У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
Koji je katolički pop silovao dečake u Srbiji i za to dobio punu podršku svoje crkve i države?
Za pocetak... preporucujem ti da na sledecem sastanku LDP-a proucite dve stvari: a) koja je razlika izmedju bludnih radnji i silovanja; b) kakva je verska struktura u Srbiji...
Te dve stvari dovesce do toga da shvatis koliko je to tvoje pitanje zaista glupo.
Што се тиче "блудних радњи", то се односи на односе између мушкараца старијих од 15 година. Испод те границе је педофилија, изнад је педерастија или хомосексуалност.* Како је Пахомије оптужен за наговарање на однос дечака старијих од 15 година (није ни оптужен да је применио силу), што ће рећи хомосексуалност, и ЛДП-овци у то верују без пресуде - чуди ме како га већ не славе као икону геј покрета. Мислим, Чеда Јовановић се изјашњава за "слободну љубав", о чему ми причамо?
*америчка организација психолога је донела такву одлуку. иста организација која је пре 30-ак година "пресудила" да педерастија није болест.
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
@nikolla90 Uhvatio si se za Pahomija kao pijan plota. I Pahomije nije osudjen za pedofiliju. A kod katolika ne vidis kolike milone dolara ladno izdvoji Vatikan samo da se nadoknade dusevni bolovi deci koja su seksualno zlostavljana od fratara -samo u SAD a akmoli po Italiji i drugim zemljama.
Opet stami i njegov "patriJotizam". Cekaj, ti si pravoslavac, jel tako? Sta tebe u tom slucaju interesuje neki tamo Vatikan? Znaci, ti zlocin opravdavas zlocinom? :P
Ti imas problema sa rasudjivanje, ali nisi jedini ... to je problem
Pravoslavlje nam je ocuvalo nacionalni identitet i svaka partija pada pred njim.
Ova izjava naravno nema veze sa mozgom. Srbi su 50 god ziveli bez ikakvog uticaja vere i pravoslavlja u SFRJ i opet su ostali Srbi. Zato stami, ja znam da ti moras da lupis, ali gledaj da bude manje smesno