Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 01:43:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: LDP skuplja potpise za deklaraciju  (Pročitano 30980 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 83
Zastava Zemun,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
SonyEricsson 
Zar je moguce da ovako neke maloumnosti nisu kaznjive zakonom?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
LDP

IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Shta reci a ne ispovracati se  Smile dokone budale, dzabalebaroshi, neradnici i ostala bagra... ko drugi u ovoj zemlji ima vremena da protestuje i tumara ulicama...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
E bre a zasto mi da se istrcavamo ispred onoga sto je presudio haski sud. Da bi Ceda i Boris mogli da se dodvoravaju tamo nekome. Ne hvala.
To je cista patologija.
Uostalom cak ni taj haski sud nije ulazio u to da li je u Srebrenici bilo genocida vec se samo pozvao na presude haskog tribunala za bivsu Jugoslaviju. Tacnije prihvatio ih je bez provere. A zna se da su te presude tribunala blago receno krajnje dubiozne.
Tesko nama kad ovi udjose u parlament. Ali to se dobija kada B92 svakodnevno vrsi zestoku propagandu.
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Citat
Uostalom cak ni taj haski sud nije ulazio u to da li je u Srebrenici bilo genocida vec se samo pozvao na presude haskog tribunala za bivsu Jugoslaviju

ne, nego je rekao da je u Srebrenici bilo genocida, i da Srbija nista nije uradila da ga spreci! i obavezali su nas na barem simbolican cin (deklaraciju). nismo po svim osnovama oslobodjeni presude. jel neko gledao i slusao izricanje presude? jel se zna gde moze cela da se nadje na netu?

cak su i radikali napravili predlog deklaracije, samo je njihov malo drugaciji  Smile
« Poslednja izmena: 03. Mar 2007, 22:51:46 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Ma svi cete da citate strucnu literatutu (presudu)....  Smile i to nekog tamo sudskog sistema ...
Bitno je da nas nisu nabedili i za to da smo krivi....
Posto genocid valjda ne zastareva, daj da tuzimo mi makar Hrvatsku za Jasenovac i ostalo ...... Smile
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Uostalom cak ni taj haski sud nije ulazio u to da li je u Srebrenici bilo genocida vec se samo pozvao na presude haskog tribunala za bivsu Jugoslaviju

ne, nego je rekao da je u Srebrenici bilo genocida, i da Srbija nista nije uradila da ga spreci! i obavezali su nas na barem simbolican cin (deklaraciju). nismo po svim osnovama oslobodjeni presude. jel neko gledao i slusao izricanje presude? jel se zna gde moze cela da se nadje na netu?

cak su i radikali napravili predlog deklaracije, samo je njihov malo drugaciji Smile
Ako si procitao ono sto sam napisao rekao sam da protiv deklaracije koja osudjuje genocid nemam nista i to je sasvim dovoljno,to je ono sto nas je obavezo sud pravde,ali tu nema govora o izvinjenju,to je glupost,zasto bi se Srbija izvinjavala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Шта нам требају непријатељи кад имамо ЛДП???  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Citat

cak su i radikali napravili predlog deklaracije, samo je njihov malo drugaciji Smile
Ovo sto sam rekao stoji. Preslusaj ili procitaj presudu pa ces videti.
Ne verujem da deklaracija koju predlazu radikali ima bilo kakve veze sa ovim sto gura Ceda.
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
pa naravno, radikali zele samo dobro Srbiji. uvek su sve cinili za dobro Srbije i Srpstva!

koliko nemas pojma sta guraju radikali, siguran sam da nemas pojma sta gura Ceda Smiley

sta vam se konkretno ne svidja iz deklaracije? kako stvari stoje uci ce i u Skupstinu na raspravu, pa mi recite sta se vama ne dopada? Neka verzija deklaracije ce sigurno biti usvojena.

Шта нам требају непријатељи кад имамо ЛДП???  Smile

Da li si ti ikad imao neki argumentovan odgovor?
« Poslednja izmena: 03. Mar 2007, 23:12:38 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 01:43:52
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.