Nije jos uvek donesen zakon koji bi tim gradjanima zabranio da se u okviru udruzenja gradjana bave politickim radom... Kad se takav zakon donese, moci cemo da pricamo o gradjanskoj akciji ... i demokratiji Smile
Citat
LDP - buducnost Srbije,svidelo se to nekima ili ne Smile Smile Smile
Где ти је глава, главо?
Citat
kvaliteta posta na ovom forumu se ogleda tako da se vidi koliko je puta citiran.
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
@dulisha, kada sam rekao radikal, mislio sam pre svega na "patrijotu", pogresno sam ja nazvao. Eto, zameni radikal sa "patrijota", sada je ispravnije. A to sto se ne slazes sa mojim misljenjem, jbg. ne slazem se ni ja sa tvojim. A da... zaboravio sam. Ti verovatno nisi ni clan ni simpatizer ni jedne partije. Moracu da se ogradim- simpatizer sam partija cije mi se ideje svidjaju. Onaj ko ima suprotno politicko misljenje od mog je "patrijota".
ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Radi bwe sta hoces, ionako si na mene uticajan kao Dunav na Atlantski okean. A i nema sta da brines za moje politicke neistomisljenike- mi nismo fizicki agresivni.
razumijes li ti njega i rijec? ispada da je sam sebi politicki neistomisljenik. a bwe je valjda bre, to sam provalio, a mozda je i bwe kao bwana uticajan kao dunav
ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
hahaha, panini, "patrijoto" podsetio si me sada na osnovnu skolu. Kada vise ne znaju sta da ti prebace, krenu da te "napadaju" za neke nebitne stvari, samo da bi udarili kontru. bwe ili BRE kakve ima veze? Ne pisem pismeni iz srpskog.