Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 11:17:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: LDP skuplja potpise za deklaraciju  (Pročitano 31255 puta)
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Јел то одговор на моје питање?
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

My race is my home

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 159
Zastava My race is my home
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0b1
mob
Samsung SGS III
E da li postoji neko ko toliko mrzi svoju zemlju na ovome svetu??? Smile  Smile  Smile

Ne postoji.. Smile
IP sačuvana
social share
I know I can change the future. But I wish I could change the past!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Nismo pesnici Smiley

Uglavnom se politicke partije bave politikom (barem nase), i kritikujemo politiku u Srbiji koja je ocajna.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
BlackBerry bold
Citat
To sto Hrvati daju sebi za pravo da sude gomili Srba nije opravdanje da mi sad pocnemo suditi Hrvatima,Muslicima,Albancima i ostalima s'kojima smo ratovali po slicnom osnovu

procitaj moj post ponovo. ja sam rekao nesto drugo, a ne da sad krecemo u to!

Citat
Јел се икада десило да сте нешто лепо рекли о Србији? Само знате да пљујете по свему што има везе са Српством

ti branis srpstvo? u ovoj smo situaciji samo sto su nam takvi kao ti branili srpstvo na taj vas nacin.
ja branim srpstvo i meni je stalo da svet postuje moj nacionalni identitet, da prave razliku izmedju srba i ostalih naroda samo po nasim kvalitetima, a ne po tome da smo mi koljaci i td. branim ipravoslavlje, i to svaki put kada pljunem na one popine lopine koje nista drugo nisu nego materijalizacija one komunisticke floskule da ne idu ljudi u popove da se spasu, nego da se napasu!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Citat
To sto Hrvati daju sebi za pravo da sude gomili Srba nije opravdanje da mi sad pocnemo suditi Hrvatima,Muslicima,Albancima i ostalima s'kojima smo ratovali po slicnom osnovu

procitaj moj post ponovo. ja sam rekao nesto drugo, a ne da sad krecemo u to!

Citat
Јел се икада десило да сте нешто лепо рекли о Србији? Само знате да пљујете по свему што има везе са Српством

ti branis srpstvo? u ovoj smo situaciji samo sto su nam takvi kao ti branili srpstvo na taj vas nacin.
ja branim srpstvo i meni je stalo da svet postuje moj nacionalni identitet, da prave razliku izmedju srba i ostalih naroda samo po nasim kvalitetima, a ne po tome da smo mi koljaci i td. branim ipravoslavlje, i to svaki put kada pljunem na one popine lopine koje nista drugo nisu nego materijalizacija one komunisticke floskule da ne idu ljudi u popove da se spasu, nego da se napasu!

А какви су ти као ја???  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
samo neka se izvinjavaju.....

Ko bi od njih i ocekivao nesto drugo.....

Umesto da se zapitaju kako po istim arshinima nije nigde napisano da je i RSK dozivela Genocid.

Kako se nikada ne zapitaju, pa dobro od tih silnih nenaoruzanih muslimanskih civila koji su se 8 dana branili, koliko njih su stvanro civili a koliko njih su vojnici koji su zajedno sa Naserom Oricem pokusali da se probiju do BIH (pa u borbama poginuli)

I naravno zasto se nekada ne zapitaju ko su pa to oni da se izvinjavaju bilo kome? Sacica jada na granici cenzusa, dobro organizovana i dobro finansirana sa strane, koja se nada nekom novom haosu kakav je bio u vreme 5. Oktobra pa da kroz taj haos ponovo dobije neke poluge vlasti (kao sto se tada i desilo)......

ALi dobro neka se izvinjavaju Smiley I Balasevic se izvinjavao pa ga sada nema nigde Smiley i njih ce takva sudbina da zadesi......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
BlackBerry bold
 AktivnoGlup-dodao bih proaktivno!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Apple Iphone 5
Nismo pesnici Smiley
 i kritikujemo politiku u Srbiji koja je ocajna.
Tako sto omladina LDP poziva ispred RTS na fizicki linc politickih neistomisljenika? Mora da su vam casove iz takve "demokratije" drzali Goran Matic i Ivan Markovic.
Mnogo ste isti
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
ma sto se mene tice slobodno dodaj i Hiper aktivno, i Radio aktivno, i retro aktivno....... ali idalje se koncentrisi da komentarises ono sto sam napisao Smiley a ne mene.

A sto se tice politickih sloboda, idite samo na Forum B92 i videcete kako pozivaju da se sve zivo zabrani......

SAmo Zabraniti ovo, zabraniti oni svi su glupi zaostali genocidni i civilizacijski inferiorni, samo su oni svetli primer kvaliteta.......  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Citat
Tako sto omladina LDP poziva ispred RTS na fizicki linc politickih neistomisljenika?

kako to 100injak (uglavnom) studenata poziva na linc?
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 11:17:27
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.