nikola90 koliko clanaka treba da ti pronadjem da bih te uverio da je Vatikan placao zbog pedofilije. A ko to iz SPC podrzava pedofiliju?? Ajde leba ti kazi mi jer ne znam ni za jednog naseg valdiku koji je nesto tako podrzao i ne videh -ponavljam - ne videh osudu PAhomiju za bilko kakvo delo. Dete ajde odrstai nemoj da zivis u bajkama vec se vrati u stvarnost.
Koji je katolički pop silovao dečake u Srbiji i za to dobio punu podršku svoje crkve i države?
Retardiranima mora 5 puta da se piše..
Pa svi su redom podržali jer se nisu ogradili od dela svog kolege, jel' stvarno ne razumeš ili se zjbvaš?!
Citat
Ниџо, Ниџо... а шта би са симпатизером који је рекао како је патријарх "на челу мафије која се зове СПЦ"? Заборављаш или повлачиш своје речи, а?
Normalno da ne. Ako je ono mafija, a on njihov šef, onda mora biti šef mafije.
Citat
А ко ће да буде будући патријарх? Можда си гледао у шољу (WC), па ти се јавило
Cenzura! Vredjanje je strogo zabranjeno! - Amfilohija, pa rek'o, ovaj će sigurno biti novi patrijarh..
« Poslednja izmena: 28. Nov 2007, 13:15:12 od Mistreated »
Ne pada sneg da prekrije breg, već da svaka zver pokaže svoj trag.
Bivši ministar za rudarstvo i energetiku je ministar vera; Bivši ministar za upravu i lokalnu samoupravu je ministar prosvete; Bivši ministar unutrašnjih poslova sa dosijeom je i dalje ministar unutrašnjih poslova.
Bivši ministar za rudarstvo i energetiku je ministar vera; Bivši ministar za upravu i lokalnu samoupravu je ministar prosvete; Bivši ministar unutrašnjih poslova sa dosijeom je i dalje ministar unutrašnjih poslova.
Каже и књига за биологију да је човек настао од мајмуна, иако много људи не верује у то.
За разлику од тог буквара, који није у званичној употреби, књига из биологије се користи и тај део о еволуцији је неизоставан. Такође, веронаука није обавезан предмет. Биологија јесте.
Ајд' сад трчи и види, шта Чеда каже за ово.
« Poslednja izmena: 28. Nov 2007, 10:59:10 od DuKiM57 »
Darvinova teorija (ista ona koju je jedna od bivših ministarki htela da izbaci iz udžbenika) je najprihvatljivija od svih do sada postavljenih. A ne znam koliko moraš da budeš nazadan da bi rekao da je čovek nastao, ne znam, iz zemlje, rebra, dža-bu.. To je priča za malu decu rođenu u V veku.
nezeljeni potomci frustriranih roditelja. kucne frustracije, tatinu nesposobnost i imoptentnost i maminu histeriju i menopauzu, pomijesane sa neiskoristenim prilikama i propalim potencijalima prenose na forum. bore se satro za nesto, ne znaju ni sami ni zasto se bore, ni da li se bore, ni sta hoce, a ni hoce li uopste ili u stvari nece... sve to izlazi iz porodice. svi odreda svoju velicinu vide u tom sto su, kao i tata, veliki potencijal, ali nemaju priliku u ovoj "usranoj zemlji" a u stvari, klinci koji su, kao i svi, rodjeni normalni. roditelji im napunili glavu i dugorocno sjebali zivot. al boli njih, vjerovatno nisu ni htjeli da imaju djecu... najznacajnije kod njih je to sto imaju osjecaj da im je bolje ako je jos neko pored njih frustriran i histerican, onda je kao kod kuce
tako je i osnovan ldp, koji je zaista obecavao, s obzirom na brojnost gorenavedene populacije. najveci zajeb je u stvari sto od histericnog uvijek ima histericniji tako su nastali ovi koji, u stvri, nisu clanovi LDP-a.. aaali...
ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Darvinova teorija (ista ona koju je jedna od bivših ministarki htela da izbaci iz udžbenika) je najprihvatljivija od svih do sada postavljenih. A ne znam koliko moraš da budeš nazadan da bi rekao da je čovek nastao, ne znam, iz zemlje, rebra, dža-bu.. To je priča za malu decu rođenu u V veku.
О па то је већ наметање мишљења, што је сасвим супротно данашњој демократији и јевропским вредностима.
У Америци се по многим школама Дарвинова теорија изучава само у склопу додатне наставе.
« Poslednja izmena: 28. Nov 2007, 10:46:04 od DuKiM57 »
Нико те не тера да будеш верник, нити да идеш на веронауку. Нико те не тера да се сложиш са хришћанским учењем. Шта ти мислиш, да смо ми сви овде верници?