srbe Hrvatska, Bosna, Slovenija i sad Kosovo. Stvarno nije normalno da sve to Srbi moraju da osete na svojim ledjima - nadam se da slazes sa ovim. Meni se jednostavno ne svidja to sto neke stranke uzimju odlazak kosova zdarvo za gotovo. Tako ce onda i sandzak i onda ce rumuni hteti svoje bugari svoje madjari svoje (vec traze). Ldp se zalaze za novi sitem vrednosti - nadam se da to nece biti ovaj samoubilacki.
i jos nesto - manite se prica o ratu. Mi u kavom smo stanju andora da nas napadne izgubili (Nabijem ih u reformu vojske)
IP sačuvana
social share
Заклињем се са три прста и овога часног крста живот дајем за спас српства
Српска гарда Илиџа
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Cek, cek, a znaci tebi je normalno sto u Hrvatskoj mora da budes Hrvat, ali ne bi da u Srbiji, gradjanin bude Srbin, tome se protivis, jel da?

E, u tome se ogleda sva tvoja poganost!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sprem`te se Sprem`te

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Motorola V550
U Hrvatskoj nisi Hrvat vec kako sam ja shvatio gradjanin Hrvatske. Ne moze mene niko da natera da ja budem Hrvat.
IP sačuvana
social share
Заклињем се са три прста и овога часног крста живот дајем за спас српства
Српска гарда Илиџа
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Nije sad problem gde je moja otazbina. problem je jedan drugi. Ko god je na balkanu hteo da napravi svoju drzavu tuko je srbe Hrvatska, Bosna, Slovenija i sad Kosovo. Stvarno nije normalno da sve to Srbi moraju da osete na svojim ledjima - nadam se da slazes sa ovim. Meni se jednostavno ne svidja to sto neke stranke uzimju odlazak kosova zdarvo za gotovo. Tako ce onda i sandzak i onda ce rumuni hteti svoje bugari svoje madjari svoje (vec traze). Ldp se zalaze za novi sitem vrednosti - nadam se da to nece biti ovaj samoubilacki.
i jos nesto - manite se prica o ratu. Mi u kavom smo stanju andora da nas napadne izgubili (Nabijem ih u reformu vojske)

Svakako da ce svak uzeti svoje, ali na drugi nacin. Drzanje Srbije u geto-u Kostunice I Nikolica, hajde da ne nabrajam sve njih, oni(komsije) ce polako kupovati Borove, i svak nesto od interesa, investirati, podsticati razvoj rumunske, bugarske, madjarske kulture na tim prostorima, deca ce uciti u njihovim skolama, stipendirace ih i mi cemo ostati sa Rashom da vozi tenkove i Dulishom da mu govori patriotske eseje.
Nasa decaa ce uzimati njihova drzavljanstva, kao sto vec uveliko uzimaju.
A Siptari su zavrsili pricu sa Srbijom ma koliko neki zele da ratuju.
Ovo sto vidis u propagandi, je samo da te zamajavaju kako brane Srbiju. To je izgubljeno od Cankarijevog doma ako znas sta je to i sta se tamo desilo.
I tako ces bez menjanja granica, imati ljude koji zive u Evropi i Srbe koji patriotisu po Srbiji, ali sve tise i tise, dok ne predje u gusle. Onda znas sta je to? Istorija.

O tome sam ti i govorio, o gradjanskoj opciji. Neki na ovom forumu, ne razumeju pa se vise ni ne trudim da im objasnjavam sta to znaci, jer od bakine koze dalje nisu isli, ali su mnogo pametni kada je da prodaaju tudju pamet.
« Poslednja izmena: 22. Mar 2007, 15:07:23 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Svakako da ce svak uzeti svoje, ali na drugi nacin. Drzanje Srbije u geto-u Kostunice I Nikolica, hajde da ne nabrajam sve njih, oni(komsije) ce polako kupovati Borove, i svak nesto od interesa, investirati, podsticati razvoj rumunske, bugarske, madjarske kulture na tim prostorima, deca ce uciti u njihovim skolama, stipendirace ih i mi cemo ostati sa Rashom da vozi tenkove i Dulishom da mu govori patriotske eseje.
Nasa decaa ce uzimati njihova drzavljanstva, kao sto vec uveliko uzimaju.
A Siptari su zavrsili pricu sa Srbijom ma koliko neki zele da ratuju.
Ovo sto vidis u propagandi, je samo da te zamajavaju kako brane Srbiju. To je izgubljeno od Cankarijevog doma ako znas sta je to i sta se tamo desilo.
I tako ces bez menjanja granica, imati ljude koji zive u Evropi i Srbe koji patriotisu po Srbiji, ali sve tise i tise, dok ne predje u gusle. Onda znas sta je to? Istorija.

Ma treba jednom u životu da budemo realni i da uradimo kako treba... Kosovo Šiptarima, Vojvodina Mađarima, Sandžak Federaciji, Preševo, Bujanovac i Medveđa Kosovu, Pirot i okolinu Bugarima, Timočku krajinu Rumunima, radikale i DSS da zabranimo, Čedu za premijera, Rufusa za predsednika,shkorpion-a  za ministra finansija i Bog da nas vidi...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230

Ma treba jednom u životu da budemo realni i da uradimo kako treba... Kosovo Šiptarima, Vojvodina Mađarima, Sandžak Federaciji, Preševo, Bujanovac i Medveđa Kosovu, Pirot i okolinu Bugarima, Timočku krajinu Rumunima, radikale i DSS da zabranimo, Čedu za premijera, Rufusa za predsednika,shkorpion-a za ministra finansija i Bog da nas vidi... Smile
Zasto me omalovazavas? Ja mogu samo dozivotni predsednik da budem.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
[
Ma treba jednom u životu da budemo realni i da uradimo kako treba... Kosovo Šiptarima, Vojvodina Mađarima, Sandžak Federaciji, Preševo, Bujanovac i Medveđa Kosovu, Pirot i okolinu Bugarima, Timočku krajinu Rumunima

Pa ako ti i tvoji ostanete u većini upravo tako će i biti.
Do sada ste prodali RSK, RS, Kosovo, a sad ste spremni da idete dalje.

IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Пази богати, Нејаки Уки, Шиљке, Реформски талибан, Буда из Предграђа... и како све не, једном рачју Елвис краљ свих форума је заправо радикал. А ја мислио члан Чедине коалиције. Smile

Citat
Srbija treba da bude samostalna,da bi njeni/e gradjani/ke uvideli/e da je koncept tzv.velike Srbije zlocinacki.Treba shvatiti da Kosovo i Crna Gora treba da krenu svojim putem,a isto tako ukinuti tzv.Republiku Srpsku kao entitet nastao na temeljima srpskih zlocina,da bi BiH opet bila celovita...Nezavisna Srbija,sa republikama Vojvodina,Presevska dolina i Sandzak,sa statusom drzave,kao Bavarska u Nemackoj,i da Srbija bude drzava svih njenih gradjana i gradjanki!
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Taj je tvoj pravi odraz u ogledalu.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 23:07:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.351 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.