Могуће да је табе натртио, кад си тако добро упућен у причу.
Citat
To je crkva čiji je šef.
Шеф, не и господар.
Citat
Mislili su i vikali - "Crkvo crvena!"
Не него су га тад обожавали, јер је шетао крај њих док су митинговали против Слобе, али сувише си ти балав да би се тога сећао.
Citat
Blagosiljao je počinioce genocida. Tačka.
Пази ако треба, поп ће да благосиља и ауто или неку зграду. Па сад ако ти неког прегазиш касније тим колима или се фасада зграде уруши и убије човека, да ли је поп одговоран за то?
Citat
Crkve služe da bi davala vojsci plan vežbi i blagosiljala ih za genocid.. Super..
Кад немаш ништа паметније да кажеш, суздржи се овако ироничних и глупавих коментара.
Лепо сам ти рекао, да је на Румији стајала црква коју је подигао чини ми се зетски владар Јован Владимир. Од ње је остало само хрпа камења, а народ је већ дуго времена тражио да се ту поново постави црква.
Citat
Toliko je normalan da će sledeće godine doći još 100 000 izbeglica na traktorima.
Можемо да их мењамо за вас LjDP-овце.
Нама Срби с Косова, ви доле код Шиптара и сви срећни, сви задовољни.
Citat
Grupu izroda potraži u svom društvu, veruj mi, ima ih više nego u LDPu.
Не познајем, нити се дружим с наркоманима, хомосексуалцима и сличним друштвеним отпадом.
« Poslednja izmena: 27. Nov 2007, 19:05:20 od DuKiM57 »
У сваком житу има кукоља, само што си се ти превише примио на ову причу. Испада да је педофилија камен темељац СПЦ.
pre par dana na slavi kod druga sam upoznao decka(koji zavrsava bogosloviju) kome monah iz hrama u vojlovici(hram kod rafinerije u pancevu) salje pederske poruke i muva ga. ovaj se zalio i najebao. sada ga peder progoni po faxu. a i dalje je monah i odrekao se sexa i sl
Ne pada sneg da prekrije breg, već da svaka zver pokaže svoj trag.
Bivši ministar za rudarstvo i energetiku je ministar vera; Bivši ministar za upravu i lokalnu samoupravu je ministar prosvete; Bivši ministar unutrašnjih poslova sa dosijeom je i dalje ministar unutrašnjih poslova.
@sasaborg Sta ti bi da napises poslednja dva stiha :
"koliko je na Kozari lista toliko je maldih nam Cedista
koliko je na Kozari grana toliko je Cedinih bajana " ?????
Znas li kolika je Kozara i koliko cega ima a koliko ima Ceda sledbenika ili vce sta i kako se zovu ???? Nemoj da preuvelicavas Cedinu moc. Njegova moc je do beloga ne i dalje.
« Poslednja izmena: 27. Nov 2007, 20:57:02 od stami4 »
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . " Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
'bes njihovu veru, kad dizu ovoliku prashinu oko iste i ne zele nista drugo da cuju osim sebe
Ove nase "patriJote" ce podrzati crkvu cak i u slucajevima kad popovi jebavaju decu (crkva cuti), kada "blagosiljaju" zlocince (crkva cuti), kada u redovim "duhovnih ljudi" obitavaju ljudi sa podebljim dosijeima (nezvanicno, jer zamislimo kad bi nekog osudili), a sve zato sto su pogresno vaspitavani i ubedjeni da je Srbija i Srpstvo preguralo sve nedeace zahvaljujuci crkvi i veri :
Meni takvo srpstvo zasita ne treba ... da se neko makar oglasio iz crkve povodom svega sto se desavalo, medjutim mrka kapa .... treba biti glup, pa da ti to promakne. I sad meni neko ovde prosipa pricu o Patrijarhu i crkvi . Uvek ce oni naci odgovor i izgovor za svoja ne/dela, ma kakav on bio.
Nikola: Dobar dan. Gojko: Dobar dan. Nikola: Zašto tolerišete pedofiliju u vašoj crkvi? Gojko: Oprosti mu (Nikoli, prim.prev), Bože, ne zna šta radi. Nikola: Šta mislite o Filaretovoj podršci Slobi 2000? Gojko: Oprosti mu, Bože, ne zna šta radi. Nikola: A o Irineju koji blagosilja paravojne jedinice? Gojko: Oprosti mu, Bože, ne zna šta radi. Nikola: Pretpostavljam da je isti stav i prema pukovniku Amfilohiju i njegovim limenim crkvama na vojnim helikopterima? Gojko: Oprosti mu, Bože, ne zna šta radi. Nikola: Vaš stav o Kosovu? Gojko: Kosovo je srce Srbije! Nikola: A o pedofiliji u crkvi? Gojko: Oprosti mu, Bože, ne zna šta radi.
Malisa ti bas nisi najcistiji kada ovako govoris o Srpskom PAtrijarhu i vredjas verska osecanja Srba koji vole pravoslavlje i SPC. definitivno : ti nisi najnormalniji i dok ne postanes punooletan ne bi trebao da si na forumu. Kao maloletnom mozda se moze :Oprosti mu ne zna sta radi! Akao punoletnom -ti si nedotupav do daske. Pa neka te i vredjam kada ti ovako vredjas nasa verska i petriotaska osecanja.
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . " Danko Popovic -Knjiga o Milutinu