Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 03:33:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: LDP skuplja potpise za deklaraciju  (Pročitano 31081 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
nisi zasluzio  Smile  Smile

Pa ti si taj koji ovde propagira toleranciju i demokratske vrednosti... pa treba da daš primer...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sprem`te se Sprem`te

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Motorola V550
. Ali neka, siguran sam da ce neki od vas za koju godinu glasati za Cedu Wink
Verovatnoca da ja dam Cedi glas manja je od verovatnoce da hrvatska prizna da je Oluja zlocin.
IP sačuvana
social share
Заклињем се са три прста и овога часног крста живот дајем за спас српства
Српска гарда Илиџа
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Hrvatska vec mora indiirektno da osudjuje 'oluju' kao zlocin. Tako da nisi daleko.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Vidim, naziva je "vojno-redarstvenom" akcijom. Bice da je to po novohrvatskom jeziku neka vrsta osude.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Vidim, naziva je "vojno-redarstvenom" akcijom. Bice da je to po novohrvatskom jeziku neka vrsta osude.
Pa vidis da moraju da procesuiraju svoje bajne generale koji su u tome ucestvovali. Nismo samo mi u buli sa kriminalcima.
Sutra ce neko pitati, jel su to bili nasi drzavljani sto ste ih proterali? To sutra je veoma blizu. Tako da saricm, sanse da glasas za Chedu, su po ovom kriterijumu veoma realne. Smile
« Poslednja izmena: 28. Mar 2007, 11:06:20 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
E ne mastaj!
Oni nikada nece priznati da je oluja zlocin! Mozes da pitas @Nikolu. @nikola34 jel tako??

A sto se tice posledica koje su iz Oluje proizasle, pa ni to se nikada nece izbrisati. Nisu oni Srbe proterali da bi ih sada vracali!  Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sprem`te se Sprem`te

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Motorola V550
Ajde skorpion ne lupetaj. Pod priznavanjem ne mislim to sto ce oni da kazu da je mozda necega bilo i sto ce kao da optuzuju generale. Glasam za Cedu kada javno kazu da je to bila zlocinacka operacija. U potpunosti - i da zbog toga ne izbije revolucija u Hrvatskoj. E sad racunaj verovatnocu.
Nega da te ja nesto ozbiljno pitam. Da ste slucajno 1999 - te nekako uzeli vlast i suocili se sa sporazumom Rambuje. Da li bi ga potpisali?
IP sačuvana
social share
Српска гарда Илиџа
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nikad mi necemo biti slozni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Ajde skorpion ne lupetaj. Pod priznavanjem ne mislim to sto ce oni da kazu da je mozda necega bilo i sto ce kao da optuzuju generale. Glasam za Cedu kada javno kazu da je to bila zlocinacka operacija. U potpunosti - i da zbog toga ne izbije revolucija u Hrvatskoj. E sad racunaj verovatnocu.
Nega da te ja nesto ozbiljno pitam. Da ste slucajno 1999 - te nekako uzeli vlast i suocili se sa sporazumom Rambuje. Da li bi ga potpisali?
Problem je u tome sto do Rambujea nije trebalo da dodje.
Kada se Z4 predlagao, onda se vrsila strahovita propaganda, da se izabere Martic umesto Babica.
Holbruk je u Beogradu ubedjivao Milosevica, da ce to biti potpuna autonomija Krajine, ali da reciprocitet vazi i za Kosovo.
Milosevic je odbio, jer po njegovom objasnjenju Krajina je zelela da ostane u Jugoslaviji, a Kosovo zelelo secesiju.
On je jos ziveo u oblacima da ce SRJ biti naslednik SFRJ. U to vreme Hrvatska je vec bila priznata, sa istom situacijom kao mi sada na Kosovu.
Ponavljam, Milosevic iz Krajine ne bi imao 30 poslanika kao sa Kosova.
Rambuje je bio posle Oluja, Bljesaka, Nato intervencije u Srpskoj. Sve je to trebalo ostati nama u zamenu za autonomiju koju je Kosovo imalo pre 89-e.
Da ja tebe sada pitam: Sta je vise vredelo, Kosovo puno Siptara ili Krajina i Srpska pune Srba?
Pusti ove neke sa Bureka, koji su iz faze kamenog doba, presli u fazu kopitarenja i kucanja prednjim kopitima.
Oni su za zezanje. Ne znam koliko ti je godina, ako ne verujes pitaj starije ili idi u 'biblioteku' i citaj arhivu.
To je tragedija, jer smo sami sebi zabili eksere u muda a sada su krivi Siptari. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sprem`te se Sprem`te

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Motorola V550
Prvo nisi mi odgovorio na pitanje. DA ili NE- kratko i jasno

Drugo - vecina ovoga sto ti pricas je tacno. Z4 je bilo odlicno resenje. Ne moram da idem do biblioteke upoznat sam sa svim dogadjajima. Meni je problem sto tvoj predsednik ne prica isto sto i ti. Da ga citiram - Srbima iz republike srpske Beograd nije glavni grad. Kakva se time poruka salje tom narodu?

Trece - kakve su to price da ce Srbi biti bezbedni posle nezavisnosti kosova. Pa u Hrvatskoj nisu bili bezbedni medju hrvatima za koje su siptari na nivou divlje horde po kulturi i obrazovanju. Koliko oni treba srba da pobiju da bi se njihova zedj zadovoljila?

cetvrto - Srba je na Kosovu pre dolaska ovih neofasista (jer se ta ideologija samo moze pripisati onima koji zele svet pod kontrolom) bilo 30% sto nije zanemarljivo. Pa na sta bi svet licio kada bi svaka nacionalna manjina pocela da trazi svoju drzavu?

Peto- Kave veze ima Kosovo sa Hrvatskom - nadam se da neces da mi kazes da hrvatska ne bi zelela samostalost da je kosovo dobilo autonomiju odnosno da bi nam prepustila Krajinu?????

Sesto- S tobom vise vredi pricati nega sa Npr Rufusom koji bi samo da vredja a argumenti su mu Sarkazam i bezobrazluk.

Sedmo - Da li ti zaista smatras da bi siptari pristali na takvo resenje? - kad tad bi trazili nezavisnost.

Osmo - Kad smo vec kod bosne? da li smatras da je normalno da Naser Oric Dobije 2 godine zatvora. a da za Martica i ostale traze dozivotnu- zar to nije cista politicka odluka koja nema veze sa pravom i pravdom. I da da mi lepo damo mladica da ga optuze na milion godina i sta? Mi smo koljaci i kriminalci a muslimani su nevinasca koja su sma bila srpske zrtve???

E da poslednje- Ceda mi se jako zgadio izjavom da su Sumarice izbledele pred Srebrenicom - Molim te reci mi da li su to reci normalnog coveka?
IP sačuvana
social share
Српска гарда Илиџа
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 03:33:18
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.