Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 21:18:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: LDP skuplja potpise za deklaraciju  (Pročitano 30972 puta)
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Citat
To koliko je tebi stalo do srba pokazuje to sto na moju prozivku da vas placaju Haradinaj i Taci nisi nista odgovorio.

Kad bi ja odgovarao na svaku glupost.

Citat
Ceda nije zavrsio u roku zavrsio je sa 30 godina nemoj da lazes

Nije tačno. Upisao je 95. a završio 99. Pre toga je studirao ekonomiju.

Citat
Da si ti prosao kroz ono sta sam ja ti bi davno skocio sa mosta. Ja sam se pomirio da je krajina izgubjena priznajem teska srca. Nervirate me vi sto ste citav rat propratili na tv-u i meni solite pamet.

Nisi ti ništa jači od onih koji nisu imali tu nesreću da budu u tvojoj poziciji.
Tvoja netrpeljivost međutim je samo tvoj problem.

Citat
Sto bi reko moj cale kad ceda uzme vlast jeste da cemo se nacionalno zesce sramotiti ali nas bar niko nece drkati

ja mislim da ćemo tek onda kao nacija moći da se razvijemo i vratimo samopoštovanje.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sprem`te se Sprem`te

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Motorola V550
Od tebe sam jaci jedno milion puta.Nemoj molim te da mi pricas kako smo isti jer to nije taco ni jedan posto. pa o tome i govorim prebacivao se sa faksa na faks, zavrsio dramu i bavi se politikom.Srbija nije pozoriste i ne treba joj dramoserac. To sto izbegavas odgovor za finasiranje samo potvrdjuje cinjenicu. kako te bre nije sramota da nas izjednacavas. ja i ti isto. koliko  si dana molio boga da ti se otac ziv vrati sa linije???? kakvi ste vi to ljudi? Po cemu smo ja i ti isti molim te?
Ti si jedan napaceni mamin sin koji prima pare i boli ga i za srbe i za srbiju
zakljucujem raspravu i ne odgovaram vise na gluposti
« Poslednja izmena: 18. Mar 2007, 17:36:11 od saricm »
IP sačuvana
social share
Заклињем се са три прста и овога часног крста живот дајем за спас српства
Српска гарда Илиџа
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
nije meni do terapija ja samo lako planem kad neko ne misli kao ja.
Sto bi reko moj cale kad ceda uzme vlast jeste da cemo se nacionalno zesce sramotiti ali nas bar niko nece drkati

bez agresivnog odgovora molim!lijepo staloženo.

nije li se Srbija nacionalno osramotila samim tim što je krenula u besmislene ratove u Hrvatskoj i BiH , koje je izgubila ali nije poanta u gubitku rata , da ste ga dobili jednako bi bili osramoćeni jer bi vas svijet vratio tamo gdje vam je mjesto ( u Srbiju ) , dakle koje je rješenje budućnosti inatit se i živjet u tripu ili živjet normalno kao i sav ostali svijet ? Ne govorim sad o LDP i te vaše kombinacije me ne interesiraju nego čisto hipotetički , šta je to budućnost , kojim putem ?

IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

шумско цвеће

Zodijak
Pol
Poruke 588
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
Још увек мислим да сањам,па ћу се ваљда и пробудити и видети да ово није Истина!
Ма,дајте молим вас,
па, је ли има ико ко размишља бистра ума,без и малих и великих прљавих пара,а да може да каже да Србија,
односно српски народ(ту не спомињем несрпски) види у маљеном Јовановићу спасиоца!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sprem`te se Sprem`te

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Motorola V550
Srbija nije krenula u rat vec je  njega bila uvucena. kad ti neko ubija narod ti ne stojis skrstenih ruku
Da se amerika nije mesala i hrvatska i BIH bi izgubile rat i to je cinjenica a ako te bas zaznima mogu i da objasnim
IP sačuvana
social share
Заклињем се са три прста и овога часног крста живот дајем за спас српства
Српска гарда Илиџа
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ajde objasni ko je to ubijao Srpski narod u Hrvatskoj pa ste vi krenuli u ofenzivu ?
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

шумско цвеће

Zodijak
Pol
Poruke 588
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
Srbija nije krenula u rat vec je  njega bila uvucena. kad ti neko ubija narod ti ne stojis skrstenih ruku
Da se amerika nije mesala i hrvatska i BIH bi izgubile rat i to je cinjenica a ako te bas zaznima mogu i da objasnim

Браво!
Само то морамо некима,нажалост и овима на Власти,чешће понављати:
Србија није никога напала,није желела рат,да је било супротно,било би рата и у Србији пре него што су га хрвати пребацили у БиХ.
Нека само неко каже да у Србији и онда тих`90.тих и сад живе само срби и није могло да букне!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Citat
Србија није никога напала,није желела рат,да је било супротно,било би рата и у Србији

Bože sačuvaj logike  Smile Smile

Logika

Logika je grana filozofije. To je znanost o oblicima ispravne (pravilan, ispravan, točan) misli i metodama spoznaje. Logika sa metodologijom je jedna od osnovnih filozofskih disciplina.
« Poslednja izmena: 18. Mar 2007, 17:58:30 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
spasi nas boze logike i ldp-a  Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ldp - logički disciplinovan pederaj  Smile Smile

rassse ti si kriv , što me napomenu , oma mi logika proradila .....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 21:18:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.